Trei ponturi pe care le recomand la meciul Uruguay - Brazilia

Cu 6 etape inainte de finalul preliminariilor Brazilia este lider autoritar, la 4 puncte in fata adversarei sale de la noapte, care ocupa pozitia a doua si la 8 in fata Argentinei, ocupanta locului 5, care duce la barajul intercontinental.
 
Absente Brazilia: Douglas Costa, Gabriel Jesus, Gabriel Barbosa, Alex Sandro
Absente Uruguay: Luis Suarez

Uruguay era invinsa in ultima etapa a preliminariilor de Chile, scor 1-3. Pe teren propriu insa, uruguayenii au castigat toate cele 6 partide, marcand 16 goluri, primind doar unul. Dintre cele 16, unul singur era inscris de Luis Suarez si acela din penalty.

Brazilia vine dupa 6 victorii in preliminariile CM America de Sud, in ultimele 4 reusind sa nu primeasca gol. In 2017 nationala ''carioca'' a disputat un meci amical, castigat cu 1-0 in fata Columbiei. Dupa ce in primele 3 deplasari din aceste preliminarii brazilienii obtineau doar doua puncte, in urmatoarele 3 strangeau maximum de puncte, reusind chiar sa nu primeasca vreun gol. E adevarat, doua dintre deplasari erau in fata celor din Peru si Venezuela, aflate la coada clasamentului.

Dupa cum reiese de mai sus, Uruguay s-ar descurca destul de bine pe teren propriu si fara absenta lui Suarez. De partea cealalta, jocul Braziliei din deplasare nu m-a lasat cu gura cascata. Astfel, voi miza pe faptul ca gazdele nu vor pierde aceasta partida.

Pont Uruguay - Brazilia: Uruguay sau egal (1.62)

Brazilia si Uruguay nu sunt doar primele doua clasate, ci au si cele mai bune ofensive, dar si defensive. In tur cele doua formatii obtineau o remiza cu 4 goluri. Este drept, doua dintre goluri erau inscrise de Douglas Costa si Luis Suarez. In ultimele 6 intalniri directe au fost inscrise cel putin 3 goluri si cred ca asta se va intampla si acum. De altfel, in ultimele 5 etape in care au jucat uruguayenii au fost marcate cel putin 3 reusite.

Pont Uruguay - Brazilia: peste 2.5 goluri (1.98)

In 7 din ultimele 8 intalniri directe am avut parte de gol in fiecare repriza. Asta s-a intamplat si in 4 din precedentele 5 partide atat ale uruguayenilor, cat si ale brazilienilor. Avand in vedere aceste lucruri, insa si ofensivele celor doua formatii, opinez ca si acum se va inscrie in fiecare din cele doua reprize. Acesta mi se pare, de altfel, cel mai sigur pont dintre cele 3 oferite.

Pont Uruguay - Brazilia: gol in ambele reprize (1.77)