Turneul ATP din Dubai te asteapta cu trei freebeturi

Cel de-al treilea turneu de 500 puncte al anului are loc in aceasta saptamana la Dubai, Emiratele Arabe Unite. Cu siguranta iubitorii tenisului vor plasa multe pariuri pe acest turneu destul de important din circuitul ATP, cea mai indicata casa online la care sa faceti asta fiind external linkLink-uri externe interzise. De ce Netbet si nu alta casa? Deoarece aici vi se prezinta o promotie privind turneul de la Dubai, unde se vor acorda nu mai putin de 3 freebeturi, fiecare in valoare de 50 lei si asta indiferent daca pariurile tale sunt sau nu castigatoare.Ce trebuie sa fac?


Toti utilizatorii Netbet sunt eligibili la promotie, fie ei noi sau vechi. Aceasta dureaza pana pe 1 martie, cel putin conform termenilor si conditiilor, data pana la care trebuie sa te inscrii din pagina promotiei. Scopul principal consta in plasarea a 7 pariuri pe turneul ATP din Dubai, live si/sau pre-live. Pariul trebuie sa fie singur pe billet si sa aiba cota minima 2.00 si o miza minima de 50 lei.


Despre recompense


Turneul ATP din Dubai te asteapta cu trei freebeturi daca vei plasa 7 asemenea pariuri.  Freebeturile le vei primi chiar daca pariul a fost castigator sau pierzator, la promotie nefiind eligibile pariurile care nu s-au finalizat si in care unul dintre jucatori a abandonat. Evident, nici pariurile ce nu sunt plasate cu bani reali nu se iau in considerare la promotie. Freebeturile se vor credita in contul tau in termen de 48 ore de la incheierea promotiei, acestea trebuind plasate in termen de 7 zile exclusiv pe meciuri de tenis cu o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare cota trebuind sa aiba cota minima 2.00. Concret, fiecare dintre cele 3 freebeturi trebuie plasat pe un pariu/bilet cu meciuri de tenis.


Rezumat


·         external linkLink-uri externe interzise

·         Opteaza la promotia “3X50 RON freebet – ATP Dubai” din pagina acesteia

·         Plaseaza minim 7 pariuri live sau pre-live, insa singure pe bilet din turneul de la Dubai

·         Fiecare pariu trebuie sa aiba miza minima 50 lei si cota minima 2.00

·         Fie ca pariul este castigator sau pierzator vei primi cele 3 freebeturi, fiecare in valoare de 50 lei

·         La o cota de minim 2.00 pe meciuri de tenis trebuie plasat freebetul in termen de 7 zile, in cazul in care preferi un bilet multiplu fiecare selectie din tenis trebuind sa aiba cota minima 2.00external linkLink-uri externe interzise