Top 5 sloturi de la Conti Cazino

Conti Cazino este unul dintre cazinourile online licențiate în România și care oferă clienților săi o varietate de sloturi, mese cu dealeri live și multe altele. Cea mai bogată gamă este cea de sloturi, acolo unde există și o selecție interesantă.

Zeci de furnizori sunt prezenți prin sloturile lor pe platforma Conti Cazino, acolo unde ai acces la cele mai interesante sloturi video. Totodată, periodic sunt adăugate și sloturi noi, care vin cu teme și modalități de plată diferite. În mare caracteristicile sunt asemănătoare, dar diferă foarte mult tema, ceea ce le-a permis anumitor jocuri să fie jucate mai des. Astfel, vă prezentăm top 5 cele mai populare sloturi disponibile la Conti:

Money Train 3

Apărut pe piață în luna septembrie a anului 2022, Money Train 3 este un slot cu volatilitate ridicată și RTP de 96.1%, care este puțin sub media industriei. Ceea ce l-a ajutat să crească rapid la capitolul popularitate este faptul că permite câștigarea unei sume uriașe de bani. Cel mai mare câștig obținut ajunge până la 100.000 X miza

Conceptul Money Train a evoluat de la prima variantă până acum, iar cu Money Train 3 s-a trecut la o altă dimensiune. Prima schimbare importantă a fost stabilită datorită introducerii animate 3d, iar trenul de înaltă tehnologie este acum mai interesant ca niciodată, deoarece sete tras ca o rază de laser de la o armă. Dacă mai pui și faptul că are tot felul de caracteristici interesante, printre care și funcția bonus, atunci poți să-l consideri un joc ideal pentru cei cărora le plac sloturile lansate de furnizorul Relax Gaming.

Toshi Video Club

Hacksaw Gaming s-a întrecut pe sine prin lansarea jocului ca la aparate Toshi Video Club. Acest slot este însoțit de un câștig maxim ce ajunge până la 10.000 X miza, volatilitate ridicată și un RTP de 96.17% care nu te dă pe spate. Vizual arată diferit față de majoritatea sloturilor, iar abilitățile departamentului de creație au fost expuse datorită acestui joc video. Este folosită o schemă de culori alb-negru, iar simbolurile premium ies în evidență prin culoarea lor portacalie. Tema aduce un omagiu jocurilor de noroc clasice din Japonia, ceea ce face să pară ușor nostalgic.

A fost lansat pe 2 august 2021, iar acțiunea slotului are loc pe un ecran alcătuit din 5 role și 5 rânduri. Există 15 modalități diferite de plată, iar mizele sunt diferite. Poți paria de la câțiva bani și până la ordinul sutelor de lei pentru o singură rotire în parte.

Gladiator Legends

Într-o continuă dezvoltare, furnizorul Hacksaw Gaming a oferit fanilor săi încă o demonstrație de imaginație prin lansarea slotului Gladiator Legens. Este un furnizor cu real succes, iar acest joc video vine cu simboluri vizuale simple, cel puțin până se obține un VS Wild care se extinde printr-o animație interesantă ce ar putea crește câștigul actual cu până la 100 X.

Impresionează și prin efectele sonore care sunt eficiente și dau o notă interesantă atmosferei sumbre potrivite. Gladiator Legends a apărut la data de 24 martie  2022, iar RTP-ul de 94.44% este sub media industriei.

Dispune de volatilitate ridicată, 10 modalități de plată diferite. Mizele diferă și sunt pentru toate tipurile de jucători, iar acțiunea se poartă pe cinci role și patru rânduri, unde poți obține un câștig maxim de până la 10.000 X miza.

Shining Crown

Nu puteau să lipsească sloturile Amusnet Interactive sau EGT așa cum a fost înainte cunoscut funizorul bulgar. Shining Crown este unul dintre sloturile sale de bază și care continuă să facă deliciul jucătorilor de sloturi video. Ecranul de joc este colorat, iar schema este una clasică, formată din cinci role și trei rânduri, unde sunt stivuite simboluri unul și unul. Considerat un joc ca la aparate cu fructe, cel mai căutat simbol este 7 Roșu, cel care atrage după sine și cea mai mare miză plătită pe  singură linie.

Shining Crown are mai multe caracteristici interesante care îl fac atractiv. Printre ele funcția Gamble, unde poți paria câștigul obținut în ultima rundă. Poți câștiga și prin intermediul mystery jackpot-ului disponibil exclusiv în sloturile Amusnet Interactive. Volatilitatea este scăzută-medie, iar cel mai mare câștig ajunge până la 5.000 X miza. RTP-ul este de 96.37%, iar mizele posibile sunt pe placut tuturor jucătorilor, indiferent de suma alocată pentru fiecare sesiune.

Cubes 2

Hacksaw Gaming a făcut o nouă alegere interesantă prin lansarea Cubes, iar povestea continuă și prin Cubes 2, unul dintre sloturile cu temă interesantă. Este într-adevăr un titlu demn de continuare și este în mod clar conceput pentru a aduce un plus primei variante. Mecanica de bază este similară, iar prezentarea vizuală a rămas relativ celei din Cubes. Jocul de bază presupune extinderea numărului de role, cât și obținerea unor câștiguri în număr mare în urma simbolurilor colorate.

Apariția sa în piață a avut loc în data de 11 februarie 2021, iar caracteristicile sunt la fel de interesante. Schema jocului presupune cinci role și cinci rânduri, iar modalitatea de plată este în stil Cluster. Cea mai mare sumă câștigată ajunge până la 10.500 X miza. Volatilitatea este ridicată, RTP-ul de 96.3% și miza destinată tuturor tipurilor de jucători. Pariurile pot fi de câțiva bani și ajung până la câteva zeci de lei.

Jocurile de păcănele sunt interesante, palpitante și ies în evidență prin temă. Funcțiile speciale sunt și ele la fel de atrăgătoare, iar toate acestea poți să le descoperi singur pe platforma Conti Cazino! Deschide acum cont și ai acces către sute de jocuri video!