U Craiova e obligată să câştige la Cluj ca să mai aibă o şansă la titlu

CFR Cluj a început perfect meciurile din play-off, învingându-le cu 3-0 pe Academica Clinceni şi cu 1-0 pe Sepsi Sfântu Gheorghe. În schimb, Universitatea Craiova a remizat în primele două etape, 0-0 cu Sepsi Sfântu Gheorghe şi 1-1 cu FC Botoşani. Pentru olteni totul este clar, dacă nu vor câştiga sâmbătă la Cluj, pot să uite de titlu. Pe de altă parte, ardelenii au şi ei nevoie de o victorie, pentru a avea 3 victorii din 3 în play-off şi a face un pas uriaş către al 4-lea titlu consecutiv. Un egal între CFR Cluj şi Universitatea Craiova ar fi bun pentru... FCSB.

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote minunate pentru a putea paria pe cel mai atractiv meci din etapa a 3-a de play-off a Ligii 1. Mai exact, ai cota 11.00 pentru o victorie a "alb-vişiniilor" şi cota 23.00 pentru un succes al "alb-albaştrilor" pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj Napoca.

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până sâmbătă, 24 aprilie 2021, ora 20:30;
  • Pariază pe victoria lui CFR Cluj sau a lui Universitatea Craiova, la o cotă de 11.00, respectiv 23.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe CFR Cluj şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 275 lei;
  • Dacă pariezi pe Universitatea Craiova şi aceasta câştigă la Cluj Napoca, vei obţine în cont pariuri gratuite de 23.00 x 25 lei = 575 lei;
  • Primeşti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub formă de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile;
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată;
  • Cotele normale de pe 888 Sport sunt 2.00 pentru un suces al lui CFR Cluj, 3.15 remiza şi 4.10 pentru o victorie a lui Universitatea Craiova.

Promoțiile săptămânale de la 888 Sport sunt doar o picatură din oceanul de oferte cu care ne răsfață această casă de pariuri. Citiți recenzia completă 888 Sport şi veţi găsi o mulţime de motive pentru a vă deschide cont aici.