Ultima etapa a ligilor europene iti aduce freebeturi de 500 RON

Printre campionatele care isi desfasoara ultima runda in acest weekend se numara Liga I, Serie A, La Liga, Bundesliga, Pro League etc., in multe urmand a se hotari echipele retrogradate sau chiar castigatoarea titlului. Asadar, cu siguranta vei gasi destule partide cu miza pe care sa plasezi pariuri, in schimbul acestora casa de pariuri online Netbet oferind freebeturi in valoare de 100 lei, 200 lei, 300 lei sau 500 lei.

Profita la maxim de oferta >>>

Ce trebuie sa fac?

Nu vei putea participa decat daca te vei inscrie la promotie, inscriere care se poate gasi pe pagina acesteia. Data limita pana la care sa te inscrii este noaptea de 21 mai, ora 01:59. Misiunea principala consta in plasarea de pariuri pe meciuri de fotbal care se desfasoara in perioada 17-20 mai in Liga 1 (Romania), Serie A (Italia), Bundesliga (Germania), Ligue 1 (Franta), La Liga (Spania), Pro League (Belgia) si/sau Super Lig (Turcia).

Promotia consta in parcurgerea a 4 niveluri, pentru a-l incheia cu brio pe primul trebuind sa plasezi minim 10 pariuri, la al doilea trebuie sa plasezi minim 20 pariuri, la al treilea trebuie plasate minim 30 pariuri, pentru a-l finaliza cu brio pe cel de-al patrulea trebuind sa plasezi minim 40 pariuri. Miza minima a fiecaruia este 50 lei, iar cota minima 1.8, pariurile putand fi live sau pre-live, insa singure pe bilet, pe partide diferite.

Despre recompense

Freebeturile se vor acorda indiferent de rezultatele pariurilor tale. Astfel, vei obtine freebeturi de 500 RON cu ligile europene daca vei plasa minim 40 pariuri pe ligile mentionate mai sus. Mai exact, vorbim despre doua freebeturi de 250 lei fiecare. In cazul in care vei plasa minim 30 pariuri vei obtine doua freebeturi de 150 lei fiecare, daca vei plasa minim 20 pariuri vei obtine doua freebeturi a cate 100 lei, iar daca vei plasa minim 10 pariuri vei obtine un freebet in valoare de 100 lei. Freebeturile se vor credita in cel mult 48 ore de la incheierea promotiei, trebuind pariate in termen de 5 zile pe orice eveniment cu o cota minima de 2.00, in cazul in care alegi un bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 2.00.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Netbet creeaza-ti unul aici
  • Opteaza la promotia “500 RON Freebet Ligi Europene”
  • Plaseaza minim 10 si maxim 40 pariuri pe meciuri diferite din Liga 1 (Romania), Serie A (Italia), Bundesliga (Germania), Ligue 1 (Franta), La Liga (Spania), Pro League (Belgia) si/sau Super Lig (Turcia)
  • Pariurile pot fi pre-live sau live, dar singure pe bilet
  • Cota minima a unui pariu este 1.8, iar miza minima 50 lei
  • Indiferent de rezultate vei putea castiga freebeturi de la 100 lei pana la 500 lei
  • Freebeturile trebuie pariate in termen de 5 zile de la creditare pe evenimente sportive cu o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 2.00

Profita la maxim de oferta >>>