Top 3 păcănele la NetBet Cazino

Sloturile video au devenit un fenomen tot mai interesant în România, iar cazinourile de top se străduiesc să le ofere clienților cele mai în vogă sloturi.

NetBet Cazino este un nume în România, reușind de-a lungul timpului să devină unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de jocuri de noroc. Are o gamă variată de sloturi de la toți providerii și oferă cel mai mare bonus de bun venit (pana la 2.000 RON + 300 Rotiri Grauite).

În ceea ce privește păcănele, EGT a câștigat teren în România, iar lucrul acesta se poate observa privind top 3 păcănele la NetBet Cazino.  De altfel, sloturile EGT sunt nelipsite din oferte cazinourilor online și terestre din România.

Top 3 păcănele la NetBet Cazino

Shining Crown

Este unul dintre cele mai populare sloturi ale providerului EGT. Shining Crown a fost lansat în primăvara anului 2016 și până în prezent a reușit să fie printre preferatul jucătorilor la păcănele, asta și pentru că EGT este un provider mult promovat în țara noastră. Sunt 10 linii de plată, RTP 96.37%, iar variația scăzută-medie.

Slotul nu are funcție bonus, dar compensează prin câștigul maxim pe o singură linie de plată, de până la 500 X miza. E nevoie de o linie plătitoare cu șeptari pentru a putea obține câștigul maxim, iar cel mai multpoți obține trei linii de șeptari la finalul unei rotiri.

Lucky Lady’s Charm Deluxe

Prima variantă a slotului datează cu mai bine de 15 ani în urmă, dar între timp a fost lansată varianta Deluxe, unde grafica este modernă. În jocul de bază ai ocazia să câștigi de până la 900 de ori miza, ceea ce este mai mult decât acceptabil pentru un slot la păcănele pe 10 linii de plată. Miza este pentru toate buzunarele, atât pentru cei care joacă de distracție, cât și pentru cei cu balanță care să le permită să joace mai serios.

Varianta Deluxe a apărut în anul 2019 și datorită variantei anterioare a rămas unul dintre cele mai populare sloturi ale producătorului Novomatic (GreenTube). Variația este 95.13%, iar ecranul de joc este al unui slot clasic, cu cinci role și trei simboluri stivuite pe fiecare dintre ele. Slotul este disponibil la toate cazinourile online de top licențiate în România, fiind nelipsit și din oferta cazinourilor terestre.

Ramses Book Golden Nights

Gamomat este un producător de sloturi video care a început să capete experiență și pe 1 februarie 2018 lansa Ramses Book Golden Nights, un slot cu zece linii de plată. Considerat clasic, tema și plățile oferite l-au făcut ca în mai puțin de trei ani de la lansare să devină unul dintre cele mai populare jocuri de păcănele ale acestui producător.

Schema este aceeași, deja clasică, cu cinci role pe care sunt stivuite trei simboluri. Mizele diferă, sunt accesibile fiecărui client NetBet Cazino, iar variația este ridicată, RTP 96.15%. Tema slotului o reprezintă Egiptul Antic și comorile ascunse din subteranul piramidelor.