Unde va juca Zlatan Ibrahimovic in urmatorul sezon?

Dupa cum stii deja, Zlatan Ibrahimovic va fi liber de contract din aceasta vara. Pe parcursul timpului, au fost mentionate multe echipe la care acesta ar putea ajunge.

 

Una dintre primele a fost Arsenal. Wenger are nevoie de un atacant de mare valoare iar suedezul ar fi cea mai accesibila varianta. Insa, exista numeroase argumente bune impotriva aducerii acestuia. In primul rand, vorbim despre un atacant de 34 de ani, astfel ca nu putem sti cati ani va mai putea evolua la cel mai inalt nivel. De asemenea, Ibrahimovic ar cere un salariu extrem de mare si ar pune presiune pe Olivier Giroud si pe Danny Welbeck, un lucru care ar putea afecta enorm atmosfera din vestiar.

 

Astfel, echipa despre care se spune ca ar avea cele mai mari sanse de a-l aduce pe Ibra este Manchester United. Nu vorbim aici despre un contract de lunga durata, ci pe un singur an. Atacantul care a evoluat la PSG timp de 4 ani s-ar potrivi perfect la United, cu Lingaard, Martial sau Depay pe margini si Wayne Rooney in spatele sau. Ibrahimovic ar ajuta astfel in procesul de reconstructie a unei echipe extrem de slabite in ultimii ani.

 

Sotia suedezului, insa, ar avea si ea un cuvant important de spus. Aceasta se pare ca si-ar dori sa-l vada transferat in SUA, acolo unde Ibra ar urma sa aiba acelasi salariu ca la PSG si unde ea ar putea sa-si administreze afacerea. Insa, din fericire, suedezul inca mai vrea sa evolueze la cel mai inalt nivel, astfel ca o plecare in Statele Unite probabil ca nu se va petrece.

 

Pariere

 

In cazul in care sunteti convinsi ca Ibrahimovic va ajunge sa colaboreze in sezonul urmator cu Louis Van Gaal, puteti beneficia de cota de 1.50 oferita de Unibet.