Top echipe ofensive in 2018-2019

In general, echipele care marcheaza mult starnesc interesul microbistilor, fiind, totodata, mai placut de urmarit un meci de-al acestora. Sigur, asta depinde mult si de adversar. In plus, daca joci foarte bine din punct de vedere ofensiv ai sanse mai mari la titlu. Asadar, chiar daca nu a trecut nici macar o treime dintre etape in majoritatea competitiilor, consultand topul echipelor ofensive, top pe care il vom prezenta mai jos, ne putem dezvolta o opinie in ceea ce priveste parcursul in campionat al acelei echipe, putand chiar plasa un pariu antepost conform careia acea formatie va castiga titlul.Patru echipe cu o medie de peste 3 goluri pe meci

Evident, pentru ca acest clasament sa fie obiectiv nu puteam plasa echipele in ordinea golurilor marcate, intrucat nu toate formatiile au disputat acelasi numar de etape. Sa spunem inca de la inceput ca nu am luat in calcul campionatele in care s-au desfasurat mai putin de 5 etape. Astfel, in stabilirea acestui clasament vom lua media de goluri a fiecarei echipe din ligile importante si nu numai ale Europei, dar si ale restului lumii. Pe prima pozitie se afla o formatie care a mers fara greseala pana acum, acumuland maximum de puncte. Este vorba despre PSV Eindhoven, care in 8 etape a marcat 30 goluri, avand o medie fabuloasa de 3.75 goluri pe meci. Formatia olandeza este urmata de PSG, care si ea are un parcurs perfect, obtinand 9 victorii din tot atea posibile, marcand de 32 ori, avand o medie de 3.56 goluri pe meci.


Ultimul loc pe podium in acest top echipe ofensive in 2018-2019 il ocupa, poate in mod surprinzator, Borussia Dortmund, care a acumulat 5 victorii si doua remize pana acum. Cu 23 goluri marcate, Dortmund are o medie de 3.29 goluri pe meci. O surpriza si mai mare, din punctul nostru de vedere, ne asteapta la pozitia a patra, ocupata de belgienii de la Genk. In 10 etape, acestia au marcat 31 goluri, avand o medie de 3.1 goluri pe meci. La fel ca echipele din fata sa, Genk este si ea neinvinsa, obtinand 8 victorii si doua remize.


Alte 7 formatii cu o medie de peste 2.5 goluri pe meci

Un campionat pe care, sincer, nu ne asteptam sa-l vedem atat de sus in top, este cel al Tarii Galilor. Aici echipa cea mai ofensiva este The New Saints.  Din 9 etape scurse, aceasta a marcat 26 goluri, avand o medie de 2.89 goluri pe meci. De punctat ca, desi media de goluri a celor de la TNS este atat de ridicata, aceasta a suferit deja doua infrangeri. Top 5 in acest clasament este incheiat de Club Brugge, formatia belgiana marcand 28 goluri in 10 etape, avand o medie de 2.8 goluri. Daca Genk a pierdut 4 puncte pana acum, Club Brugge a pierdut 5, obtinand 8 victorii, o remiza, suferind o infrangere.


Inca 5 echipe au o medie de peste 2.5 goluri marcate in campionat. Este vorba de Manchester City (Premier League, 21 goluri in 8 meciuri), Ajax (Eredivisie, 21 goluri in 8 meciuri), Salzburg (Austria Bundesliga, 26 goluri in 10 meciuri), West Bromwich (Anglia Championship, 31 goluri in 12 meciuri) si Connah’s (Tara Galilor, 26 goluri in 9 meciuri).


Dupa cum am sugerat la inceputul articolului, ati putea ca pe baza acestui clasament sa plasati pariuri antepost (pe termen lung) referitoare la castigatoarele ligilor. Ati putea obtine o cota totala destul de mare. In caz ca nu stiati, aflati ca aproape toate casele de top licentiate ofera pariuri antepost pentru fotbal, insa si pentru alte sporturi. Daca inca nu sunteti hotarat sa plasati pariuri antepost, dupa ce veti consulta avantajele acestui tip de pariu, dar si casele online care dispun de multe pariuri pe termen lung, probabil va veti gandi de doua ori inainte de a refuza sa investiti in pariuri pe termen lung.


Echipe ce au o medie mica de goluri

Daca mai sus v-am prezentat top echipe ofensive in 2018-2019, acum ne vom axa pe formatiile care pana acum au gasit poarta cu greutate. Prin urmare, cel mai putin ofensiva echipa este Apollon Smirns, formatia din Grecia marcand un singur gol in 6 etape, avand o medie de 0.17 goluri pe meci. O urmeaza, cu o medie de 0.2 goluri pe meci, formatia din liga a doua franceza Nancy, care a marcat de doua ori in 10 partide. In fine, ultimul loc de pe podium in ceea ce priveste cele mai putin ofensive echipe, este ocupat de cipriotii de la Alki Oroklinis, care in 5 etape au marcat un gol, avand si ei o medie de 0.2 goluri pe meci.


Urmatoarele pozitii in acest top negativ le ocupa Argentinos Juniors (Argentina, 2 goluri in 7 etape), Levadiakos (Grecia, 2 goluri in 6 etape), Frosinone (Serie A, 3 goluri in 8 etape), Belgrano (Argentina, 3 goluri in 8 etape), Mouscron (Belgia, 4 goluri in 10 etape), Krylia Sovetov (Rusia, 4 goluri in 10 etape) si Parana (Brazilia, 12 goluri in 29 etape). Sa plasati pariuri antepost pe faptul ca aceste echipe, sau unele dintre ele, vor retrograda se poate dovedi destul de riscant. Daca, totusi, o veti face, recomandarea noastra este sa plasati o miza mica.


Rezumat

  • Probabilitatea este mare ca echipa cea mai ofensiva dintr-un campionat sa il si castige
  • Nu la fel de probabil este ca echipa cel mai putin ofensiva sa retrogradeze
  • Cea mai ofensiva formatie din sezonul 2018-2019 este PSV Eindhoven, urmata de PSG si Borussia Dortmund
  • Cel mai putin ofensiva echipa din aceasta editie este Apollon Smirns, urmata de Nancy si de Alki Oroklinis


Mizeaza la casa online cel mai bine organizata din punct de vedere al pariurilor, inclusiv al celor antepost >>>