Top 5 sloturi noi disponibile pe Publicwin

Unul dintre cazino-urile online licentiate in Romania prin Oficiul National al Jocurilor de Noroc, Publicwin ofera clientilor sai o gama variata de produse, indeosebi pacanele. Saptamanal sunt adaugate noi titluri pe care sa le poti juca in voie.

Datorita multitudinii de furnizori de pacanele online existenti si colaborarii dintre ei si Publicwin, poti juca in voie sute de sloturi ale acestora. Multe dintre aceste titluri de pacanele online sunt adaugate pe masura ce sunt lansate, deoarece operatorul face saptamanal o revizuire si adauga titluri unul si unul, cum s-a intamplat si in penultima saptamana a lunii septembrie. Pragmatic Play, Red Tiger, NetEnt sau EGT sunt doar cativa dintre furnizorii ale caror sloturi iti sunt accesibile la Publicwin Cazino si a caror gama de jocuri a fost recent imbunatatita, cu urmatoarele titluri:

Big Bass Splash (Pragmatic Play)

Aparut in vara anului 2022, Big Bass Splash este un joc de pacanele online menit sa reinvie seria de sloturi Big Bass a furnizorului Pragmatic Play. In data de 6 iunie a aparut pe piata si vine insotit de RTP 95.67%, volatilitate ridicata si un castig maxim de pana la 5.000 X miza. Intra la categoria de sloturi clasice, deoarece se desfaoara pe 10 linii de plata si simbolurile existente sunt stivuite pe cinci role si trei randuri. Beneficiaza de functia bonus rotiri gratuite cunoscuta deja, unde un pescar norocos stivuit atrage dupa sine toate simbolurile bani de la finalul unei rotiri gratuite.

30 Summer Bliss (Amusnet EGT)

Avand o multitudine de titluri de top care au ajuns la inima jucatorilor de pacanele online, Amusnet EGT vine cu sloturi unul si unul. 30 Summer Bliss este unul dintre jocurile pe 30 de linii de plata si care se joaca in sistem clasic, pe cinci role si trei randuri. Tema este si ea interesanta, vorbim despre anotimpul vara si privilegiile sale. Din acest motiv ecranul este colorat viu ce imita apa marii, iar simbolurile de top sunt in stransa legatura cu tema.  Poti obtine castiguri generoase de pana la 6.000 X miza.

Shining Hot 5 (Pragmatic Play)

Vazut drept unul dintre cele mai noi sloturi de pacanele online cu fructe ale furnizorului Pragmatic Play, Shining Hot 5 a fost lansat la data de 18.07.2022. volatilitatea este ridicata, iar RTP-ul 96.33%, ceea ce il face un joc cu real potential. Cel mai mult poti castiga pana la 2.500 X miza, insa ai nevoie de mult noroc pentur a obtine acest castig. Intr-adevar, miza conteaza si ea, avand in vedere ca poti paria pe sume cuprinse intre cativa bani si pana la sute de lei. Actiunea slotului are loc pe cinci role si trei randuri, iar platile sunt facute in 5 modalitati diferite.

depunere minima 50 RON
500 FS
Pariaza

Asgardian Stones (NetEnt)

Te poarta pe teritoriile unde predomina vikingii si unde ecranul de joc este interesant, te poarta prin orasul Asgard. A aparut in 2018, dar nu foarte multe cazino-uri online licentiate in Romania au acest slot in gama lor de produse. RTP-ul slotului este 96.31%, iar volatilitatea scazuta-medie. Castigul maximum pe care Il poti obtine este de 200.000 X miza, iar castigurile vin pe 20 de liniile de plata. Sunt mai multe mize, de la cativa bain si pana la sute de lei per rotire, iar actiunea se poarta pe cinci role si trei randuri.

Primate King (Red Tiger)

Sari in jungla si joaca Primate King, un slot care aduce putina teama in randul jucatorilor mai sensibili. Ecranul de joc reprezinta inima junglei, acolo unde gorilele isi traiesc viata in liniste. Aceste gorile servesc drept simbol principal in slotul Primate King si aduc dupa sine declansarea de functii diferite si generarea unor castiguri. In total sunt 30 de linii de plata diferite, iar cel mai care castig pe care poti sa il este de 3.800 X miza. Volatilitatea este ridicata, iar RTP-ul 94.68%. Furnizorul Red Tiger ofera pasionatilor de jocuri ale lui posibilitatea de a juca pe diferite sume. De la cele mai mici de cativa bani si pana la cateva sute de lei.

Daca jocurile noi iti starnesc curiozitatea, afla ca Publicwin saptamanal isi imbogateste gama de produse si adauga sloturi. Fa-ti cont si joaca cele mai noi sloturi!