Un bunic a câştigat 17.000 de lire sterline după ce a mizat că nepotul său va juca la echipa naţională

Trevor Burlingham, un parior din Anglia, a câştigat aseară 17.000 de lire sterline, la meciul amical Anglia - Italia, care a avut loc la Londra, pe stadionul "Wembley". Acesta a avut un pariu mai puţin obişnuit, care a fost făcut în anul 2014.


A pariat la William Hill că nepotul său va juca la echipa naţională


Trevor Burlingham avea un nepot, Lewis Cook, care juca în urmă cu 4 ani la Leeds United și la naționala Under 17 a Angliei. Foarte optimist în legătură cu cariera fotbalistică a nepotului, Trevor Burlingham s-a dus la casa de pariuri William Hill şi a cerut un pariu special. Mai exact, că Lewis Cook va debuta în echipa naţională a Angliei, înainte de a împlini 26 de ani. Agenția William Hill a analizat cererea clientului şi i-a oferit o cotă foarte atractivă de 34.00. Bucuros că nu a fost refuzat de casa de pariuri şi foarte încrezător de potențialul nepotului, bunicul acestuia a pariat 500 de lire sterline.


Lewis Cook a debutat în reprezentativa Angliei în amicalul cu Italia


Aseară a avut loc amicalul Anglia - Italia, care s-a terminat la egalitate, scor 1-1 (Jamie Vardy 26 - Lorenzo Insigne 87 penalty). În lotul convocat de selecţionerul Gareth Southgate era şi mijlocaşul central Lewis Cook, care joacă în Premier League la AFC Bournemouth. În minutul 71, acesta a intrat pe teren în locul lui Jesse Lingard, debutând în prima reprezentativă a Angliei. Lewis John Cook s-a născut la York, pe 3 februarie 1997, astfel că a jucat la echipa națională la 21 de ani, mult mai repede decât era pariul făcut de bunicul său.


Lewis Cook a fost rezervă în amicalele cu Brazilia şi Olanda


Trevor Burlingham a fost aseară, cu siguranţă, cel mai fericit om din lume, pentru că şi-a văzut nepotul jucând la echipa naţională a Angliei şi că pariul făcut în urmă cu 4 ani la casa de pariuri William Hill, a fost câştigător. Cele 500 de lire sterline pariate i-au adus un profit de 17.000 de lire sterline şi satisfacţia că încrederea care a avut-o în nepotul său, a dat în sfârşit roade. Trebuie de menţionat faptul că Lewis Cook a mai fost în lotul Angliei în partidele amicale cu Brazilia (0-0), pe 14 noiembrie 2017 şi Olanda (1-0) pe 23 martie 2018, însă selecţionerul Gareth Southgate nu l-a folosit.