Ultimele doua partide din Serie A capteaza interesul

Etapa cu numarul 14 din Serie A se va incheia luni cu partidele dintre Napoli si Sassuolo, respectiv Inter si Fiorentina, pe care le voi plasa pe biletul zilei.

Prima va fi cea dintre Napoli si Sassuolo, aceasta avand loc cu incepere de la ora 20:00. Dupa meciurile din weekend napoletanii au coborat pe locul 7, insa cu o victorie diseara vor trece pe pozitia a cincea. O victorie care, in mod normal, le este la indemana, dar dupa prestatia avuta in acest weekend de unele echipe care au jucat in Europa la mijlocul saptamanii, nimic nu pare sa mai fie sigur. Sassuolo ocupa locul 16, venind dupa 4 infrangeri in cammpionat. De precizat ca runda trecuta a condus cu 2-0 pe terenul celor de la Sampdoria, fiind insa intoarsa in ultimele 6 minute de joc. Sassuolo a inscris in ultimele  11 deplasari din Serie A si cred ca o va face si acum, Napoli primind gol in 4 din ultimele 6 partide de pe teren propriu din competitia interna. 

Meciul dintre Inter si Fiorentina se anunta unul destul de interesant, putand spune ca este derby-ul etapei, chiar daca actualele pozitii din clasament nu o arata. Inter se afla pe 12, iar Fiorentina pe 8, insa cu o restanta. Ambele formatii au pierdut la mijlocul saptamanii cu 2-3 in Europa League, Fiorentina facand-o pe teren propriu cu PAOK Salonic, in vreme ce Inter a pierdut in Israel, in fata lui Hapoel Be'er Sheva, dupa ce a condus cu 2-0 la pauza. In campionat Inter are doua victorii la rand pe teren propriu, 4 din cele 5 goluri fiind marcate de Icardi. De cealalta parte, in ultimele 3 deplasari din Serie A ''gruparea viola'' a obtinut victoria, marcand 10 goluri, primind 3, toate de la Cagliari. Avand in vedere acest aspect, dar si faptul ca, teoretic, Fiorentina este mai odihnita, nefiind nevoita sa calatoreasca la mijlocul saptamanii, cred ca oaspetii vor scoate macar un punct.