Trei ponturi pe care le recomand la CSM Bucuresti – Ferencvaros

Handbal feminin, EHF Champions  League: CSM Bucuresti – Ferencvaros (20:00)


Primul meci din turul sferturilor de finala EHF Champions League la handbal feminin va avea loc intre CSM Bucuresti si Ferencvaros. La prima lor participare in aceasta competitie bucurestencele au surprins toata lumea, reusind sa castige trofeul, iar acum vor incerca sa si-l apere. Va fi insa o misiune foarte dificila. Asta mai ales deoarece antrenorul lui CSM, suedezul Per Johansson, a sosit acum cateva zile la echipa. Unul dintre avantajele bucurestencelor este ca in aceasta iarna au reusit sa o aduca la echipa pe Cristina Neagu, singura din istoria handbalului care a fost desemnata cea mai buna jucatoare 3 ani la rand.
 
CSM Bucuresti a plecat la drum in grupa principala cu doar doua puncte. Aici a suferit o singura infrangere, obtinand 4 victorii si o remiza, ambii pasi gresiti fiind facuti contra norvegiencelor de la Larvik. In toate cele 3 partide de pe teren propriu ale celor de la CSM Bucuresti au fost marcate minim 52 goluri. De partea cealalta, Ferencvaros a castigat primele 4 meciuri din grupa principala, dupa care a venit o remiza cu Thuringer  si o infrangere la un gol diferenta in fata lui Buducnost. In toate cele 3 deplasari au fost inscrise minim 53 goluri. Avand in vedere aceste date, opinez ca in meciul de astazi vom avea peste 51.5 reusite.
 
Pont CSM Bucuresti – Ferencvaros: peste 51.5 goluri (1.6)
 
Weekendul trecut Ferencvaros a invins-o pe Gyor in finala Cupei Ungariei, dupa ce la inceputul lunii trecute obtinea o remiza pe teren propriu in fata ei. Amintim ca Gyor a invins-o in ambele meciuri din grupa preliminara pe CSM Bucuresti. Romancele au un lot valoros, insa multe jucatoare, chiar si antrenorul, au venit de prea putin timp la echipa. Mi-e greu sa cred  ca in aceste zile s-a creat o omogenitate astfel incat CSM sa faca fata unui meci din sferturile EHF Champions League. Sper sa invinga CSM, desi nu sunt deloc convins. In orice caz, voi plasa un pariu conform caruia unguroaicele vor  acoperi handicapul de 3 goluri.
 
Pont CSM Bucuresti – Ferencvaros: Ferencvaros (+2.5): 1.55
 
In toate cele 3 deplasari  ale lui Ferencvaros, aceasta a reusit sa marcheze minim 28 goluri, adversare fiind Metz, Buducnost si Thuringer. Cred ca si acum se va intampla asta, avand  in vedere si cele spuse mai sus si anume ca mai va mai dura ceva timp pana ca toate jucatoarele nou-venite sa se integreze in echipa, dar si sa satisfaca cerintele antrenorului suedez.
 
Pont CSM Bucuresti – Ferencvaros: Ferencvaros peste 25.5 goluri (1.8)