Top 20 jocuri de păcănele pe care să le joci în 2023

Am intrat iute în anul 2023, iar lumea jocurilor de cazino online a venit d cu surprize una și una.

Una dintre activitățile care îți permit să te relaxezi direct din propriul cămin este jocul la cazino. Fie că vorbim despre păcănele sau orice alt joc de cazino live, este disponibil 24 de ore din 24 și lucrul acesta se întâmplă atât în ziua de Crăciun, cât și în prima zi a noului an. Un top 20 al celor mai căutate sloturi cel puțin la început de an 2023.

Există câteva sloturi care s-au impus în acest domeniu și rămân în top indiferent de ce lansări vin din urmă, iar o parte dintre ele le regăsești și în topul pe care noi l-am alcătuit.

Sunt zeci de furnizori care oferă jocuri către cazinourile online din România. Amusnet Interactive (EGT) oferă o serie de jocuri pe 5, 10 sau mai multe linii unde fructele sunt în prim-plan. Pragmatic Play, Push Gaming, GreenTube, sunt doar ceilalți furnizori de top ale căror produse le vei putea juca pe aproape orice platformă de cazino licențiată în România.

Jackpoturile, un punct de atracție pentru jucători

Jocurile diferă unele de altele în primul rând prin caracteristici, însă datorită providerilor unora le sunt atașate și o serie de jackpoturi progresive substanțiale. Aici aș vrea să mă aplec puțin asupra sloturilor ce poartă amprenta furnizorului bulgar Amusnet Interactive (fost EGT). Este doar unul dintre motivele pentru care este extrem de popular în online-ul românesc.

Jackpot Cards este numele celui mai renumit jackpot câștigat pe platformele din țara noastră. Este un jackpot progresiv pe patru niveluri, ce se declanșează automat indiferent de miza pariului și care aduce câștiguri de la câtiva zeci de lei și până la ordinul sutelor de mii de lei.

Li se spune progresive pentru că principiul este foarte simplu. Fiecare rotire a jocurilor pe o platformă înseamnă bani în plus la Jackpot Cards. Unii preferă jocurile cu speciale, alții le caută după astfel de premii care nu sunt deloc de neglijat. În mod aleatoriu, pe ecran apar 12 cărți cu fața în jos, iar tot ce trebuie să faci este să potrivești trei simboluri identice care sunt Treflă, Romb, Inimă Roșie, Inimă Neagră, iar jackpotul din dreptul acelui simbol potrivit. Suma de bani este automat trimisă în balanța reală și apoi se revine la jocul de bază.

Iată care sunt jocurile de păcănele de top pe care le poți juca în 2023:

Shining Crown

Amusnet Interactive a creat o mulțime de jocuri interesante, însă doar câteva dintre acestea au avut prindere la public și sunt acum cerute atât în sălile de jocuri, cât și atunci când vine vorba despre cazinourile online licențiate în România. Shining Crown este una dintre aceste creații, care au ajutat furnizorul să stea în capul listei atunci când a venit vorba despre sloturile destinate jucătorilor din România.

Deși lansat în urmă cu mai bine de opt ani, a fost un real succes încă din primele luni și continuă să țină capul de afiș al jocurilor de păcănele atât online, cât și offline. 

 • Probabil că 8/10 jucători atunci când caută platforma potrivită, se interesează de acest joc și într-adevăr merită. 
 • În special, pentru că este unul fără funcție specială cu rotiri gratuite, dar chiar și așa poate aduce un câștig maxim de până la 5.000 X miza. 
 • Volatilitatea slotului este scăzută spre medie, iar RTP-ul de 96.36% se încadrează perfect în media industriei.

Burning Hot

Trebuie să recunosc că Burning Hot m-a fascinat și pe mine, iar unul dintre avantajele lui este grafica superioară pe care o folosește Amusnet Interactive pentru fiecare joc în parte. Cum verdele este printre preferatele mele și aici simbolul Wild reprezintă trifoiul cu patru foi colorat în verde, de multe ori m-a convins să încerc acest slot, cu atât mai mult când mizele sunt diferite.

 • Se pariază de la 0.20 RON, care este cea mai mică miză pe care o oferă jocurile acestui dezvoltator și poate ajunge până la ordinul sutelor de lei, depinde de platforma unde îl accesezi sau sala de jocuri.
 • Conform specialiștilor, jocul se bate cu Shining Crown pentru supremația în topul celor mai jucate sloturi ale furnizorului bulgar Amusnet Interactive. 
 • Diferențele sunt mai multe, iar una este că Burning Hot vine cu doar cinci linii de plată, unde ai nevoie de cel puțin trei simboluri consecutive pe linie, de la stânga către dreapta, pentru ca un câștig să fie valabil. 

Lansat și el în anul de grație 2014, dispune de caracteristici interesante, cu acel câștig maxim de până la 3.000 X miza, volatilitate scăzută spre medie și un RTP de 96.45%, care este unul decent în această industrie.

Dice & Roll

Imaginația furnizorului Amusnet Interactive a făcut să apară un joc precum Dice & Roll.

 • Acesta poate fi jucat pe 10 linii de plată, cât și pe mai multe linii, așa cum este cazul tuturor sloturilor de top din gama acestui dezvoltator.
 • În ceea ce privește jocul clasic cu 10 linii de plată, pot spune că are un potențial fantastic, iar câștigul de 750 X miza confirmă lucrul acesta. 
 • Este un joc clasic prind definiție, unde simbolurile sunt stivuite prin intermediul a unui ecran format din cinci role și trei rânduri.
 • Face parte din gama de jocuri fără funcție specială rotiri gratuite, însă beneficiază de toate caracteristicile sloturilor Amusnet Interactive, respectiv Jackpot Cards și funcția Gamble, unde poți dubla câștigul obținut într-o rundă. 
 • Variația este medie spre ridicată, în timp ce RTP-ul ajunge la 95.76%, foarte puțin sub media industriei. 
 • Cel mai căutat simbol este chiar zarul, care joacă rol de Wild și înlocuiește toate celelalte simboluri cu excepția Scatter.

20 Super Hot

Dacă ești în căutarea unui joc de păcănele cu fructe, atunci 20 Super Hot este ceea ce s-ar putea să îți placă. Pe lângă faptul că este un joc extrem de simplu și ușor de înțeles, poate aduce și multe câștiguri, deoarece cu cât sunt mai multe linii de plată, cu atât câștigurile pot fi mai multe, dar de valoare mică spre medie.

 • Așa cum poate ți-ai dat seama și din titlu, 20 este număr de linii de plată, unde un câștig este valabil doar dacă pe linie de plată sunt trei simboluri consecutive, de la stânga către dreapta.
 • Este unul dintre acele jocuri fără funcție specială și unde cel mai căutat simbol este celebrul Șapte Roșu, care joacă rol de Wild. Acest tip de simbol înlocuiește toate celelalte simboluri obișnuite, singura excepție este cel Scatter, reprezentat grafic de Stea Aurie.
 • Data de lansare a jocului este 01.07.2014 și vine cu variație scăzută, RTP de 95.79% și un câștig maxim de 1.000 X miza. 
 • Pariurile pot fi făcute de la 0.20 RON și până la 100 RON.

Gates of Olympus

Este o replică interesantă a unui alt joc, iar după el au tot mai apărut și alte jocuri. 

 • Mă fascinează modalitate de desfășurare a jocurilor furnizorului Pragmatic Play și anume, îmi permit să activez funcția de rotiri gratuite atunci când vreau eu, contracost, în schimbul sumei de 100 X miza folosită pentru acele runde sau într-o rundă obișnuită, dar ai nevoie de 4 X simboluri Scatter. 
 • Gates of Olympus face și el din categoria acestor jocuri și dispune de grafică superioară, muzică ambientală și funcții interesante.
 • Caracteristicile jocului sunt interesante, iar faptul că plătește oriunde este de remarcat. Simbolurile care fac parte dintr-o combinație câștigătoare dispar de pe ecran și în locul lor sunt stivuite altele și tot așa până nu va mai există un alt câștig.
 • În mod aleatoriu, pe ecran pot fi stivuite și multiplicatori de câștig, iar 500 X miza este cel mai mare. 
 • Volatilitatea este ridicată, RTP-ul 95.51% și premiul cel mare ajunge la 5.000 X miza. 
 • Funcția specială rotiri gratuite oferă 15 jocuri gratuite, cu posibilitatea de prelungire

Sweet Bonanza

Apariția Sweet Bonanza în România nu a fost deloc o surpriză, cu toate că a fost lansat abia în 2019 și la doar câteva luni sau poate chiar un an am avut ocazia să îl joc și eu. Totuși, primele sale apariții la scară largă le-am văzut prin intermediul celor care joacă păcănele și transmit pe platformele de streaming, cum sunt YouTube ș Twitch. 

 • Cu real potențial, am văzut sume colosale câștigate la acest joc și pe bună dreptate, având în vedere că cel mai mare câștig posibil ajunge la 21.175 X miza. 
 • Acțiunea se petrece pe 6 role și 5 linii, iar modalitatea de plată este asemănătoare celei din The Dog House Megaways.
 • Plata oriunde pe ecran înseamnă că odată ce acele simboluri aduc un câștig, alte simboluri vor fi generate în locul lor și tot așa până când nu va mai exista un alt câștig.
 • Din punct de vedere al caracteristicilor, pe lângă acel câștig maxim greu de egalat, Sweet Bonanza dispune de RTP în valoare de 96.48%, volatilitate ridicată și mize cuprinse între 0.40 bani și de ordinul sutelor de lei.

Starlight Princess

Nu greșești dacă spui că Starlight Princess este copia fidelă a lui Gates of Olympus, însă până la urmă a fost lansat de același furnizor Pragmatic Play și are aceleași caracteristici. 

 • Funcția rotri gratuite este declanșată în mod aleatoriu, datorită a patru simboluri Scatter la finalul unei rotiri norocoase, fie contracost, în schimbul a 100 X miza. 
 • Volatilitatea jocului este ridicată, RTP-ul 95.51%, iar cel mai mare câștig ajunge la 5.000 X miza.
 • Mizele sunt și ele pentru fiecare buzunar, de la 0.40 RON și până la câteva sute de lei pentru o singură rotire. 
 • Acordă plăți indiferent unde sunt simbolurile răspândite pe ecran, important să fie numărul minim necesar. 
 • Odată ce a fost generat un câștig, acele simboluri implicate în câștig dispar, iar în locul lor apar alte simboluri și tot așa până nu mai există altă combinație câștigătoare. 
 • Odată activată funcția de rotiri gratuite, 15 jocuri sunt acordate, iar fiecare câștig acordat poate fi multiplicat cu până la 500 X miza. 
 • Acești multiplicatori se adună și poți ajunge la câștiguri colosale.
 • Funcția este prelungită cu alte 5 jocuri dacă în timpul funcției sunt stivuite alte trei simboluri Scatter.

The Dog House Megaways

Am avut ocazia să văd acest joc înainte să apară pe piața de jocuri de noroc din România și totul a fost posibil datorită streamerilor de păcănele din străinătate. Succesul acestui joc a făcut ca platformele de jocuri de noroc să se asocieze cu Pragmatic Play, cel care acum este lider în ceea ce privește dezvoltarea de jocuri destinate fanilor păcănele online. The Dog House Megaways mai are un corespondent, dar această variantă cu motor Megaways este cât se poate de interesantă, aduce câștiguri și linii de plată cu sutele de mii.

 • Pe lângă tema care este adorabilă și aduce pe ecranul format din 6 linii și 7 zile câteva rase de câini, grafica este superioară și muzica ambientală. 
 • RTP-ul este 95.53%, volatilitatea ridicată, iar 117.649 este numărul de linii de plată maxim, totul datorită motorului Megaways.
 • Cel mai mare câștig pe care îl poți obține în decursul unei rotiri ajunge pânp la 12.305 X miza. Aceste premii pot fi câștigate doar în timpul desfășurării funcției rotiri gratuite care este una interesantă. 
 • Ai nevoie de cel puțin trei simboluri Scatter, iar apoi poți alege cum vrei să ruleze jocurile gratuite. 
 • Poți avea parte de rotiri gratuite cu simboluri Wild + multiplicator X3 care odată ce sunt stivuite rămân pe ecran până la încheierea funcției, fie ai varianta cu mai multe rotiri gratuite, dar unde simbolurile Wild sunt stivuite aleatoriu și nu rămân blocate. Funcția rotiri gratuite nu este redeclanșabilă.

Danger High Voltage

Trebuie să vă recunosc că și acum sunt cu gândul la câștigurile pe care le-am văzut la jocul Danger High Voltage al furnizorului Big Time Gaming. 

 • El apare în industrie în data de 01.05.2017, moment în care cucerește repede piața și ulterior este adoptat de către platformele de jocuri de noroc licențiate în România. 
 • Volatilitatea jocului este ridicată, ceea ce înseamnă potențial uriaș de câștig și RTP de 95.67%, însă nu există un câștig maxim ce poate fi acordat.
 • Sunt în total 4.096 de linii de plată, unde se acordă câștiguri doar dacă simbolurile sunt consecutive pe linie de la stânga către dreapta. 
 • Tema jocului este inspirată din trupa americană Electric Six, a căror singură piesă de succes este Danger! High Voltage și care a fost la mare căutare în discoteci, la începutul noului mileniu. 
 • Funcția bonus este declanșată odată ce trei simboluri Scatter (Inimă Roșie) sunt stivuite la finalul unei rotiri.
 • Poți alege între varianta cu 7 rotiri, unde un simbol ales aleatoriu se transformă în Wild și rămâne blocat pe rolele 2, 3, 4, 5 până la încheierea funcției, fie varianta cu 15 jocuri gratuite și multiplicator de câștig ce ajunge până la 66 X miza. Ambele variante ale funcției rotiri gratuite sunt redeclanșabile.

The Final Countdown

Pare că Big Time Gaming este fanul jocurilor inspirate din teme interesante și oferă ca muzică piese ale unor trupe celebre. 

 • The Final Countdown este numele unei piese ale celebrei trupe „Europe” și care a fost lansată în anul 1986. 
 • Este genul de tupă rock, ceea ce i-ar putea fascina pe cei care preferă acest gen de muzică și jocurile cu potențial uriaș de plată. 
 • El a fost oferit publicului larg în data de 14 martie 2019, atunci când a venit cu volatilitate ridicată și RTP de 96.65%. 
 • Din prima am fost impresionat de valoarea maximă a câștigului ce ajunge până la 36.000 X miza și credeți-mă că am văzut câștiguri foarte mari la acest joc. În total sunt 4.096 de linii de plată, iar acțiunea se poartă pe o grilă formată din șase role și patru rânduri. 
 • Un slot care dispune și de funcție rotiri gratuite poate fi declarat un joc complet prin definiție, cu atțt mai mult când există posibilitatea ca la finalul unei runde norocoase, să ai parte de un simbol WILD extins pe mai multe spoturi ce poate avea valoarea multiplicatorului de4, 27 sau 256.

White Rabbit

White Rabbit este un slot marca Big Time Gaming, re te poartă în faimoasa groapă cu iepuri a lui Lewis Carroll și în lumea magică a lui Alice în Țara Minunilor. 

 • Lansat în data de 25 octombrie 2017, jocul vine cu un RTP senzațional în valoare de 97.72% și de volatilitate ridicată. 
 • Câștigurile sunt în directă concordanță cu mizele folosite, dar valoarea celui mai mare premiu obținut la finalul unei rotiri ajunge la 10.000 X miza. Nu este deloc mult pentru jocurile ce poartă amprenta acestui furnizor.
 • Acțiunea se duce pe o grilă cu cinci role și șapte rânduri, iar numărul impresionant de linii plătitoare este de 248.832. 
 • Funcția specială este declanșată în momentul în care pe rolele 2, 3 și 4 apare simbolul Scatter, reprezentat de un iepure alb. 
 • Este caracteristica principală a jocului și care oferă imediat 15 rotiri gratuite, unde simbolul Cupcake (Tort) este înlocuit cu două simboluri noi atunci când aterizează pe ecran, iar numărul de simboluri de pe rola respectivă crește cu 1. 
 • Înălțimea maximă pe care o poate atinge o rolă este de 12 simboluri și dacă este atins un astfel de nivel, primești alte rotiri gratuite, între 2 și 12. Numărul maxim în care poți face lucrul acesta de până la 5 ori.

Money Train

Probabil că ai văzut măcar o secvență dintr-un film cu cowboy și indieni, care rulau la televiziunile din întreaga lume. Această luptă reprezintă tema principală a jocului Money Train și care a fost dezvoltată foarte frumos de furnizorul Relax Gaming. A apărut pentru prima oară în 07.08.2019, iar în foarte scurt timp succesul de care a avut parte l-a forțat pe furnizor să mai lanseze alte două variante.

 • Money Train este un joc interesant de la prima sa apariție și faptul că funcția rotiri gratuite se poate declanșa contracost este cât se poate de interesant pentru jucătorii care vânează asemenea jocuri.
 • RTP-ul este 96.2%, puțin peste media industriei, iar volatilitatea este ridicată și cel mai mare câștig ajunge la 20.000 X miza. 
 • Acțiunea jocului are loc pe 5 role și 4 rânduri, iar în total există 40 de modalități de plată diferite. 
 • Funcția rotiri gratuite presupune acordarea a trei rotiri gratuite, iar acestea pot dura mult timp, atât timp cât pe ecran sunt stivuite simboluri noi. Este un mod palpitant de a te distra, iar pe parcurs beneficiezi de multe caracteristici suplimentare.

Journey to Mars

Un joc cu real potențial și care și-ar putea lăsa amprenta asupra industriei jocurilor de noroc, Journey to Mars a apărut în data de 21.03.2018 și a venit însoțit de o serie de caracteristici interesante. 

 • RTP-ul de 96.72% este ușor peste media industriei. 
 • Are 15 linii de plată, ceea ce îl face un joc ușor disponibil și care poate atinge un nivel de popularitate cum puțini se așteaptă. 
 • Simbolurile sunt stivuite prin intermediul a cinci role și trei rânduri, iar cel mai mare câștig este de 3.000 X miza.

Furnizorul Relax Gaming s-a autodepășit prin lansarea acestui slot, iar pe măsură ce te vei afunda în joc, vei face cunoștință cu simboluri utile, de la sateliți și până la planeta Marte și nave mici, detalii unice în jocurile de păcănele online și care fac din acest joc unul interesant și palpitant. 

Attila The Hun

 • Același furnizor Relax Gaming ne-a surprins prin lansarea jocului Attila The Hun, 
 • Poate fi jucat pe cinci role, trei rânduri și 20 de linii de plată diferite, unde puteți declanșa o serie de funcții uimitoare pentru a câștiga niște plăți uriașe în bani. 
 • Foarte bine ancorat în industrie, dezvoltatorul știe foarte bine cum să ajungă la inima jucătorilor, ceea ce a reușit și prin acest joc de păcănele.

Attila The Hun spune povestea celui mai puternic conducător al hunilor și care a domnit între anii 433-453. Imperiul Hun se întindea de la munții Ural și până la fluviul Rin și de la Dunăre la marea Baltică. A fost lansat chiar și un film cu același nume, după care s-a inspirat și acest dezvoltator. Luptă și tu, cucerește lumea și cu cât obții mai multe victorii, cu atât balanța de bani reali crește.

Magnetz

Toate jocurile inovatoare, ciudate cu aură magnetică se regăsesc în slotul de păcănele online „Magnetz”. Acesta este cu siguranță unul dintre cele mai interesante creații marca Relax Gaming, care valorifică puterea magnetismului pentru a absorbi simboluri pe cele patru laturi ale pătratului.

 • Așa vei juca slotul, cu patru grile identice 3 X 4, iar grilele se vor extinde și îmbină moduri diferite în timpul funcțiilor bonus.
 • Zona de joc este amplasată într-o zona cu aspect de fabrică futuristă, iar din punct de vedere vizual îți oferă o experiență inedită. 
 • Gameplay-ul este cel puțin ciudat, însă important până la urmă că există câștiguri și funcții cum este Flux Respins, care este o pauză frumoasă de la jocul de bază și oferă cea mai bună șansă de a obține câștiguri și chiar de a beneficia de funcția rotiri gratuite. 
 • Jocul a fost lansat în 26.08.2020 și aduce un câștig maxim de până la 2.000 X miza, iar modalitatea de plată este de tip Cluster. 
 • RTP-ul este de 96.66%, care este ușor peste media industriei.
 • Mizele sunt și ele pe măsura bugetului, de la câțiva bani și până la ordinul sutelor de lei.

Sizzling Hot Deluxe

Apariția acestui joc a dat peste cap toate planurile celorlalți jucători de pe piața de jocuri de noroc. A fost și un mare avantaj, deoarece servește ca sursă de inspirație pentru aproape toate jocurile. GreenTube și Novomatic, împreună au lansat câteva jocuri care și acum inspiră ceilalți concurenți, iar acesta face parte dintre ele. Varianta Deluxe reprezintă o variantă superioară a clasicului joc pe care l-ai putut accesa prima oară în România prin intermediul celebrelor săli de jocuri de cartier.

 • Pe 5 linii de plată, se caută o linie de 77777, care este cel mai mare câștig acordat într-o rotire norocoasă a acestui joc. 
 • Varianta aceasta a apărut în 2007 și a fost introdusă în gama de jocuri de păcănele printre primele. 
 • Poți câștiga cel mult 1.000 X miza folosită, iar acțiunea are loc pe un ecran alcătuit din 5 role și 3 rânduri.
 • RTP-ul de 95.66% este ușor sub media industriei, dar insesizabil și pariurile pot fi de la 1 ban și până la câteva sute de RON.

Book of Ra Deluxe

 • Unul dintre primele jocuri accesibile către jucătorul român și care nu era cu fructe a fost Book of Ra. Acesta abordează tema Egiptului Antic, o temă atât de populară în rândul furnizorilor de jocuri de noroc. 
 • Varianta Deluxe beneficiază de o grafică superioară, 
 • RTP este în valoare de 95.1% și volatilitate ridicată. 
 • Acțiunea are loc pe cinci role și trei rânduri,
 • Premiile sunt acordate în 10 modalități diferite, condiția fiind ca simbolurile plătitoare să fie consecutive pe linia de plată, de la stânga către dreapta.
 • Fascinanta valoare de 10.035 X miza a premiului maxim este și ea interesantă, iar singura condiție să te poți bucura de un asemenea câștig este să intri în funcția specială. 
 • La trei simboluri Scatter (Cartea lui Ra) stivuite la finalul unei rotiri, 10 jocuri cu simbol expandabil vor fi declanșate. Această funcție este redeclanșabilă, iar desfășurarea ei este interesante. 
 • Un simbol aleatoriu este ales de către computer, iar odată ce este stivuit pe ecran, în timpul rundelor gratuite acesta se va extinde pe întreaga rolă și nu are nevoie să fie consecutiv pe linia de plată pentru a aduce un premiu. 
 • Cel mai bun simbol al jocului este Aventurierul cu pălărie.

Lucky Lady s Charm Deluxe

Vă spuneam puțin mai înainte că furnizorii GreenTube și Novomatic au creat adevărate opere de artă atunci când au fuzionat, iar Lucky Lady s Charm este doar unul dintre aceste trei sau patru jocuri. Și el este un joc de păcănele care a avut atât de mare succes, că multe dintre jocurile apărute sunt construite după ce dezvoltatorii s-au inspirat din creația aceasta. Odată cu trecerea în online, furnizorul a decis lansarea de noi variante, cum este și cea Deluxe, care este mult îmbunătățită.

 • Succesul jocului a făcut ca familia Lucky Lady s Charm să se extindă și acum regăsești și jocuri cu 6 role și mai multe linii de plată. 
 • Varianta Lucky Lady s Charm Deluxe vine la pachet cu funcție specială rotiri gratuite, iar pentru a declanșa această funcție ai nevoie de 3 X Scatter, reprezentat grafic pe ecranul cu cinci role și trei rânduri de un Glob de Cristal. 
 • Toate câștigurile obținute în decursul acestor jocuri beneficiază de multiplicator X3, iar funcția poate fi redeclanșabilă fără un număr maxim de repetări.

Plenty on Twenty

Nu este un joc pentru toată lumea, deoarece modul său de desfășurare este puțin ciudat, în sensul că sunt scoase zgomote ciudate, precum cele din jocurile pentru copilași și nu toată lumea preferă astfel de jocuri. Totodată, este un joc ce poartă amprenta GreenTube, unul dintre acei furnizori care sunt cei mai interesanți și ofertanți de pe piața de jocuri de noroc din întreaga lume.

În ceea ce privește caracteristicile slotului, acestea sunt la fel de interesante precum jocul în sine. 

 • Varianta aceasta a jocului a fost lansată în 15 martie 2014 și a venit la pachet cu RTP-ul de 95.61%, care este sub media celorlalte jocuri și volatilitate medie spre ridicată. 
 • Cel mai mare premiu pe care îl poți obține ajunge la 5.000 X miza și poate fi acordat prin intermediul celor 20 linii de plată. 
 • Simbolurile sunt stivuite pe o grilă alcătuită din 5 role și 3 rânduri, iar mizele diferă, de la câțiva bani și până la câteva sute de lei.

Anul 2023 a venit, iar oferta de jocuri de cazino online se mărește pe zi ce trece, însă până ca jocuri noi să cucerească jucătorii, clasicul continuă să fie cel care interesează. Noi ți-am oferit doar 20 de jocuri pe care le poți juca în 2023, dar această listă este mereu deschisă. Ai de unde sa alegi slotul tău preferat, dar nu uita sa joci doar sumele de bani pe care ti le permiti sa le pierzi.