Top 5 jocuri lansate in luna noiembrie 2022

Crăciunul și Anul Nou sunt foarte aproape de noi, iar pentru industria jocurilor de noroc înseamnă că sunt ultimele zile prin care furnizorii pot încheia anul cu lansări de jocuri.

Luna noiembrie a fost lovită din plin de foarte multe lansări de jocuri de păcănele online și vinovați pentru lucrul acesta sunt nenumărații furnizori care știu foarte bine să vină în întâmpinarea jucătorilor. Așa au apărut o grămadă de jocuri care se mulează pe foarte multe tipuri de jucători. Astfel, Push Gaming, Nolimit City, Relax Gaming, Wizard Gaming și Yggdrasil/Refflex Gaming au pus umărul pentru creșterea numărului de sloturi.

Nu exagerez dacă spun că luna noiembrie parcă a adus un plus important industriei prin jocurile lansate și ar trebui să urmărești cu atenție articolele noastre dacă vrei să vezi ce jocuri noi apar. S-ar putea ca în prima parte a anului 2023 să regăsești unul dintre aceste jocuri în lista celor mai populare și să-ți aduci aminte că noi am scris pentru prima oară despre el. Să fie oare Retro Tapes Cluster Link, Santa s Fortune, Rock Bottom, Desperate Dawgs 2 Gigablox sau Hot Rod Racers?

Retro Tapes Cluster Link, noul joc al furnizorului Push Gaming

Push Gaming este unul dintre cei mai importanți furnizori de jocuri de noroc de pe piața de iGaming și caută mereu să își surprindă fanii cu elemente noi. Lucrul acesta se întâmplă și prin lansarea slotului Retro Tapes, un joc care aduce vibe-ul celei de-a doua jumătăți a secolului trecut, ceea ce reprezintă o alegere fantastică pentru cei care sunt nostalgici și care se bucură de reminiscența zilelor trecute. Absolut toate elementele jocului te poartă prin spiritul anilor 80. De la luminile de neon și ritmurile electronice, toate te poartă direct în era respectivă.

Jocul reintroduce mecanica unică marca Cluster Link și împreună cu aceasta oferă o mulțime de culori, coloane sonore funky și alte caracteristici pentru care Push Gaming este faimos în industria iGaming. Furnizorul oferă jocurile spre piața din România doar prin intermediul Mr. Bit Casino, datorită parteneriatului exclusiv pe care cele două părți l-au semnat.

Retro Tapes Cluster Link, caracteristicile jocului

Anii 80 fac parte din cei mai frumoși ani, atunci când tehnologia era în floare,  și puteai să îți gllisezi telefonul pentru a asculta cea mai recentă lansarea a trupei tale de muzică preferate. Și slotul Retro Tapes Cluster Link este un joc a cărui grafică este superioară, dar este inspirată din sfera perioadei respective și care este expusă printr-un ecran de joc format dintr-o grilă de nouă role și șase rânduri pline până la refuz cu simboluri colorate sub forma unor casete audio, precum cele care intrau în walkman și casetofon.

Printre toate aceste simboluri se regăsesc și simboluri Wild, care au menirea să substituie toate celelalte simboluri, cu excepția Scatter. Totodată, există mai multe funcții bonus, însă runda bonus  Top Charts reprezintă punctul culminant al jocului și duce la plăți ce pot ajunge la 10.000 X miza. RTP-ul jocului este 95.47%, ușor sub media industriei, iar volatilitatea este ridicată. De asemenea, modalitatea de plată este de tipul Cluster, ceea ce presupune că simbolurile implicate într-o combinație câștigătoare dispar de pe ecran, iar în locul lor sunt stivuite altele.

Rock Button, slotul cu care Nolimit City speră să câștige la capitolul popularitate

Furnizorul de păcănele online Nolimit City a decis că e momentul să lanseze un nou slot și a luat decizia să ofere jucătorilor o experiență unică de sloturi pentru a-i duce adânc în holurile ăntunecate și străzile umbrite ale celor mai urâte vise ale lor. După ce anterior a lansat sloturi la fel de ciudate pentru unii, de această dată dezvoltatorul vine cu jocul Rock Button, un joc prin care a împins totul la pragul nebuniei în sensul frumos.

Diferită de cele mai multe jocuri, tema slotului este interesantă și vine cu ornamente c flori și fructe, care îi așteaptă pe jucători să le ridice și să vină la petrecerea neîncetată. Coloana sonoră haotică se te poartă printr-o lume plină de singurătate și confuzie din lumea virtuală. Rock Button este un joc slot de păcănele online care îi provoacă pe jucători să accepte lumea distopică a păcănelelor și astfel să găsească confort prin prisma premiilor oferite care îl așteaptă acolo.

Rock Bottom, joc de păcănele

Sloganul jocului este cel care dă tonul distracției. Acțiunea este plasată pe o alee mohorâtă, în ceea ce pare să fie New York pe timp de noapte, unde vei întâlni cinci personaje sinistre care te poartă într-o călătorie prin cele cinci etape ale durerii. Jocul spune o poveste despre pierdere și s-ar putea să recunoașteți unele personaje care apar pe ecran sub forma de simboluri.

Nolimit City este un dezvoltator care îndrăznește să lanseze sloturi la un alt nivel și temele sunt foarte interesante, la fel și caracteristicile. În acest joc ai ocazia să primești câștiguri prin 576 de modalități diferite, iar acțiunea are loc pe o grilă aranjată după schema 3-4-4-4-3. Mizele diferită, poți paria de la câțiva bani și până la câteva sute de lei per rotire, însă și atunci când vei obține câștigul maxim de 19.960 X miza vei fi fericit. Într-adevăr, jocul dispune de RTP 94.02%, care este sub media industriei, cât și o volatilitatea ridicată.

Creație nouă de la Relax Gaming: Hot Rod Racers

Relax Gaming este unul dintre acei furnizori de jocuri de noroc care reprezintă garanția succesului și a unor jocuri certificate pe care le poți juca în voie. Acesta a semnat parteneriate cu aproape toate cazinourile licențiate din România și cele mai populare titluri ale sale sunt accesibile și publicului din țara noastră. Hot Rod Racers este un loc cu tematică auto, unde jocul de bază este amplasat într-un atelier plin de mașini în diferite stări de reparație.

Pentru a putea obține un câștig în acest joc ai nevoie de combinații care să se formeze de la 3 i până la 5 simboluri, încă de la prima rolă. În total sunt cinci role și cinci rânduri pe care cad simbolurile ce aduc premii interesante. Există mai multe simboluri care aduc premii, iar cele cu valoare redusă sunt diamantele, inimioarele, bâtele, în timp ce simbolurile speciale de mare valoare sunt Hot Rod Racers de diferite culori (verde, albastru, mov), care sunt mașini de colecție readuse la viață.

Caracteristici Hot Rog Racers

Pentru cunoscătorii industriei auto, către aceștia crezi că se adresează jocul acesta, însă el este pentru toți jucătorii. Hot Rod este un autoturism mai vechi, dar care a fost modernizat și i s-au adăugat piese și adus îmbunătățiri cu ultimele tehnologii. Hot Rod Racers nu impresionează foarte mult din punct de vedere vizual, dar ca temă este un joc interesant și plin de adrenalină.

Din prezentare își vei da seama că este un joc interesant, iar prezentarea face toți banii. Totul se învârte în jurul caracteristicii Wheelspin Wild, care este în centrul atenției în ambele niveluri de runde bonus, precum și în jocul de bază. Aceasta este o caracteristică de transformare sălbatică care poate aduce multe Wild-uri multiplicate, și lipicioase în ambele niveluri ale rundei bonus.  Acțiunea jocului loc pe o grilă formată din cinci role și patru rânduri, iar plățile sunt acordate pe 30 de modalități de plată diferite. RTP-ul de 96% este în media industriei, volatilitatea este ridicată, ceea ce înseamnă că există o șansă în plus să câștigi premiul cel mare de 25.000 X miza.

Santa s Fortune, slotul Wizard Games care aduce Crăciunul mai aproape de tine

Un dezvoltator de jocuri și soluții software pentru industria jocurilor de noroc, Wizard Games și-a dat silința să fie băgat în seamă de cei mai mare și pare că a reușit lucrul acesta. Fondată abia în 2021, firma a reușit să ofere spre industria de iGaming o mulțime de jocuri care fac deliciul jucătorilor, fie ei din afara țării, dacă în România nu au reușit să câștige atât de mult la capitolul popularitate.

Santa s Fortune este unul dintre cele mai noi jocuri pe care le-a oferit publicului larg, dacă nu chiar cel mai nou și era oarecum de așteptat să se întâmple asta. De regulă, sloturile care sunt inspirate din această sărbătoare importantă denumită Crăciun apar acum, respectiv în a doua jumătate a lunii noiembrie și nu trebuie să ne mire dacă vor cunoaște gloria abia în prima parte a anului 2023.

Santa s Fortune – descrierea pe scurt a jocului

La o primă vedere este unul dintre acele sloturi pe care ți le dorești să le joci doar pentru grafică, care este una superioară. Simbolurile, așa cum era de așteptat sunt elemente specifice acestei perioade de Crăciun, ceea ce înseamnă că apar sub forma unor Reni, Acadele, Om de zăpadă, Spiriduș și multe altele. Nu duce lipsă nici de simboluri speciale, Moș Crăciun joacă rolul de Wild, un simbol al cărui rol este să substituie toate celelalte   elemente cu excepția Scatter.

Din punct de vedere al temei se prezintă excelent și nu avem ce să-i reproșăm, dat fiind faptul că este un joc pentru sărbători și chiar nu este momentul. Pe de altă parte, trebuie evidențiate valorile excelente de producție ale jocului, care sunt cu mult peste ceea ce reprezintă standardul actual al industriei. Santa s Fortune este un slot grozav, cu muzică specifică și pe care îl poți juca în voie. Grila de joc este formată din 5 role și 3 rânduri, ceea ce intră cu siguranță la clasic.

Câștigurile sunt și ele destul de mari, premiul cel mare ajunge la 1.229 X miza, iar pariurile diferă și sunt destinate jucătorilor de toate tipurile. De la câțiva bani mizați și până la sume amețitoare de sute de lei pentru o rotire, atât poți paria într-o rundă. În total sunt 25 de linii de plată, volatilitatea este scăzută spre medie, iar RTP-ul de 94.01% este sub media industriei.

Desperate Dawgs 2 Gigablox, rezultatul fuziunii dintre Yggdrasil și Refflex Gaming

Uneori este nevoie de imaginație suplimentară pentru a putea lansa un joc și oricât de experimentat ești ca și studio, tot ai nevoie de inspirație. Așa se poate explica fuziunea dintre Yggdrasil și Refflex Gaming, dar este o colaborare doar pentru acest joc și poate pentru altele, nu pentru totdeauna, sau cel puțin nu oficial. Dacă îmi place ceva la acest slot este tema inspirată din lumea animalelor și a faptului că a pus câinii pe primul loc. Sunt trei câini care fac legea și pe care îi vei cunoaște și tu.

Train Robber, Gunslinger și Bad Boy, aceștia îți vor aduce funcțiile speciale care diferă pentru fiecare simbol. Ai nevoie de cel puțin șase pentru a declanșa funcția bonus rotiri gratuite. 6 jocuri sunt acordate pentru fiecare versiune, dar până la urmă sunt funcții asemănătoare, cu desfășurare diferită, însă dacă jocul are de plată, va plăti în oricare dintre aceste speciale, indiferent de care te vei bucura.

Desperate Dawgs 2 Gigablox – Caracteristici

Există câteva elemente cu care te va surprinde, iar unul dintre ele este coloana sonoră, care este inspirată din alte jocuri, iar grafica a fost îmbunătățită față de prima versiune . pe de altă parte, există plăți care   te fac să-ți dai ochii peste cap, deoarece cu noroc vei putea câștiga până la 9.872 X miza, care este o plată cu mult peste media industriei. În general de aceste plăți te vei putea bucura doar atunci când ești în timpul funcției speciale și aici ai trei astfel de simboluri Scatter, fiecare cu acțiunea lui.

Implementarea mecanismului Gigablox este o nouă încercare de aducerea unor elemente interesante și ajută la creșterea nivelului de divertisment. Câinii cu pălărie sunt la fel de fermecători și amuzanți precum întotdeauna, iar caracteristicile sunt extrem de potrivite. Din perspectiva jucătorilor, Desperate Dawgs 2 Gigablox este un joc pe care merită măcar să îl încerci, având în vedere suma maximă pe care o poți câștiga, cele 40 de modalități de plată și multiplele pariuri care există. RTP-ul este doar 94%, ceea ce este sub media industriei, dar volatilitatea medie spre ridicată îți permite să speri la acel mare câștig de până la 9.872%.

Indiferent de perioada anului, furnizorii de jocuri de noroc lucrează pentru tine și nu vor să rămână cu restanță. Urmărește cele mai noi lansări, vezi care sunt pe placul tău și consultă lista cu cazinouri online licențiate în România, să vezi unde adăugate. Există categorii speciale cu jocuri noi sau exclusive! Joacă responsabil și nu uita că în păcănele este vorba doar despre noroc!