Top 15 jocuri cazino lansate în luna noiembrie

Lumea jocurilor de noroc este într-o permanentă dezvoltare și în fiecare zi există loc pentru ceva nou. În cazul jocurilor de noroc lucrurile sunt diferite, având în vedere că vorbim despre mii, poate zeci de mi de sloturi existente pe piață, parte dintre ele pot fi jucate și pe piața din România.

Numeroșii furnizori din industrie au ieșit în față cu mai multe titluri care încearcă să câștige piața cu doar câteva săptămâni înaintea de trecerea în anul 2023. Blueprint, Pragmatic Play, GreenTube sunt doar câțiva dintre acești dezvoltatori de sloturi destinate cazinourilor online care au fost activi în luna noiembrie și au pus pe tapet câteva titluri care au potențial și cu puțin noroc pot ajunge la inima jucătorilor începând cu anul viior.

Datorită unei piețe dezvoltate și care a reușit de-a lungul timpului să iasă în relief prin nenumărate jocuri și servicii oferite, industria de iGaming și-a îmbunătățit portofoliul cu nenumărate alte jocuri noi. O parte dintre ele și deloc una neglijabilă s-au lansat în luna noiembrie a anului 2022. Cu doar o lună înaintea finalului de an, dezvoltatorii au fost harnici și darnici totodată, ceea ce a dat naștere unor proiecte interesante și a apariției unor jocuri precum Release The Kraken 2 sau Holmes and Moriarty și multe altele.

Top 15 jocuri de păcănele online care au apărut în luna noiembrie

Holmes and Moriarty

Lansat abia în 2020, dezvoltatorul Boldplay a reușit să se impună în tot acest timp și să demonstreze că poate amenința dezvoltatorii de top din întreaga industrie. Unul dintre produsele pe care le-a lansat este Holmes and Moriarty, un joc care reprezintă o continuare a unui alt slot relativ asemănător. Acesta a fost lansat în chiar a doua zi a lunii noiembrie și este ușor deosebit față de cele cu care te-ai obișnuit.

Holmes and Moriarty este un joc de păcănele online care expune pe role lupta dintre James Moriarty și detectivul Sherlock Holmes. Cei doi sunt dușmani și se urăsc de moarte, iar acest duel de la distanță este pus pe tapet printr-un ecran de joc alcătuit din cinci role și cinci rânduri, pe care sunt stivuite simboluri deosebite. În total sunt 3.125 de linii de plată, iar volatilitatea jocului este medie. RTP-ul este ușor sub media industriei, 95.75% ușor sub media industriei, iar cel mai mare câștig la finalul unei runde ajunge la 290 X miza.

Canine Carnage

Lumea post-apocaliptică o vezi în câteva sloturi online interesante și nu pare atât de distopic și de oribil, cu excepția seriei de jocuri ale furnizorilor ELK și NoLimit City. Acum intră în scenă și Play n GO, datorită slotului Canine Carnage, joc care combină elemente din diferite lansări anterioare și cunoscute ale genului acesta. Reprezintă o variantă captivantă, rapidă și plină de tehnologie, unde poți să întâlnești caracteristici inovatoare.

Un camion monstru masiv în stil Mad Max este ecranul de joc, acolo unde simbolurile sunt stivuite pe cinci role și trei rânduri. Pariurile variază și sunt destinate tuturor tipurilor de jucători, iar lucrul acesta l-a făcut să urce la capitolul popularitate, deși a fost abia lansat, în data de 3 noiembrie. RTP-ul jocului este 94.2%, puțin sub media industriei, volatilitatea este medie, iar cel mai mare câștig ajunge la 3.000 X miza. În total sunt 243 de linii de plată.

Release The Kraken 2

Pragmatic Play iese din nou în atenția publicului pasionat de jocuri de noroc online și oferă un nou joc spre lansare. Release The Kraken 2 este varianta îmbunătățită a versiunii deja cunoscută la nivel mondial și are a avut atât de mare succes. Te invită să te îndrepți spre adâncurile neexplorate încă de pe fundul oceanului. Fiara subacvatică nu arată la fel de înfricoșătoare în această continuare așa cum se întâmplă în prima variantă.

Cert este că ești invitat în continuare să te bucuri de funcții noi în jocul de bază. Slotul vine cu funcții speciale și cu tot ceea ce îi trebuie unui joc să ajungă să fie unul dintre cele mai de succes. În total câștigurile vin prin 20 de modalități diferite, în timp de mizele sunt pentru toate tipurile de jucători și de la câțiva bani pot ajunge până la o sută de lei pe rotire. Într-o rundă norocoasă poți obține până la 5.000 X miza. Volatilitatea este ridicată, iar RTP-ul este 95.5%, care este un procentaj sub media industriei.

Book of Cats Megaways

Atunci când spui BGaming, spui un studio cu o experiență de 12 ani în spate, timp în care a reușit să lanseze nenumărate titluri, unele mai puțin reușite, iar altele care au depășit așteptările. Book of Cats Megaways este unul dintre cele mai noi jocuri pe care le-a lansat, apărut în această industrie în data de 3 noiembrie 2022 și este doar unul dintre nenumăratele jocuri care au drept temă Egiptul Antic și care vine cu o mulțime de funcții interesante, printre care și cea unde 12 jocuri gratuite sunt dezvăluite.

Nu este deloc un secret că egiptenii din antichitate aveau un lucru aparte pentru pisici, iar Bastet a fost numit zeul pisicilor și este prezent sub formă de simbol în slotul ca la aparate Book of Cats Megaways al furnizorului BGaming. Simbolul de top rămâne Cleopatra, vestita regină a Egiptului Antic și care face cu ochiul atunci când formează un combo câștigător. Nu este loc jos câștigul maxim, ci ajunge până la 10.000 X miza și propune 117.649 de linii de plată, specific jocurilor cu extensia Megaways. Simbolurile cad pe un ecran format din șase role și șapte rânduri, iar volatilitatea este ridicată, RTP-ul 96.25% și nenumărate pariuri pentru fiecare tip de jucător.

Old Gold Miner Megaways

Același Pragmatic Play este un furnizor care continuă să domine piața de jocuri de noroc și care a deschis un studio chiar și în România. Aici acesta se ocupă doar cu transmiterea de jocuri destinate live cazino-urilor, unde a reușit să se bată de la egal la egal cu cei mai tari dezvoltatori din domeniu și demonstrează că investește mult din dorința de a domina piața. Același furnizor este cel care decis ca în 8 noiembrie 2022 să lanseze slotul Old Gold Miner Megaways, un joc care dispune de tot ceea ce se cere de la un joc.

Pragmatic Play este unul dintre furnizorii care știu bine ce caută jucătorii anului 2022 și exact asta le-a oferit prin Old Gold Miner Megaways, care oferă posibilitatea de a activat funcția specială în mod random, în timpul jocului de bază, fie o poți cumpăra în schimbul sumei de 100 X miza. Cu volatilitate ridicată, lucrul acesta înseamnă că ai posibilitatea de a câștiga suma cea mare de 5.000 RON și există o șansă bună să poți face asta. Într-adevăr, sunt 200.704 linii de plată, iar simbolurile sunt stivuite după o grilă de tipul 7-8-8-8-8-7.

Mystery Mission to the Moon

Push Gaming este un furnizor de jocuri de noroc care a avut un succes destul de bun prin prisma unor titluri. În România există doar pe trei platforme, toate deținute de firma malteză Avento MT Limited, iar Mr.Bit este unul dintre aceste cazinouri care îți permit să faci lucrul acesta datorită parteneriatului exclusiv cu acest dezvoltator de jocuri de noroc. În ceea ce privește caracteristicile, acestea sunt păstrate și pentru acest joc, iar tema te duce într-o aventură spațială pe lună, precum în desenele animate sau în filmele SF.

Cu o coloană sonoră interesantă, Mystery Mission to the Moon este un joc complet și care într-o rundă norocoasă poți să câștigi premii de până la 10.000 X miza. Sunt 20 de linii plătitoare, doar de la stânga către dreapta. Ecranul de joc este format din șase role și patru rânduri, unde mizele sunt decente și destinate tuturor tipurilor de jucători. RTP-ul de 95.28% este sub media industriei, dar volatilitatea ridicată este garanția că sunt șanse mari să câștigi premii interesante, inclusiv cel mai mare ce ajunge până la 10.000 X miza. Grila jocului este alcătuită din șase role și patru rânduri.

Towering Fortunes

Pragmatic Play nu s-a lăsat deloc mai prejos și a reușit să lanseze mai multe sloturi în luna noiembrie, ceea ce este de bun augur pentru că pare să lase în spate concurența. Unul dintre produsele sale care au prins viață este și Towering Fortune, acest joc de păcănele luxos, unde simbolurile de top sunt reprezentate de simboluri precum Avionul, Mașina, Bărbatul la costum. Dispune de caracteristici interesante, iar funcția bonus îți pune la dispoziție 3 rotiri gratuite unde poți obține cel mai bun câștig al jocului de până la 6.422 X miza.

Intrarea jocului pe piață a avut loc pe 10 noiembrie, iar în scurt timp a putut fi jucat pe toate platformele de jocuri de noroc unde Pragmatic Play are parteneriate și este licențiat. RTP-ul este modest, sub media industriei, 95.5%, în timp ce volatilitatea este ridicată. Premiile sunt acordate în 20 de modalități diferite, iar grila de joc este formată din cinci role și trei rânduri. Pentru a fi valid, un câștig are nevoie de trei simboluri consecutive pe linia de plată, de la stânga către dreapta.

Rise of Olympus 100

Unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de jocuri de păcănele online și un nume respectat în întreaga industrie a iGaming-ului, Play N Go își surprinde fanii cu o nouă apariție: Rise of Olympus 100. Un joc plin de succes și care este o continuare a jocului Rise of Olympus care a avut atât succes . este o variantă mult îmbunătățită a versiunii unde zei din Grecia Antică duc lupte și te poartă spre câștigarea unor premii interesante.  Mai mult, având în vedere ecranul de joc și acțiunea, putem spune că este o versiune 1 la 1 a Moon Princess, dar unde bărbatul este acum în prim-plan.

Caracteristicile sunt interesante și specifice Play n Go, furnizor care știe foarte bine cum să ajungă la inima jucătorilor pentru că face asta de foarte mult timp. Rise of Olympus 100 a apărut pe piață în data de 10 noiembrie 2022 și dispune de un RTP de 94.2%, ceea ce este sub media industriei, cât și modalitate de plată Cluster. Când simbolurile sunt implicate într-o combinație câștigătoare, acestea dispar și în locul lor sunt stivuite altele. Cel mai mare câștig ajunge la 15.000 X miza, iar acțiunea are loc pe 5 role și 5 rânduri.

Crystal Garden

Este posibil ca studioul High 5 Games să nu își spună nimic, dar are o experiența mare în spate și a apărut prima oară în 1995. E drept, activează în altă parte, deoarece jocurile lansate de acest furnizor nu se regăsesc și la cazinourile online licențiate în România, dar lucrul acesta nu înseamnă că ele nu sunt de top. Crystal Garden este dovada vie că poate oricând să lanseze sloturi colorate și care să distreze jucătorii printr-un mod interesante.

Jocul ca la aparate Crystal Garden a apărut pe piața de jocuri de noroc în 12 noiembrie și dispune de volatilitatea ridicată și RTP de 96% care este în media industriei. Simbolurile sunt stivuite pe o grilă de joc alcătuită din 5 role și 5 rânduri, iar  în total sunt 100.000 de modalități de plată. Mizele diferă și variază de la câțiva bani și până la câteva sute de lei pentru o singură rotire.

Magic Circle

Trebuie să vă mărturisesc că sunt puține jocuri pe care le cunosc și aparțin furnizorului Eurocoin Interactive, dar poate și pentru că activează mai mult prin alte zone ale lumii. Există jocuri disponibile și la noi, dar prea puține și nu au impresionat. A fost fondat în anul 2013, iar de atunci și până acum încă trage tare, reușind să lanseze câteva jocuri interesante. Magic Circle este doar unul dintre ele și este acel slot lansat în data de 13 noiembrie 2022 și care te întâmpină cu un RTP de 95.02% care este sub media industriei.

Jocul este unu clasic prin definiție și aduce puțin a jocurilor care au apărut prima oară și ale căror simboluri sunt distribuite pe 3 role și 3 rânduri. Există o singură modalitate de plată, dar și dacă reușești să obții cel mai mare câștig vei lua 1.000 X miza. Mizele sunt și ele destinate pentru fiecare tip de jucător. Reușit din toate punctele de vedere, jocul de păcănele online Magic Circle dispune de volatilitate scăzută-medie.

Gold of Egypt

Un slot video dinamic și multifuncțional de la Popok Gaming, Gold of egypt este un joc de păcănele online unde tema o reprezintă Egiptul Antic. Nu puteau să lipsească simboluri precum Cleopatra, Faraon și Piramida, care sunt identificate cu perioada respectivă și car au inspirat dezvoltatorii din industria iGaming. Faptul că există atâtea jocuri care au utilizat această temă și au devenit extrem de populare, pot spune că Gold of Egypt are potențial uriaș în a câștiga în fața publicului.

Trei simboluri bonus declanșează funcția specială rotiri gratuite, unde 8 jocuri îți sunt dezvăluite, iar în timpul lor poți obține cel mai mare câștig, ce ajunge la 1.000 X miza. Pariurile sunt variabile, ele sunt cuprinse între câțiva bani și câteva sute de lei, iar simbolurile sunt stivuite pe o grilă formată din cinci role și patru rânduri. În total sunt 40 de modalități diferite de plată, dar pentru ca un câștig în jocul de păcănele Gold of Egypt să fie eligibil ai nevoie de cel puțin trei simboluri consecutive pe o linie de plată de la stânga la dreapta.

Star Candy

Conceput de GreenTube, Star Candy este unul dintre jocurile de păcănele online lansat de furnizorul GreenTube și care a apărut în luna noiembrie a anului 2022. Jocul este echipat cu un joc bonus cu multiplicator progresiv și rotiri gratuite, unde numărul potențial este nelimitat. Simbolurile Star Candy sunt cele care joacă rol de Scatter și declanșează rotirile gratuite. În jcocul de bază sunt simboluri care pot aduce câștiguri considerabile. Aici regăsim Wilduri, Banana Split și acestea sunt plătite cel mai bine.

Star Candy este un joc de păcănele interesante, cu funcții nenumărate și care te pot face să te distrezi datorită temei. Prăjiturile sunt cele care joacă rolul principal, de unde și numele slotului. El a apărut în data de 15 noiembrie și simbolurile sunt distribuite pe o grilă alcătuită din cinci role și patru rânduri, iar în total sunt 50 de modalități de plată diferite.

Athens Megaways

Ecranul de joc este foarte frumos colorat și te poartă prin Grecia Antică, mai exact prin Atena, capitala Greciei și un loc plin de istorie. Peisajul superb descrie foarte bine acțiunea prin care te poartă Athens Megaways. Spre norocul tău ai ocazie să joci acest și la cazinourile din România, datorită faptului că Red Tiger este furnizorul sub aripa caruia s-a lansat acest slot de păcănele online și de unde poți învăța istorie.

Atena este cunoscută drept leagănul civilizației occidentale și a fost cândva terenul unde au călcat filosofi precum Socrate, ceea ce i-a inspirat pe dezvoltatorii din echipa furnizorului Red Tiger, care au venit cu propria lor versiune despre cum ar fi arătat orașul Atena. Prezentare jocului este una solidă, specifică acestui dezvoltator în plină ascensiune. Lansat la data de 17 noiembrie 2022, jocul de păcănele online Athens Megaways te așteaptă cu RTP 95.98%, ceea ce este puțin sub media industriei și unde oferă câștiguri foarte mari. Cea mai mare remunerație ajunge până la 19.992 X miza, dar trebuie să iei în considerare și numărul de 117.649 de linii de plată, specific jocurilor cu extensia Megaways.

Flower Goddess

Un partener de succes al tot mai multe cazinouri licențiate în România, Blueprint are experiența celor peste 20 de ani în care s-a ocupat cu lansarea de jocuri și servicii software pentru industria jocurilor de noroc. Unul dintre cele aproape 300 de sloturi care au fost lansate de-a lungul timpului este și Flower Goddess, poate chiar cel mai nou, dat fiind faptul că a apărut în luna noiembrie a anului 2022. Mai sunt doar câteva săptămâni până se încheie și acest an, dar frecvența cu care acesta lansează jocuri ne dă speranța că vor mai există sloturi marca Blueprint care să apară până de Anul Nou.

Una peste alta, în Flower Goddess este vorba despre simboluri colorate și domnișoare frumoase care apar pe grila de joc alcătuită din 7 rânduri și 7 role. Modalitatea de plată este de tip Cluster, ceea ce înseamnă că acele simboluri câștigătoare dispar de pe ecran, iar în locul lor sun stivuite alte simboluri până când nu vor mai exista combinații câștigătoare. Volatilitatea jocului este medie-ridicată, ceea ce presupune faptul că șansele de a câștiga cel mai mare câștig sunt ridicate, dar trebuie să ai nevoie și de foarte mare noroc. În definitiv, despre noroc este vorba în jocurile de păcănele online, indiferent de caracteristicile lor.

King of Sun

Despre cultura aztecă sunt foarte multe de spus și a fost mereu un subiect care a stârnit curiozitatea indiferent că este vorba despre jocurile de noroc sau orice altceva. A fost întotdeauna populară, chiar au fost multe sloturi de păcănele online care s-au inspirat din această temă ș unele dintre ele chiar au fost de real succes. King of Sun este și el inspirat din cultura aztecă. Deși nu are un studio de mare anvergură în sparte, Swintt este un dezvoltator în plină ascensiune și care din 2019 de la debutul său sub această denumire și până în prezent a fost extrem de activ. Sunt peste o sută de jocuri de păcănele lansate și mult mai multe jocuri.

Aventura în jocul King of Sun are loc în America de Sud, acolo unde conducătorul suprem este Împăratul Montezuma. Jocul este foarte bine gândit, iar grafica superioară te duce la un alt nivel, așa cum se întâmplă și cu colecție de câștiguri posibile datorită simbolurilor. Cel mai mult poți câștiga 500 X miza la finalul unei rotiri extraordinare. Grila de joc este alcătuită din 5 role și 3 rânduri, iar remunerația are loc pe 10 linii de plată. Un câștig este valid în momentul în care pe linia de plată sunt trei simboluri consecutive și de la stânga către dreapta. RTP-ul jocului este 92.06%, aș putea spune mult sub media industriei, iar volatilitate este scăzută.

Luna noiembrie a venit cu multe sloturi noi apărute, iar de o parte dintre ele sigur le vei regăsi și pe parcursul anului viitor, pentru că sunt jocuri cu potențial. Intră și vezi care este cazinoul online licențiat în România care și se potrivește cel mai bine și deschide cont acum! Vei obține un bonus de bun venit generos, cât și acces către mii de jocuri de păcănele și de live casino.