Twente - PSV, meci la indemana pentru oaspeți !

Twente

 
Pentru gazde este greu sa obtina puncte in aceasta deplasare, tinand cont ca acestia vin in urma unei infrangeri pe teren propriu in fata celor de la G.A. Eagles (1-2) si se claseaza pe locul 7 in clasament.

Twente spera sa obtina macar un rezultat de egalitate in aceasta deplasare, dar acest lucru nu este implementat in mintea jucatorilor. Au obtinut doar 3 victorii in ultimele 8 partide disputate si se prezinta mult mai rau fata de adversara lor, PSV. Au pierdut la doua sau mai multe goluri in 55% din infrangerile lor in campionat.

PSV


Oaspetii nu sunt in discutie pentru titlul campionatului olandez, campionii fiind in spatele liderului la 5 puncte. Pentru ei nu este important acest lucru, ci sa se califice in Liga Campionilor urmatorul sezon, asa ca, nu isi permite sa piarda cele 3 puncte puse in joc in fata lui Twente.

PSV a castigat 10 din cele 11 meciuri disputate in liga, dupa victoria cu Sparta Rotterdam (2-0). Ei tintesc o victorie in deplasare, stand destul de bine in meciuri disputate departe de casa. Au castigat marcand doua sau mai multe goluri in 77% din victoriile lor in deplasare.


Pont: Handicap PSV -1.5 @ 2.50