Trei jocuri marca Playtech pe care nu trebuie sa le ratezi

Playtech este unul dintre cei mai interesanti furnizori de jocuri de noroc din intreaga lume, iar lucrul acesta este confirmat de gama variata de produse, cat si de evolutia acestui furnizor in ultimii ani. Tot mai multe sloturi Playtech sunt disponibile jucatorilor la cazinourile online licentiate in Romania.

Asa au aparut sloturi unul si unul care au reusit sa capteze atentia jucatorilor de pacanele din Romania si din intreaga lume. Lucrul acesta i-a permis sa ajunga unul dintre cei mai interesanti si urmariti furnizori, cu atat mai mult cand ofera clientilor sai si servicii de Live Casino.

Buffalo Blitz

Bizonul este un animal care in trecut a fost foarte raspandit in zona emisferei nordice si are doua varietati ale sale: bizonul american si zimbrul, care este varianta europeana. Cu alte cuvinte este un animal puternic, ce poate ajunge pana la 1.350 kg si impune respect. Acum serveste drept simbol principal in jocul ca la aparate Buffalo Blitz a furnizorului Playtech.

Vazut drept unul dintre cele mai populare sloturi ale furnizorului, Buffalo Blitz a aparut pe piata jocurilor de noroc, respectiv pacanele online in data de 01.07.2016. Dispune de volatilitate ridicata, RTP 95.96%, iar mizele sunt cuprinse intre cativa bani si pot ajunge pana la cateva sute de lei. Ecranul de joc este viu colorat, muzica ambientala si intreaga actiune se petrece prin intermediul celor sase role si patru randuri. Platile se fac in 4.096 de modalitati diferite.

Dragon Champions

Un slot asteptat ceva timp in momentul in care a fost lansat, Dragon Champions a captat atentia jucatorilor de pacanele online. A devenit al doilea cel mai popular slot al furnizorului in randul jucatorilor din Romania. Dezvoltat de furnizorul Playtech, slotul iti propune o multitudine de culori si o tema menita sa-ti atraga atentia datorita celor 4.096 de moduri de plata. Tematica este fantezista si foarte bine gandita pentru a avea succesul dorit in randul amatorilor de pacanele online.

Jocul ca la aparate Dragon Champions a aparut in industrie in 30.10.2017 si vine cu functii speciale precum rotiri gratuite, multiplicatori, simboluri expandabile si simboluri Scatter. Are volatilitate medie spre mare si RTP 95.12%. De asemenea, cu putin noroc poti obtine si cel mai mare castig al jocului ce poate ajunge pana la 32.000 X miza. Schema jocului este interesante, actiunea are loc pe sase role si patru randuri, iar mizele difera si pot ajunge pana la cateva sute de lei per rotire completa.

Jackpot Bells

Sloturile clasice prin defintie inseamna cele care se joaca in formatul 5 role si 3 randuri, ceea ce se aplica si in randul slotului Jackpot Bells al furnizorului Playtech. Este un slot cu multe simboluri colorate si fructate, dar unde cel mai asteptat simbol stivuit pe ecran este Sapte Rosu, desi iti ai posibilitatea ca intreg ecranul de joc sa fie simbol Wild. Acest simbol cu rol de substituire pentru toate celelalte simboluri este reprezentat de Clopotelul Auriu.

Aparitia slotului in data de 15.06.2017 a fost de bun augur si drept urmare PlayTech a reusit sa atraa oamenii spre acest slot cu cinci modalitati diferite de plata. Mizele sunt si ele diferite, de la cativa bani poti ajunge si pana la 100 RON per rotire completa. Cel mai mare castig ajunge pana la 37.500 X miza. RTP-ul este 96.03%, in timp ce volatilitatea este medie-ridicata.