Trendul meciurilor directe este alegerea potrivita si astazi!

Finala Cupei Danemarcei se va juca intre Copenhaga, echipa care a trecut de Vendsyssel FF cu 2-0, si castigatoarea meciului de astazi dintre Midtjylland si Brondby.

Midtjylland a trecut de Fremad Amager, 3-1, apoi a trecut de Kjellerup cu 3-0, iar in sferturi Midtjylland a trecut de Aalborg cu 3-2. Brondby a trecut de BK Frem, 2-1, apoi a trecut de Marienlyst cu 4-1 si in sferturi a trecut de Randers cu 4-2. Observam ca toate meciurile in care au fost implicate cele doua echipe in acest sezon din Cupa Danemarcei au fost meciuri cu goluri multe. Sezonul trecut Midtjylland s-a oprit in 1/8, iar Brondby a ajuns in finala insa a fost invinsa de marea rivala FC Copenhaga. Cele doua echipe s-au intalnit de trei ori in acest sezon, toate meciuri s-au jucat in campionat. Primul meci s-a jucat la Midtjylland, 3-3 a fost in acel meci. Apoi Brondby a castigat meciurile de pe teren propriu, 2-1 si 3-2. Ma astept si astazi sa vedem foarte multe goluri. In meciurile directe dintre cele doua echipe am vazut ca se inscriu foarte multe goluri, de ambele parti. 
Brondby conduce in meciurile directe cu Midtjylland, este foarte posibil si astazi sa castige, chiar daca acest meci se va juca pe MCH Arena, din Herning, stadionul propriu al lui Midtjylland. 
Midtjylland a ajuns de patru ori in finala acestei competitii, cel mai recent in 2011. Insa echipa nu a reusit sa castige niciodata Cupa Danemarcei. In schimb Brondby a reusit sa castige de sase ori acest trofeu, iar in alte doua randuri a ajuns in finala. Cred ca Brondby va ajunge din nou in finala.
 

Voi alege mai multe ponturi pentru acest meci:

Peste 2.5 goluri, cota 1.62 la external linkLink-uri externe interzise
Ambele echipe inscriu, cota 1.55 la external linkLink-uri externe interzise
Brondby se califica, cota 1.95 la external linkLink-uri externe interzise