Trendul meciurilor directe din acest sezon ne da si rezultatul de astazi la acest meci!

Singurul meci al zilei din Liga 1 se va juca astazi in playout. In playoff mai este doar o etapa, iar toate cele trei meciuri se vor juca sambata de la aceiasi ora deoarece stim cu totii situatia pentru titlu. In playout mai sunt de jucat inca cinci etape si deocamdata nu este nimic batut in cuie.

Cu cinci etape ramase de jucat nici ASA, nici Pandurii nu sunt inca retrogradate. Ele nu au castigat de foarte mult timp, insa datorita egalurilor obtinute au reusit sa incurce si restul echipelor, si acestea nu au reusit sa se distanteze la o diferenta linistitoare. Este cazul si echipelor Concordia si Poli Timisoara, echipele aflate pe locurile 6, respectiv 5 in grupa de playout. Poli Timisoara a uimit pe toata lumea in acest sezon. A pornit sezonul cu o penalizare imensa. Toata lumea o vedea victiuma sigura la retrogradare. Insa Ionut Popa, antrenorul lui Poli Timisoara a reusit sa faca din aceasta echipa ce multi antrenori din Liga 1 nu ar fi reusit. Acum echipa este pe locul cinci, vine dupa o infrangere, 1-2 la Voluntari, echipa care era pe val. Concordia a reusit putine puncte in acest playout, deabia acum in etapa a opta a reusit prima victorie in playout, 2-0 cu ASA Targu Mures, cea  mai slaba echipa din acest sezon de Liga 1. In sezonul regulat cele doua echipe s-au intalnit de doua ori, Poli a remizat acasa, 1-1 si a castigat la Chiajna cu 2-0. In tur in acest playout Poli a remizat din nou acasa cu Chiajna, 0-0 de data aceasta. Insa cele doua echipe s-au mai intalnit si in cupa Romaniei, 2-1 a fost pentru Timisoara, echipa care este in semifinale. Insa dupa infrangerea din tur de la Giurgiu, cei de la Poli Timisoara nu mai spera la o revenire miraculoasa, mai ales ca Sumi a declarat ca pentru Astra, castigarea cupei reprezinta salvarea acestui sezon.


Avand in vedere bilantul meciurilor directe din acest sezon, 2 remize si 2 victorii Poli, voi alege astazi ca Poli Timisoara fie va castiga fie va face egal. Voi alege sansa dubla X2 la o cota foarte buna la NetBet.