Top 3 echipe de fotbal din Romania sponsorizate de case de pariuri online

Incepand cu noul sezon competitional al fotbalului de prim esalon din Romania a fost semnat si un nou acord, schimbandu-se sponsorul oficial. Cu alte cuvinte, eAD, care este si detinatorul drepturilor de transmisie si retransmisie a celei mai voloroase competitii sportive din Romania, cat si Liga Profesionista de Fotbal au batut palma cu unul dintre cei mai cunoscuti operati de jocuri de noroc din Romania.

Casa de pariuri Superbet, eAD si LPF au decis ca exista o viziune si strategie comuna pentru a le oferi tot ce pot mai bun fanilor din Romania. De cateva sezoane bune Superbet este sau a fost sponsor pentru branduri importante ale fotbalului romanesc si contiua sa fie. Insa nu este singurul operator de pariuri sportive care a decis sa semneze parteneriate de succes cu formatii din Superliga Romania.

Pana la urma industria jocurilor de noroc este una dintre cele mai bogate din lume, iar in Romania putini sunt sponsorii cu greutate care se inghesuie sa sustina fotbalul romanesc. Drept urmare, principalii sponsori provin din aceasta industrie si de-a lungul existentei lor, cluburi de prestigiu din fotbalul romanesc au avut si inca au astfel de sponsori, dupa cum urmeaza:

Fotbal Club FCSB

Considerata una dintre cele mai galonate echipe de fotbal din Romania, FCSB evolueaza acum in Superliga 2022-2023 si reprezinta fotbalul romanesc in cupele europene. 

Calificata de multe ori in grupele cupelor europene in istoria fotbalului modern, a devenit un brand important care si-a asociat numele cu un alt brand important, insa al industriei de jocuri de noroc. Incepand cu sezonul 2022-2023, FCSB a decis sa semneze un acord cu unul dintre cei mai importanti pioni ai jocurilor de noroc online din Romania, respectiv Betano. Parteneriatul dintre cele doua a inceput cu mai multe sezoane in urma, insa din editia 2022-2023 de Superliga a devenit sponsorul oficial al echipei bucurestene.

CS Universitatea Craiova

Cu o istorie bogata in spate, Universitatea Craiova este una dintre cele mai iubite de fotbal din Romania si un brand puternic. De mai multi ani clubul oltean a inceput o colaborare fructuoasa cu Betano, un brand la fel de puternic din industria jocurilor de noroc din Romania si nu numai. Betano apare inscriptionat pe tricourile oficiale de joc ala CSU Craiova inca din anul 2017, iar conform informatiilor din presa de specialitate suma primita de clubul din Superliga este de 300.000 per sezon.

Petrolul Ploiesti

Revenita pe prima scena a fotbalului romanesc ca urmare a performantei obtinute in sezonul 2021-2022, Petrolul Ploiesti este un adversar cu o istorie bogata in spate. 

A trecut si ea printr-o multime de probleme, avand in vedere ca a fost nevoita sa treaca printr-un faliment, insa ramane o echipa care pe 31 decembrie 2022 va face 98 de ani de existenta.

De patru ori campioana a Romaniei si de trei ori castigatoare de Cupa Romaniei, Petrolul beneficiaza si de aportul publicului la numeroase meciuri, ceea ce a facut ca peste 20 de sponsori sa vina alaturi de ea printre care si Efbet, unul dintre operatorii de jocuri de noroc licentiati in Romania.