Trei pariuri cu care poți da lovitura la EURO 2024! Cote și promoții de top la Winmasters!

Winmasters s-a pregătit bine pentru Campionatul European de fotbal din Germania! Pe lângă cotele de top, agenția propune o mulțime de pariuri speciale excelente, dar și promoții foarte atractive. Astăzi discutăm despre trei dintre acestea. 

Echipa pe care ai pariat conduce cu 2-0? Ai câștigat!

Despre 2-0 se spune că e cel mai periculos scor în fotbal, însă acest lucru nu e valabil și la Winmasters! Pe perioada Campionatului European, cunoscuta casă de pariuri va valida drept corecte toate pariurile în care echipa pe care ai mizat conduce cu scorul de 2-0, indiferent de momentul în care tabela de marcaj indică acest rezultat.

Winmasters îți triplează câștigul cu Hatrick Booster

Promoția este una foarte atractivă pentru că se pot câștiga sume frumoase cu bani puțini. Trebuie să mizezi cel puțin 50 de RON pe faptul că un anumit jucător marchează un hatrick, iar dacă pariul este câștigător, atunci Winmasters îți triplează câștigul, până la maxim 2000 RON.

De exemplu, în meciul de deschidere Germania vs. Scoția, dacă pariem pe Kai Havertz (care e favoritul bookmakerilor să înscrie) că va reuși un hatrick, la o cota de 29.00 și acesta dă trei sau mai multe goluri, atunci calculul e următorul:

  • 50 RON x cota 29.00 = 1450 RON
  • Dar, în loc de 1450 RON, vei primi 2000 de RON cu Hatrick Booster!

Meciurile cu cele mai bune cote, cele cu marjă 0%

Cotele cu marjă de 0% sunt acelea la care casele de pariuri nu își adjudecă niciun procentaj din cote. Practic, ca să dăm un exemplu ușor de înțeles, e ca un fel de „scutire de comision”, în sensul că agenția nu câștigă nimic pariurile pe rezultatul final și câștigătorul partidei. Asta înseamnă că respectivele cote sunt cele mai bune posibil de pe piață.

Marți, 11 iunie 2024, Winmasters propune două meciuri cu marjă 0%. E vorba despre meciul de baschet dintre Pallacanestro Olimpia Milano și Virtus Pallacanestro Bologna, din campionatul italian Seria A, și partida de fotbal din preliminariile pentru Cupa Mondială dintre Angola și Cameron.

Portugalia vs. Irlanda, meciul zilei de marți

Ultimul „amical” al Portugaliei înaintea EURO 2024 este cel în compania Irlandei. Jocul ar putea să îl aibă în centrul atenției pe Cristiano Ronaldo, uitat pe bancă în meciurile de pregătire cu Finlanda și Croația și contestat pentru faptul că evoluează în modestul campionat din Arabia Saudită. Un gol marcat de CR7 primește cota 1.49 la Winmasters, iar pentru o „dublă” se oferă o cotă de 3.25 .