"Tunarii" împotriva "bavarezilor" !

Arsenal

In acest moment sunt intr-o dezordine si este putin probabil ca Liga Campionilor sa rezolve toate problemele. Revin in aceasta confruntare dupa ce in tur au fost "calcati in picioare" pe Allianz Arena (5-1). Acest lucru distruge toate sperantele "tunarilor" de a avansa in aceasta competitie.

Lucrurile s-au agravat in weekend, cand, in excursia lor pe Anfield au fost luati cu asalt de catre Liverpool, pierzand cu scorul de 3-1. Alexis Sanchez nu a facut parte din echipa disponibil pentru jocul de pe Anfield.

Pentru Arsenal, acest lucru ii duce la doua victorii si patru infrangeri in ultimele 6 meciuri disputate, clasandu-i pe locul 5 in Premier Leauge. Exista indoieli in privinta faptului ca echipa va putea termina in primele 4 locuri din clasament.

Au reusit sa castige 6 din ultimele 8 jocuri, dar nici unul impotriva unei echipe mari, mai ales de rang-ul celor de la Bayern Munich.

Bayern Munich

Aceasta echipa nu are astfel de preocupari. Ei sunt liderii din Bundesliga cu 7 puncte in fata celor de la RB Leipzig. Dupa victoria din weekend cu 3-0 in fata celor de la Koln, raman neinvinsi de 17 partide in toate competitiile. 15 dintre acestea s-au incheiat cu victorie, iar ei au marcat 14 goluri in ultimele 3 partide disputate.

Departe de casa, gigantii germani au castigat 7 din ultimele 8 meciuri si au facut un egal, marcand 19 goluri si cedand in fata la doar 4 goluri.

Echipe probabile:

Arsenal - Cech – Bellerin, Koscielny, Mustafi, Gibbs – Oxlade-Cahmberlain, Xhaka, Walcott, Ozil, Iwobi – Sanchez
 

Bayern - Neuer – Rafinha, Martinez, Hummels, Bernat – Alonso, Vidal – Robben, Muller, Costa – Lewandowsk


Pont: Victorie Bayern Munich @ 1.95