Top 5 jocuri din săli pe care le poți juca la cazino online

Înainte să devină foarte cunoscut mediul online și să apară nenumărate cazinouri licențiate prin intermediul Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, în România au existat doar cazinourile fizice. Este foarte adevărat că au evoluat cu timpul, iar rezultatul este ceea ce vedem astăzi peste tot în orașele țării, fie prin intermediul unor cazinourile online precum este Favbet.

Favbet a pătruns relativ recent pe piața jocurilor de noroc din România și face cinste acestei industrii, deoarece este un cazino cu viziune. Are o gamă variată de produse destinate amatorilor de păcănele sau live cazino, iar mai nou le oferă acestora și acces către jocul Aviator. Activează pe teritoriul țării noastre în baza licenței cu numărul L1200662W001197, emisă de ONJN și valabilă începând cu data de 29.04.2020, iar tot de atunci ai la dispoziție sute de jocuri de noroc, printre ele regăsindu-se și jocuri pe care prima oară le-ai putut juca în sălile fizice. Lucky Lady s Charm Deluxe, Rise of Ra, Book of Ra, Burning Hot, Sizzling Hot Deluxe sunt doar câteva dintre jocurile acestea, care prima oară au ajuns la jucători prin intermediul cazinourilor stradale și abia mai târziu au fost lansate și în mediul online, evident cu grafică superioară, muzică ambientală și funcții suplimentare.

Lucky Lady s Charm

Evoluția acestui joc este incredibilă, deoarece a fost unul dintre primele jocuri de păcănele care au prins în era modernă și care au pătruns în lumea cazinourilor online. Este un joc complet prin definiție, cu un ecran colorat, plin de funcții speciale și simboluri aducătoare de câștiguri unul și unul. Astfel, cel mai mare câștig al jocului ajunge la 4.633 X miza, iar modalitățile de plată sunt 10. Grafica este superioară, dar specific jocurilor furnizorului GreenTube, nu putem vorbi despre muzică ambientală.

Chiar și așa, varianta Deluxe a jocului Lucky Lady s este varianta mult îmbunătățită a variantei originale și a apărut în data de 07.03.2019. Vine cu volatilitate ridicată, RTP de 95.13%, iar simbolurile cad pe un ecran format din cinci role și trei linii. Mizele sunt și ele diferite, de la câțiva bani și până la câteva sute de lei, iar piesa de rezistență sunt simbolurile speciale. 3 X Scatter declanșează funcția specială Rotiri Gratuite, unde se vor activa 15 Rotiri Gratuite cu multiplicator X3. Această funcție este redeclanșabilă.

Rise of Ra

Tema Egiptul Antic a fost mereu la înălțime și la mare căutare în rândul amatorilor de jocuri de noroc din întreaga lume. Pe această temă a fost construit și Rise of Ra joc de păcănele online ce aparține de furnizorul Amusnet Interactive. Are o mulțime de funcții interesante, dar cea pe care o vrei declanșată  este funcția Rotiri Gratuite. 15 jocuri cu multiplicator X3, iar activarea ei se face prin prisma a trei simboluri Scatter (Piramidă). Mai există și alte funcții, cum ar fi Gamble, cât și posibilitatea de a intra în Jackpot Cards, un mystery jackpot pe patru niveluri.

Slotul Rise of Ra și-a făcut intrarea oficială în data de 23.07.2014 și a venit cu un RTP de 95.97%, cât și volatilitate medie-ridicată. Acțiunea are loc pe un ecran cu cinci role și trei rânduri, unde cel mai mare câștig posibil ajunge la 10.000 X miza. Sunt 15 modalități diferite de plată, însă interesant este aportul simbolului Wild. Orice câștig care implică acest simbol se dublează.

Book of Ra

Este imposibil să joci la cazino online și să nu auzi de slotul Book of Ra. Este unul dintre sloturile de rezistență și primele care au apărut în România modernă. Prima oară l-am jucat în sălile fizice, iar apoi a intrat în online, unde datorită popularității sale a reușit să fie la înălțime și așa au fost lansate noi versiuni moderne, chiar cu mai multe role și linii de plată. Book of Ra intră la categoria jocurilor de păcănele clasice, unde tema principală este Egiptul și ai nevoie de trei Cărți ale lui Ra pentru declanșarea funcției bonus Rotiri Gratuite. 10 runde gratuite cu simbol expandabil sunt disponibile, iar funcția este redeclanșabilă.

Lansarea a avut loc în data de 07.03.2004 și a venit cu un RTP de 92.13%, ceea ce este mult sub media industriei. Volatilitatea este ridicată, iar cel mai mare câștig acordat ajunge până la 10.014 X miza. În total sunt nouă linii diferite de plată, iar mizele diferă și ajung de la câțiva bani până la câteva sute de lei.

Burning Hot

În România sunt câțiva furnizori de jocuri accesibil peste tot, atât în sălile fizice, cât și online, iar unul dintre ei se numește Amusnet Interactive (EGT). Printre nenumăratele sale slotul se regăsește și Burning Hot, unul dintre cele mai populare sloturi pe cinci linii care aparțin acestui furnizor și care face parte din sloturile de top disponibil la cazinoul online Favbet. Ai nevoie de celebrul 7 roșu, simbolul  cel mai bine poziționat pe tabelul de plăți și totodată simbolul cel mai căutat în jocurile de păcănele online cu fructe, așa cum și acest slot este.

Burning Hot este un joc de păcănele intrat în familia jocurilor de noroc în data de 06.07.2014, ceea ce înseamnă că și-a găsit un loc foarte bun în topul celor mai jucate sloturi la cazino online. Într-adevăr, nu impresionează el prin RTP-ul de 96.45%, care este sub media industriei, însă cu puțin noroc ai ocazia să obții un câștig de până la 3.000 X miza. Acțiunea este purtată pe un ecran plin de culoare, unde grafica este superioară, iar simbolurile sunt stivuite pe cinci role și trei rânduri.

Sizzling Hot Deluxe

GreenTube este unul dintre cei mai bine văzuți  furnizori de jocuri de noroc din industrie, respectiv păcănele. Sizzling Hot Deluxe reprezintă varianta mult îmbunătățită a jocului apărut inițial la sălile de jocuri din întreaga țară și care au atins un nivel ridicat al popularității în rândul jucătorilor. Sunt cinci linii de plată, iar cel mai căutat simbol pe linia de plată este Șapte Roșu. Acest simbol garantează câștigul maxim, respectiv 1.000 X miza, iar pariurile sunt diferite, de la câțiva bani și până la câteva sute de lei.

Totodată, schema jocului este foarte simplă, simbolurile cad pe un ecran alcătuit din cinci role și trei rânduri, unde pentru ca un câștig să fie valid ai nevoie de două sau trei simboluri consecutive pe linia de plată, de la stânga către dreapta. Volatilitatea slotului este medie, ceea ce înseamnă că sunt rare câștigurile foarte mari, însă cele mai dese sunt câștigurile mici și medii. Cireașa este simbolul care aduce un câștig și la două simboluri consecutive pe linia de plată. Slotul nu are funcție specială rotiri gratuite, ci doar funcția Gamble, care permite dublarea ultimului câștig prin indicarea corectă a cărții cu fața în jos. Aceasta poate fi Roșie sau Neagră.

Sloturile clasice sunt interactive și în același timp interesante, cu atât mai mult dacă ai avut ocazia să le joci prima oară în sălile de păcănele, înainte să apară și în gama de sloturi disponibilă la cazinourile online. Joacă la Favbet unul din jocurile clasice!