Turneul de la Wimbledon iti poate aduce 50 000 RON

Cea mai apreciata casa de pariuri din Romania, Unibet, prezinta cel putin o promotie tentanta cu ocazia fiecarui Grand Slam de tenis, nici acum nelasandu-se mai prejos.
 
Astfel, aceasta ne surprinde cu un turneu cu fonduri totale de 250 000 RON, in urma  caruia primul clasat va lua nu mai putin de 50 000 RON, adica jumatate de miliard in lei vechi. Pentru a termina primul in clasament trebuie sa obtii cat mai multe puncte plasand pariuri pe orice meci de la Wimbledon. Pariuri din alte sporturi sau din alte competitii de tenis nu conteaza in vederea clasamentului.
 
 

Cum acumulez puncte?


Inaintea plasarii vreunui pariu pentru concurs trebuie sa optezi la promotie, optare ce poate fi gasita in pagina acesteia. Apoi poti plasa oricate pariuri/bilete vrei, care sa contina insa doar selectii de la Wimbledon. Vei puncta in clasament doar daca pariurile tale, atat live, cat si pre-live, vor fi castigatoare. Cota minima a unui pariu/bilet este 1.4.
 
Formula dupa care se calculeaza clasamentul este: Miza*Numar selectii de pe bilet*Cota. Daca plasezi pariuri de pe mobil, cele castigatoare vor valora dublu. Spre exemplu, in cazul in care plasezi o miza de 10 euro cu doua selectii pe bilet, la o cota de 3.00, iar biletul se va dovedi castigator, vei obtine 10*2*3 = 60 puncte. Daca acelasi bilet este plasat de tine de pe mobil, vei castiga (10*2*3)*2 = 120 puncte. De precizat ca toate sumele castigate se transforma automat in euro pentru a fi trecute in clasament.
 

Premii


Clasamentul va fi actualizat zilnic pe pagina promotiei, pana in ora 13:00, premiati fiind primii 500 utilizatori. Dupa cum am specificat mai sus, castigatorul va primi 50 000 lei. Daca vei termina pe pozitia a doua vei primi 40 000 lei, iar cel de pe locul 3 va primi 35 000 lei. Primii 27 utilizatori nu vor castiga mai putin de 1 000 lei, iar primii 100 nu vor obtine mai putin de 100 lei. Banii vor fi cash, netrebuind rulati.
 

 

Recomandare


Chiar daca ne aflam in cea de-a treia zi a turneului de Grand Slam, inca mai puteti visa chiar la primul loc si asta mai ales deoarece putem plasa pariuri live. Astfel, daca doriti sa urcati cat mai repede in clasament, recomandam sa profitati live de optiunea Action Betting, la care puteti miza pe urmatorul punct. Intr-un meci de Grand Slam sunt mai mult de 200 puncte, in general cota pentru castigatorul urmatorului punct fiind mai mare de 1.5. De aici va lasam pe voi sa efectuati calculele.