U Craiova are cota 60.00 dacă o învinge pe Astra Giurgiu

Astra Giurgiu a câştigat 8 puncte în ultimele 4 etape şi chiar dacă nu are licenţă ca să poată juca în cupele europene, va lupta în ultimele două etape ca să termine sezonul pe podium. Universitatea Craiova vrea primul titlu din istorie şi va merge la Giurgiu cu un obiectiv clar, să câştige. Oltenii sunt pe primul loc în clasament cu 44 puncte, în timp ce CFR Cluj are 40 puncte şi o restanţă pe Arena Naţională cu FCSB.

Pentru acest meci foarte interesant din Liga 1, casa de pariuri Betfair oferă imensa cotă de 60.00 pentru victoria lui Universitatea Craiova!

Cum profiți de această ofertă excepţională de la Betfair?

  • Deschide cont la Betfair până miercuri, 29 iulie 2020, ora 21:30;
  • Profită de cota excelentă a meciului Astra Giurgiu vs U Craiova, folosind codul promoţional ZFBNRB;
  • Primeşti cota mărită de 60.00 pentru victoria lui Universitatea Craiova;
  • Această cotă specială oferite de Betfair este valabilă doar pentru primul pariu plasat;
  • Acest bonus trebuie rulat o singură dată;
  • Cotele normale ale meciului Astra Giurgiu vs Universitatea Craiova sunt: 4.25 pentru victorie Astra Giurgiu, 3.50 pentru egal şi 1.90 pentru un succes al lui Universitatea Craiova.

Cum iei banii dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Poţi juca doar suma de maxim 5 lei pe această cotă mărită. Poţi plasa o miză mai mare doar după ce ai plasat pariul iniţial de 5 lei;
  • Dacă pariezi pe victoria lui U Craiova şi aceasta va câştiga la Giurgiu, vei încasa 300 lei;
  • Dacă pariul va fi câştigător, miza pariului iniţial va fi returnata cash, iar restul câştigului va fi creditat în cont sub formă de bonus. Bonusul trebuie rulat o singură dată, la cote minime de 1.20 (pentru fiecare selecţie).

Liga 1 este la final, iar CFR Cluj, care a fost doborâtă şi de coronavirus, este în mare pericol de a rata al 3-lea titlu consecutiv. Echipa antrenată de Cristiano Bergodi poate câştiga campionatul înaintea ultimei etape, când va juca în Bănie cu CFR Cluj, dacă se va impune la Giurgiu, iar "feroviarii ar pierde în Gruia partida cu FC Botoşani. Casa de pariuri Betfair vine cu o promoţie de excepţie pentru clienţii noi, care nu au altceva de făcut decât să-şi deschidă cont şi să beneficieze de această cotă fulminantă.