Top 5 jocuri de pacanele cu speciala la NetBet

NetBet este unul dintre cei mai populari furnizori de servicii de jocuri de noroc licentiat in Romania, cu mii de jocuri de pacanele online, mese de cazino live, vegas, loto si poker.

In multitudinea de jocuri de pacanele online regasim foarte multe jocuri cu speciala, ele fiind printre cele mai cautate de amatorii de jocuri de noroc.

Ce este speciala la pacanele online?

Speciala este o functie care ofera jocuri gratuite sau diferite secvente bonus (in functie de joc) in urma carora rezulta castiguri substantiale. Depinde foarte mult remuneratie si de pariul folosit pentru runda la finalul careia ai intrat in functia speciala.

Sunt sloturi unde aceasta functie se poate declansa aleatoriu, fie o poti declansa automat prin cumpararea ei in schimbul sumei de 100 X miza, totul depinde si de furnizorul jocului respectiv.

Hellcatraz

Unul dintre cele mai interesante sloturi si totodata populare care apartin furnizorului Relax Gaming, Hellcatraz este si unul dintre jocurile de pacanele online cu potential urias de plata.

 • Pe langa functia speciala vine la pachet si cu RTP de 96.46%, volatilitatea fiind ridicata, iar cel mai mult poti castiga de pana la 51.840 X miza.
 • De asemenea, intreaga actiune o porti pe sase role si sase randuri, acolo unde exista in total 46.656 linii de plata.

Mai mult decat atat, functia speciala a jocului ca la aparate Hellcatraz este interesanta si iti ofera 5 jocuri gratuite unde simbolurile sunt stivuite. Simbolurile castigatoare dispar, iar in locul lor cad alte simboluri. Daca exista mai multe castiguri consecutive in aceeasi runda gratuita poti obtine inca o rotire suplimentara.

Money Train

 • Unul dintre sloturile de rezistenta din ultimul an, Money Train are si un corespondent in Money Train 2. Sunt sloturi care apartin furnizorului Relax Gaming, insa prima varianta a aparut in data de 7 august 2019 si vine insotit de RTP 96.2%.
 • Mai mult, are volatilitate ridicata si poate sa vina cu un castig maxim de pana la 20.000 X miza. Mizele difera in functie de bugetul alocat de fiecare jucator pentru sesiune si intreaga actiune se poarta pe cinci role si patru randuri.

Face parte din suita de jocuri ca la aparate cu speciala pe care o poti si activa contracost. Totodata, ai nevoie de 3 X simboluri Bonus, iar acestea apar pe rolele 1, 3 si 5. In momentul in care runda incepe simbolurile bonus vor lua o valoare afisata cu multiplicator de pariuri si iti ofera trei invartiri gratuite. In timpul rotirilor poti obtine simboluri interesante pe ecran.

Cum ar fi Persistent Collector, Persistent Payer, Payer, Collector, Widener. Cert este ca fiecare simbol care este dezvaluit pe ecran va reseta contorul de invartiri inapoi la 3 invartiri gratis. Functia se incheie in momentul in care nu vor mai exista simboluri timp de trei runde consecutive.

Madame Destiny Megaways

Este varianta cu motorul Megaways a jocului Madame Destiny si a fost lansat in data de 18 ianuarie 2018. Apartine furnizorului de jocuri Pragmatic Play, unul care a cunoscut o crestere fulminanta in ultimii ani si care ofera sloturi unul si unul amatorilor de jocuri din Romania.

 • Volatilitatea jocului este ridicata, RTP-ul are 95.7%, iar cel mai mare castig obtinut poate fi de pana la 5.000 X miza. Poti paria pe sume de la cativa bani si pana la sute de LEI per rotire.
 • Este un joc care ofera multe linii de plata, cu noroc vei putea avea maxim Megaways si acesta este de 200.704 de linii de plata. 
 • Actiunea jocului este interesanta, iar aceasta se poarta dupa un sistem 7-8-8-8-8-7. Functia speciala este declansata prin aparitia a cel putin 3 X Scatter (Glob de Cristal).

O roata norocoasa iti apare pe ecran de unde vei afla numarul de jocuri gratuite acordat pentru secventa bonus si multiplicatorul care va fi acordat pentru acele rotiri gratuite.

Cel mult poti obtine 12 Rotiri Gratuite si multiplicatorul poate ajunge pana la 25 X. Pe perioada functiei speciale, toate combinatiile castigatoare cu simbolul Wild sunt multiplicate cu 2. Aceeasi regula se aplica si in jocul de baza.

Wild Wild West

NetEnt te astepta cu un slot interesant care iti ofera o functie speciala cu patru variante diferite.

 • Avand ca tema drept perioada in care cowboy-ul era la putere, acesta te intampina cu RTP de 96.74%, volatilitate scazuta-medie, cat si cu mai multe tipuri de pariuri de pana la cateva sute de Ron per rotire.
 • Ai posibilitatea sa obtii pana la 25 de rotiri gratuite, dar pentru asta ai nevoie de cinci simboluri Scatter (7 galben) pe cele cinci role si cinci randuri pe care ruleaza jocul. 

Functia bonus se declanseaza la cel putin trei simboluri Scatter pe cele cinci role. Odata declansata functia speciala apare pe ecran o roata care iti va alege in mod aleatoriu modul de rulare al functiei. Exista patru modalitati dierite prin care Wild poate sa apara in orice loc pe role, dupa cum urmeaza:

 • Wild obisnuit.
 • Wild Expandabil
 • Wild X2 Multiplicator
 • Wild care se imprastie

Totodata, functia speciala in jocul ca la aparate Wild Wild West al furnizorului NetEnt este redeclansabila. 

Hot Shots 2

Este o varianta avansata a slotului Hot Shots si care te intampina cu un ecran colorat. Pasionatii de fotbal sigur or sa-si doreasca sa incerce acest slot aparut in data de 28.05.2020. A fost lansat de catre furnizorul ISoftBet, unul dintre cei mai interesanti din domeniu si beneficiaza de volatilitate ridicata.

 • RTP este de 96.5% si de un castig maxim de pana la 12.150 X miza.
 • Totodata, putem spune ca jocul ca la aparate Hot Shots 2 este un joc de pacanele online clasic, avand in vedere ca intreaga actiune este purtata pe cinci role si trei simboluri.

Intr-adevar, vine la pachet cu foarte multe linii de plata. Poti obtine castiguri prin 243 de modalitati diferite, ceea ce inseamna ca aproape orice combinatie de pe ecran aduce un castig fie el cat de mic.   Functia bonus iti poate aduce intre 10 si 20 de rotiri gratuite, ceea ce inseamna ca ai nevoie de cel putin trei simboluri Scatter (Hot Shots) pentru a activa aceasta functie.

Pe timpul jocurilor gratuite apar simboluri Wild pe ecran, fie poate sa inlocuiasca orice simbol dintr-o combinatie castigatoare cu exceptia Scatter si apare pe rolele 3,4 si 5, fie exista Golden Wild, care se extinde pe verticala si orizontala, dar creste si multiplicatorul cu +1.

Apare pe rolele 3, 4 si 5 si sunt prezente exclusiv pe timpul rularii fucntiei speciale.