Top 3 sloturi cu eroi pe care le poti juca la Favbet

Eroul este o persoana care se distinge prin vitejie, cat si printr-un curaj exceptional in momente de primejdie si de-a lungul timpului au aparut multe filme despre asemenea persoane. Mai nou sunt si sloturi de pacanele online inspirate din viata unor asemenea eroi.

Filmele cu eroi au avut si au mare cautare si continua sa aiba in randul cinefililor, dar nu doar atat, avand in vedere ca acum servesc drept tema si in anumite jocuri de pacanele online. Astfel, eroi precum Thor, Superman sau Batman sunt acum si personale principale, simboluri aducatoare de castiguri in sloturi ale furnizorilor de top din intreaga lume. Ei sunt de mai multe feluri, pot fi din mitologia greaca, din mitologia egipteana sau pur si simplu eroi din cartile cu benzi desenate sau filme. Parte dintre aceste jocuri cu eroi si pe care le poti juca la cazino-ul online Favbet sunt:

  • Power of Thor Megaways
  • Conan
  • Robin Hood

Power of Thor Megaways

Thor este un zeu asociat cu fulgerul, tunetul, furtuna, copacii si padurile sale ale mitologiei germanice. El a devenit mai nou pentru ca tinea in mana un ciocan si distrugea cu el tot ce ii statea in cale. Renumele sau a fost readus la viata in ultimul timp si prin prisma unor filme cu eroi unde Thor s-a regasit printre acestia. Au fost filme cu real succes la public si de aici popularitatea lui in aceasta directie.

Amatorii de sloturi video il pot regasi in mai multe sloturi, implicit in Power of Thor Megaways. Jocul apartine furnizorului Pragmatic Play si il poti juca linistit datorita platformei pusa la dispozitie de Favbet. Volatilitatea slotului este ridicata, iar cel mai mare castig poate fi de 5.000 X miza. De asemenea, datorita faptului ca are Megaways, asta presupune un numar mare de linii, 117.696 fiind numarul exact al liniilor de plata. Actiunea este completa si se petrece pe 6 role si 7 randuri, iar in joc poti beneficia de functie speciala rotiri gratuite unde poti paria pe numarul de rotiri.

Conan

Este un personaj fictiv, dar care a prins la public datorita scrierilor fantastice ale lui Robert E. Howard. Chiar Arnold Schwarzenegger l-a interpretat in filmul “Conan Barbarul”, aparut in anul 1984. Incepand cu anul 2019 a aparut si slotul Conan al furnizorului NetEnt a carui volatilitate este medie-ridicata si RTP-ul ajunge la 96.01%. totodata, este un slot unde grafica si linia melodica sunt specifice acestui gen de sloturi.

Ecranul este alcatuit din sase role si patru randuri, iar in total exista 24 de modalitati de plata. Un aspect de luat in calcul este modalitatea prin care se efectueaza platile, respectiv de la stanga catre dreapta si de la dreapta catre stanga. Mizele difera, de la cativa bani si pana la cateva sute de lei per rotire, iar cea mai mare remuneratie ajunge pana la 1.008 X miza.

Robin Hood

Stim despre el ca este unul dintre cei mai cunoscuti haiduci din legendele lumii. Robin Hood lua de la saraci si dadea catre saraci, dar acest personaj celebru a devenit subiect si pentru filme, seriale, carti, cat si pentru jocuri ca la aparate. Astfel, slotul Robin Hood a aparut in 15.11.2016 si este creatia dezvoltatorului Evoplay. El spune exact povestea haiducului erou, insa o exemplifica prin simboluri care au stransa legatura cu povestea.

Din punctul de vedere al pasionatului de jocuri de pacanele online, poti incadra Robin Hood la categoria sloturi clasice datorita celor cinci role si trei randuri. Platile pot ajunge pana la cel mult 125 X miza, insa exista 20 de modalitati de plata diferite. RTP-ul slotului este 95.1%, iar volatilitatea poate fi ajustata.

Minunata lume a eroilor de toate tipurile te poarta pe meleaguri interesante. Fa si tu parte din ea si joaca slotul de pacanele online preferat din oferta Favbet! Deschide acum cont si ai bonus de bun venit de 100% pana la 1.000 lei! Joaca responsabil!