Top 5 case pariuri online la care poti paria pe cornere

Un tip de pariu care am vazut ca prinde tot mai mult in ultimul timp este pariul pe cornere.
 
Asta  se poate datora cotelor relativ mari ale selectiilor, dar mai ales fiindca acest pariu nu depinde deloc de golurile care se dau in meci, fiind una dintre putinele optiuni care permite asa ceva. In general, echipa care domina jocul, mai ales daca vorbim despre o favorita care doreste victoria sau macar egalarea pe final de meci, obtine mai multe lovituri de colt, nefiind insa o regula. Din pacate site-urile de pe Internet care ofera statistici pentru numarul de cornere al unei echipe sunt destul de putine, de multe ori cei ce doresc sa plaseze pariuri pe cornere lasandu-se pagubasi tocmai din aceasta cauza.
 
In ultimii ani tot mai multe case pariuri online pun la dispozitie optiuni legate de cornere in oferta, in ziua de azi putine fiind casele de top care nu au le au incluse. In ceea ce priveste casele licentiate in Romania, avem de unde alege cand vine vorba de aceste optiuni. In acest moment, doar 4 case nu dispun de variante pentru cornere. Este vorba de Superbet, Stanleybet, BetStars si MozzartBet.
 
Casa de pariuri care ocupa primul loc in topul nostru este Sportingbet si asta in special pentru un anumit tip de pariu. Sportingbet ne ofera posibilitatea de a pronostica, pre-live, este adevarat, numarul de cornere la un interval de 15 minute. Pe langa asta, putem alege  cate cornere vor executa gazdele (Peste/Sub), cate vor executa oaspetii, cate vor fi executate intr-o repriza, care echipa va executa primul corner in prima, respectiv in a doua repriza, daca numarul lor va fi par sau impar etc. . De precizat ca la Sportingbet exista cateva tipuri de pariuri pe cornere pe care nu le gasesti la multe case. De asemenea, trebuie sa precizam ca Sportingbet nu ofera cornere pentru Liga 1.

 
 
Evident, din acest top 5 case de pariuri la care poti paria pe cornere nu putea lipsi chiar cea care detine cea mai bogata oferta la pariuri sportive. Este vorba, desigur, de Unibet, dar si de 888sport, care foloseste  aceeasi platforma. Cele doua dispun de multe selectii pe loviturile de colt, vorbind aici despre ligile de top.

Pe langa pariurile banale, cum ar fi numarul total de cornere (ale gazdelor, ale oaspetilor, in prima repriza, in a doua repriza) putem plasa pariuri si pe handicap (asiatic si european), echipa care are cele mai multe cornere, castigatorul meciului si numarul total de cornere, precum si pe totalul golurilor si totalul cornerelor, ultimele doua optiuni fiind destul de interesante, cotele fiind si ele destul de mari. Unibet si 888sport nu ofera cornere pentru Liga 1.
 

Case de pariuri la care pariem pe numarul de cornere din campionatul nostru?

Da, sunt, un prim exemplu, luandu-ne dupa popularitatea casei de pariuri, fiind Netbet, care dispune de aproximativ 5 optiuni pentru cornere. Este vorba despre total ajustabil, Peste/Sub ambele reprize, Peste/Sub Final si Par/Impar. Evident, in campionatele de top beneficiem de o oferta mai bogata in ceea ce priveste cornerele. Astfel, pe langa optiunile prezente la meciurile de Liga 1, putem paria pe handicap  asiatic, Primul Corner si Ultimul Corner. Aceste optiuni ne fac sa plasam Netbet pe locul 4 in top 5 case pariuri online la care poti paria pe cornere.
 
Ultima in topul nostru este casa de pariuri Betano. Si aici putem gasi pariuri pe cornere pentru Liga 1, cum ar fi echipa care executa primul corner, numarul total de cornere, lovituri de colt in prima/a doua repriza sau chiar prima echipa care ajunge la X cornere. Sigur, optiunea este una care iti poate lua ochii, insa este si destul de riscant de plasat pariuri pe aceasta, in opinia noastra. In campionatele de top ne bucuram de aceeasi oferta pe cornere, poate pe  alocuri putin mai stufoasa. In afara de cele doua case de pariuri amintite mai sus, pariuri pe cornere in Liga 1 putem gasi si la Winmasters, Fortuna si Maxbet.
 
Sursa feat: thefa