Top 5 jocuri Drops & Wins de la Favbet

Gama variată de sloturi pe care o găsești la Favbet îți aduce printre altele și sloturile Drops & Wins, care îți oferă posibilitatea de a câștiga premii colosale.

Pragmatic Play este furnizorul care a ales mereu să pună divertismentul jucătorului pe primul loc, ceea ce i-a permis să se focuseze pe lansarea anumitor sloturi. Energia și resursele au fost concentrate pentru a   crea promoția care să acorde jucătorilor premii extra pe lângă cele din jocul de bază, în același timp în care să se bucure de sloturile lor preferate. Drops & Wins este un concept care s-a concretizat în ianuarie 2020, atunci când a început să prindă contur și în rândul jucătorilor de păcănele online.

Datorită acestei promoții, jucătorii au ocazia să pună mâna pe unul dintre miile de premii lunare oferite de Pragmatic Play prin intermediul sloturilor de top. Jocurile Drops & Wins oferă nu doar premii în bani, cât și Rotiri Gratuite, acordate în cadrul Turneelor Săptămânale. Lucrul acesta se întâmplă printr-o notificare în joc. Important este să termini pe primele poziții în clasamentele Turneelor Săptămânale sau acordare de câștiguri substanțiale. Toate acestea fac din Drops & Wins una dintre cele mai populare promoții din industria jocurilor de noroc, ceea ce se datorează exclusiv furnizorului Pragmatic Play.

Top 5 jocuri Drops & Wins de la Favbet

Multe jocuri cunoscute de la Pragmatic Play sunt parte a promoției Drops & Wins. The Dog House, Gates of Olympus sau Big Bass Bonanza sunt doar câteva dintre cele mai populare jocuri care oferă câștiguri enorme și sunt parte din această promoție cu sute de premii lunare. 25 dintre aceste jocuri sunt evidențiate de Favbet în categoria Drops & Wins.

Gates of Olympus

Mitologia greacă este una dintre cele mai interesant mitologii din istorie și totodată una dintre cele mai interesante teme pentru furnizorii de jocuri ca la aparate. Aceasta este tema pentru Gates of Olympus, unul dintre sloturile cele mai interesante ale dezvoltatorului Pragmatic Play și unde ai ocazia să câștigi premii unul și unul. Mai mult, acesta se evidențiază prin faptul că face parte și dintre sloturile unde poți cumpără specială.

Jocul ca la aparate Gates of Olympus vine în întâmpinarea jucătorilor cu o serie de plăți de tip cluster, ceea ce înseamnă că în momentul unui câștig, simbolurile care sunt implicate în câștig dispar și în locul sunt stivuite altele. Tot așa până când nu mai există vreun alt câștig. 4 X simboluri Scatter activează funcția Bonus, unde 15 jocuri gratuite vor fi acordate, cu multiplicator care se adună. Cel mai mare câștig acordat ajunge până la 5.000 X miza, iar acțiunea se petrece pe șase role și cinci rânduri. RTP-ul este de 95.51%, iar volatilitatea ridicată.

The Dog House

Apărut în data de 5 martie 2019, The Dog House este un produs al furnizorului Pragmatic Play și care oferă un RTP de 95.51%, cât și o volatilitate ridicată. Jocul are loc pe cinci role și trei rânduri, oferindu-le jucătorilor plăți pe 20 de linii diferite. Și el este unul dintre jocurile care vin cu funcții una și una, printre care și funcția bonus rotiri gratuite.

The Dog House este genul de joc care vine cu o temă interesantă. Iubitorii de câini vor adora acest joc, deoarece simbolurile principale sunt reprezentate de patru rase de câini diferite. Cel mai valoros dintre ele este Rottweiler, urmat de Pudel, Pug și Beagle. Acestea sunt simbolurile cu cele mai mari plăți din joc, dar mai există și alte simboluri care aduc bani.

Big Bass Bonanza

Pescuitul reprezintă o activitate relaxantă, elementul comun și cu jucatul la cazino. Big Bass Bonanza este unul dintre jocurile de rezistență unde tema principală o reprezintă pescuitul. Nu este singurul slot cu această temă, dar este extrem de popular și totodată palpitant de jucat. În principal când se activează funcția bonus rotiri gratuite, unde în timpul celor 10 rotiri primite la 3 X Scatter ai nevoie ca pe ecranul de joc să apară cât mai mulți pescari. Aceștia îți oferă posibilitatea de a avansa la nivelul următor, unde câștigurile sunt înmulțite cu multiplicator X2, X3, respectiv X 10.

Reel Kingdon este studioul care a lansat acest joc de păcănele online. S-a întâmplat asta la data de 3 decembrie 2020, moment în care era nevoie de un asemenea joc pe piață. RTP-ul jocului este de 95.67%, ceea ce este puțin sub media industriei, iar volatilitatea este medie-ridicată. Cel mai mare câștig ajunge la 2.100 X miza, iar în total există 10 modalități de plată diferite și schema este de 5 role și 3 rânduri.

Buffalo King Megaways

Anul 2021 a fost unul productiv pentru Pragmatic Play, deoarece a reușit să lanseze multe dintre sloturile interesante și care au câștigat la capitolul popularitate. În luna aprilie a acelui an a apărut și Buffalo King Megaways, unde cel mai mare câștig posibil ajunge la 5.000 X miza. Tema o reprezintă Zimbrul, unul dintre cele mai puternice animale pe care le găsești și în rezervațiile naturale din România. Acesta este si simbolul de top, care aduce unul dintre cele mai generoase câștiguri.

Jocurile cu motorul Megaways oferă câștiguri unul și unul, iar în Buffalo King ai ocazia să obții premii pe 117.549 de linii de plată. Pentru ca aventura să fie și mai interesantă, ai ocazia să activezi funcția Rotiri Gratuite, iar pentru asta ai nevoie de minimum 4 X Scatter. Totodată, pot fi stivuite 4, 5 și 6 Scattere, iar un număr cât mai mare de astfel de simboluri aduc și mai multe rotiri gratuite, după cum urmează:

  • 3 X Scatter = 12 Rotiri Gratuite
  • 4 X Scatter = 17 Rotiri Gratuite
  • 5 X Scatter = 22 Rotiri Gratuite

Great Rhino Megaways

Motorul Megaways s-a răspândit foarte repede, precum un incendiu și a avut succesul așteptat încă de la lansarea lui în piață. Ei bine, sunt sloturi care au parte de câștiguri substanțiale și multe linii de plată datorită acestui motor, iar Great Rhino Megaways fac parte din această familie de jocuri ca la aparate. Acesta este primul slot Pragmatic Play care a utilizat vreodată licența achiziționată de la Big Time Gaming. Rinocerul este simbolul de top al jocului, iar celelalte simboluri de top reprezintă celelalte animale din sălbatica junglă africană.

Pragmatic Play a decis să îmbunătățească mult imaginile, ceea ce înseamnă că grafica este superioară, iar sunetul este și el pe măsura. Lansarea jocului a avut loc în data de 21 aprilie 2020 și a intrat în piață cu un RTP de 95.59%, cât și cu volatilitate ridicată. Schema jocului are loc pe opt role și șase jocuri, iar modalitățile de plată sunt numeroase, 200.704. Cea mai mare sumă câștigată atinge 20.000 X miza.

Alege și tu sloturile care oferă posibilitatea de a câștiga sume suplimentare. Joacă sloturile de top disponibile în categoria Drops & Wins a cazinoului online Favbet! Joacă responsabil!