Top 5 jocuri cazino cu cel mai mare RTP

Cu alte cuvinte, RTP este procentul de castig al fiecarui joc de pacanele online si difera de la un furnizor la altul si de la un slot la altul. Trebuie sa stii ca exista si jocuri ca la aparate care vin insotite de RTP cu procentajul de 99%. In acest articol evidentiem doar cinci din aceste jocuri.

O parte dintre sloturile prezentate mai jos le gasesti disponibile si in oferta generoasa a cazinourilor online licentiate in Romania prin intermediul Oficiului National pentru Jocuri de Noroc (ONJN).

  • Mega Joker: RTP 99%.
  • Ooh Aah Dracula: RTP 96%.
  • 1429 Uncharted Seas: RTP 98.5%.
  • Jackpot 600 - RTP 98.9%.
  • The Carfather - RTP 96.52%

Mega Joker (NetEnt)

Este un joc ca la aparate ce apartine de furnizorul NetEnt si care atarge imediat atentia datorita ecranului interesant. Imita perfect un aparat de pacanele pe care il gasesti in cazinourile din Las Vegas si din intreaga lume. Tocmai din acest motiv poti spune despre Mega Joker ca este un joc foarte diferit de majoritatea sloturilor existente in oferta cazino-urilor online.

Grafica este interesanta si aminteste de vechile jocuri arcade din cazino-urile anilor 2000. Poate de aici si popularitatea slotului, deoarece intreprinde toate elementele pentru a te face curios sa il incerci. Insotit de functia speciala Supermeter, care este o functie atipica si deosebita fata de alte sloturi, RTP 99% si ofera posibilitatea unui castig de pana la 2.00 X miza.

Volatilitatea este ridicata, iar fiecare castig in parte poate fi acordat pe cele 5 linii de plata existente. Simbolurile sunt stivuite pe 3 role 3 randuri X2 si mizele pot fi de la cativa bani si urca pana la 100 RON per rotire.

Ooh Aah Dracula (Barcrest)

Insotit de RTP ce ajunge la 96%, Ooh Aah Dracula este un joc de pacanele colorat, cu functii una si una. Este inspirat din povestea contelui Dracula care isi facea veacul in Transilvania. Tocmai datorita faptului ca este viu colorat si le ofera pasionatilor tot ceea ce cauta la un slot de pacanele, ar putea sa ajunga popular, poate mai popular decat se asteapta furnizorul Bacrest.

A fost lansat catre piata de jocuri de noroc in data 23 martie 2015 si pe langa RTP 96%, Ooh Aah Dracula vine cu o linie melodica interesanta. Volatilitatea este medie, iar mizele pe care poti paria sunt cuprintre intre cativa bani si cateva sute de lei. Schema este simpla, se joaca pe cinci role si trei randuri, iar platile se pot face pe 10 linii diferite.

1429 Uncharted Seas (Thunderkick)

Thunderkick este un furnizor de sloturi destinate pacanelelor online ce si-a facut intrarea pe piata in anul 2015 si al carui portofoliu numara peste 60 de titluri. 1429 Uncharted Seas este doar unul dintre ele care vine cu RTP 98.5%, volatilitatea scazuta, cat si 25 de modalitati diferite de plata. Cel mai mare castig poate ajunge pana la 670 X miza, iar mizele diferita si sunt cuprinse intre cativa bani si pana la cateva sute de lei.

Grafica stilizata a jocului capata aspectul unei harti din secolul XV si ofera amatorilor o senzatie unica, chiar si atunci cand il joaca pe dispozitivul mobil. Dezvoltatorul a combinat perfect faptele istorice si miturile maritime, dovada ca simbolurile ce pot fi stivuite pe ecran si care au stransa legatura cu slotul sunt Sirene, calmari giganti, monstri de mare.

Sirena este si simbolul top, care aduce de 50 X miza pentru o singura liine de plata. Totodata, exista si un simbol Wild expandabil, acesta este Nava.

Jackpot 6000 (NetEnt)

Furnizorul NetEnt loveste cu un nou slot pe cinci linii de plata si cu RTP ridicat. Jackpot 6000 are RTP 98.9% si ofera un castig maxim de pana la 6.000 X miza. De asemenea, mizele sunt cuprinse intre cativa bani si pot ajunge pana la cateva sute de lei, in functie si de platforma aleasa. Volatilitatea este ridicata, asa cum si era de asteptat pentru un slot lansat in anul 2014 si imbunatatit in 2020. Simbolurile sunt stivuite pe un ecran alcatuit din trei role si trei randuri.

Jackpot 6000 aduce foarte mult cu slotul norvegian Jackpot 2000, un slot pe care il puteai juca exclusiv in cazino-urile terestre. Chiar si asa, versiunea lansata de furnizorul NetEnt a castigat la capitolul popularitate, avand in vedere ca a stiut sa vina in intampinarea nevoilor pasionatilor de sloturi. Este un slot de pacanele online cu fructe si ecranul de joc este alcatuit dintr-o sala a unui cazino din Las Vegas.

The Catfather (Pragmatic Play)

Este unul dintre sloturile care au prins la public, ceea ce au obligat furnizorul sa lanseze si a doua parte. Astfel, jocul ca la aparate The Catfather se bucura si de o continuare, Catfather 2 care vine sa te surprinda si aduce elemente noi. Aparut in data de 15 martie 2015, The Catfather prezinta trupa de pisici rautacioase si aventura lor, unde volatilitatea este ridicata, iar RTP-ul 96.52%. 

Interesant in slotul ca la aparate The Catfather al furnizorului Pragmatic Play ca platile se fac oriunde te uiti. Atat de la stanga catre dreapta, cat si de la dreapta catre stanga, poti obtine un castig promitator.

Astfel, castigurile sunt acordate in 9 modalitati diferite, iar schema slotului este alcatuita din cinci role si trei randuri, pe care sunt stivuite simbolurile specifice temei, cat si simboluri clasice, des intalnite in alte jocuri de pacanele. Platile sunt si ele in stransa legatura cu mizele. Poti paria pe sume cuprintre intre cativa bani si de ordinul sutelor de lei.