Totul despre slotul Da Vinci's Vault

Leonardo da Vinci este unul dintre cei mai de seama oameni din perioada Renasterii si un personaj care de-a lungul timpului a reusit sa impresioneze datorita geniului sau.

Da Vinci's Vault este un slot menit sa aduca din nou in relief viata celui care a fost sculptor, pictor, arhitect, inginer, anatomist, geolog, cartograf, botanist, scriitor si spirit universalist.

Despre Leonardo da Vinci s-au tot scris carti si am avut ocazia sa vizionam filme interesante, unul dintre ele a fost Codul lui Da Vinci, unde actorul Tom Hanks a jucat in rol principal.

Din 18 septembrie 2017 maestrul a devenit si subiect principal in jocul de casino online Da Vinci's Vault ce apartine furnizorului Playtech. Foarte multe simboluri ce au legatura cu inventiile si picturile acestuia sunt simboluri in stransa legatura cu tema slotului aducatoare de venituri substantiale.

Este un joc de pacanele online disponibil la majoritatea cazino-urilor licentiate din Romania si are un potential urias de castig.

Cea mai mare remuneratie ajunge pana la 1.000.000 X miza, insa pentru a obtine lucrul acesta ai nevoie de foarte mare noroc, RTP-ul fiind de 92.06%, ceea ce inseamna ca renumeratia va fi mica si medie in cele mai multe dintre randuri.

Miza difera si ea, ceea ce este bine pentru toate tipurile de jucatori. Poti juca sume de la cativa bani si poti ajunge pana la cateva sute de lei per rotire completa. Actiunea este purtata pe cinci role si trei randuri, iar platile se vor face in 20 de modalitati diferite.

Functii Speciale in jocul de pacanele online Da Vinci's Vault

Un slot complet prin definitie iti ofera posibilitatea activarii functiilor speciale, ceea ce si Da Vinci's Vault iti permite lucrul acesta. Pentru a putea declansa functia rotiri gratuite ai nevoie de 3 X simboluri Manuscris la finalul unei rotiri complete. Sfarsitul functiei va avea sfarsitul in momentul in care capul de mort apare de trei ori pe centrul rolele.

O alta functie interesant a acestui slot este functia Power Play si posibilitatea de a colecta busole de bronz, argint sau aur, iar in momentul cand indeplinesti criteriile pentru fiecare categorie vei avea parte de premii in bani, fie rotiri gratuite sau posibilitatea de a castiga sume mari. Astfel, pentru a obtine aceste facilitati iti trebuie:

 • 5 X Busola Aur iti ofera posibilitatea de a castiga premii interesante, fie acces catre premii foarte mari sau rotiri gratuite.
 • 4 X Busola Argint iti ofera posibilitatea de a castiga premi substantiale, fie rotiri gratuite.
 • 3 X Busola Bronz iti ofera exclusiv premii in bani.

Da Vinci's Vault - Plati

In general platile sunt elementul principal atunci cand vrei sa joci un slot de pacanele, iar Da Vinci's Vault chiar te poate impresionat. Iti ofera un castig maxim de pana la 1.000.000 X miza, ceea ce rar se intampla sa gasesti in aceasta industrie, insa trebuie sa iei in considerare si multe aspecte.

Dat fiind faptul ca RTP-ul nu impresioneaza, castigurile mici si medii vor fi cele care or sa existe in cele mai multe dintre datile cand exista un castig. Si acestea sunt acordate in functie de simbolurile platitoare si care nu sunt deloc putine, ci 11 la numar si platesc dupa modelul urmator:

 • 5 X Wild iti ofera un castig maxim de pana la 10.000 X miza pe o singura linie de plata.
 • 5 X Monalisa iti ofera un castig maxim de pana la 10.000 X miza pe o singura linie de plata.
 • 5 X Omul Vitruvian iti ofera un castig maxim de pana la 4.000 X miza pe o singura linie de plata.
 • 5 X Elicopter iti ofera un castig maxim de pana la 1.500 X miza pe o singura linie de plata.
 • 5 X Pocal Auriu iti ofera un castig maxim de pana la 1.500 X miza pe o singura linie de plata.
 • 5 X Scatter iti ofera un castig maxim de pana la 1.000 X miza pe o singura linie de plata.
 • 5 X A/K iti ofera un castig maxim de pana la 300 X miza pe o singura linie de plata.
 • 5 X Q/J/10 iti ofera un castig maxim de pana la 200 X miza pe o singura linie de plata.

Disponibilitate pe mobil a jocului Da Vinci's Vault

Precum majoritatea sloturilor disponibile si Da Vinci's Vault se poate juca la orice cazino online licentiate in Romania care permite accesarea sloturilor furnizorului Playtech.

Mai mult decat atat, exista cazino-uri care ofera aplicatia lor de cazino, fie poti accesa de pe dispozitivul mobil, prin browser si atunci vei putea juca slotul in cele mai bune conditii. Nu exista restrictii, fiecare dispozitiv mobil este compatibil, indiferent de sistemul sau de operare.

La ce cazino-uri online poti juca slotul Da Vinci's Vault

Un slot cum rar vezi si cu plati interesante pentru fiecare linie completa cu simbolurile specifice temei, Da Vinci's Vault poate fi jucat si in Romania.

Noi iti recomandam sa il joci la NetBet, care este unul dintre cele mai complete cazinouri online licentiate in Romania. Incearca slotul inspirat din viata marelui Leonardo Da vinci! Distreaza-te si joaca responsabil slotul tau preferat!