Toate cele 6 derbyuri europene din weekend vor avea loc intr-o singura zi

In acest weekend ne asteapta 6 derbyuri europene la fotbal, nicunul dintre ele neavand loc sambata. Pentru prima data de cand au inceput campionatele importante, in aceasta runda nu vom avea niciun derby in Premier League. Printre aceste derbyuri europene in weekendul 11-12 decembrie enumeram meciuri din Franta, Spania, Portugalia si Olanda. Toate acestea pot fi vizualizate la cateva case de pariuri online de top.

Derbyuri europene in weekendul 11-12 decembrie - Lille vs Lyon (12 decembrie, 14:00)

Lille este campioana Ligue 1, in vreme ce Lyon a luat ultima oara titlul in sezonul 2007-2008, in 6 din ultimele 7 sezoane incheind in top 4. Acum Lille se afla pe locul 11, insa la doar 3 puncte in spatele pozitiei a patra. Lyon se afla imediat in spatele ei, la doua puncte, dar si cu o restanta.

In ultimele 3 intalniri directe cu Lille ca gazda, aceasta a castigat o data, inregistrandu-se trei rezultate de egalitate. De altfel, Lyon s-a impus o singura data in ultimele 13 intalniri directe din deplasare. Acum Lille este usor favorita, avand cota 2.35 Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro la victorie, fata de 2.88 Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro a adversarei. 

Derbyuri europene in weekendul 11-12 decembrie - Ajax vs Alkmaar (12 decembrie, 17:45)

Ajax este castigatoarea ultimelor doua editii de Eredivisie, daca avem in vedere ca in 2019-2020 nu s-a putut incheia campionatul, din cauza virusului COVID. Alkmaar a luat ultima oara titlul in sezonul 2008-2009. Editia trecuta a incheiat pe locul 3, in urma cu doua sezoane fiind pe locul secund la intreruperea campionatului, la egalitate de puncte cu liderul Ajax. Acum Alkmaar se afla pe locul 8, iar Ajax este lider, cu doar doua goluri primite in 15 etape. 

Cinci victorii a obtinut Ajax in precedentele 6 intalniri directe de pe teren propriu. Sezonul trecut invingea cu 2-0, dupa ce in urma cu doua sezoane Alkmaar se impunea cu acelasi scor. Acum Ajax porneste clar favorita, avand cota 1.22 Logoul casei de pariuri 888Sport - legalbet.ro la victorie, fata de 11.50 Logoul casei de pariuri 888Sport - legalbet.ro a formatiei oaspete.  

Derbyuri europene in weekendul 11-12 decembrie - Betis vs Real Sociedad (12 decembrie, 19:30)

Real Sociedad a castigat titlul in doua randuri, ultima oara in urma cu 40 ani. In schimb, Betis nu a avut niciodata aceasta onoare. Sezonul trecut Real Sociedad incheia pe locul 5, la un punct in fata lui  Betis. In aceasta edtie pe Real Sociedad o gaseam pana nu demult pe primul loc, acum coborand pe 5. De partea cealalta, Betis ocupa ultimul loc de pe podium, la un punct in spatele celei de-a doua pozitii. 

Fiecare dintre cele doua echipe a obtinut doua victorii in precedentele 5 intalniri directe din La Liga cu Betis ca gazda. Sezonul trecut Real Sociedad se impunea cu 3-0, in urma cu doua sezoane Betis castigand cu acelasi scor. Acum gazdele pornesc cu prima sansa la victorie, cotate fiind cu 2.35 Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro fata de cota 3.10 Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro a celor de la Real Sociedad.

Derbyuri europene in weekendul 11-12 decembrie - PSG vs Monaco (12 decembrie, 21:45)

Ultimul meci al acestei etape de Ligue 1 se va desfasura intre PSG si Monaco. PSG a obtinut titlul de campioana in 8 din precedentele 10 editii. In una din cele doua in care nu a facut-o Monaco a iesit campioana. Editia trecuta parizenii au incheiat pe pozitia a doua, iar monegascii pe 3. Acum PSG este lider, la 11 puncte in fata pozitiei secunde. De cealalta parte, Monaco se afla pe locul 7, la un singur punct in spatele pozitiei a patra.

Monaco are o singura victorie din precedentele 5 intalniri directe din deplasare. Se intampla chiar sezonul trecut, cand monegascii invingeau cu 2-0. In urma cu doua sezoane se inregistra o remiza spectaculoasa cu 6 goluri. Acum PSG este favorita clara, avand cota 1.45 Logoul casei de pariuri Admiral pariuri sportive - legalbet.ro la victorie, fata de 6.25 Logoul casei de pariuri Admiral pariuri sportive - legalbet.ro a oaspetilor. 

Derbyuri europene in weekendul 11-12 decembrie - Real Madrid vs Atletico Madrid (12 decembrie, 22:00)

Cel mai asteptat derby din acest weekend se va desfasura in La Liga, intre Real Madrid si Atletico Madrid. Vorbim despre campioanele ultimelor doua sezoane. Acum Real Madrid este lider, avand 8 puncte in fata pozitiei secunde. Atletico Madrid a coborat runda trecuta de pe locul 2 pana pe locul 4. 

Atletico Madrid nu a marcat in ultimele 3 intalniri directe din campionat de pe Santiago Bernabeu, obtinand 1 punct. Sezonul trecut “galacticii” conduceau cu 2-0. Acum Real Madrid este favorita, avand cota 2.12 Logoul casei de pariuri Superbet - legalbet.ro la victorie, pe cand Atletico este cotata cu 3.55 Logoul casei de pariuri Superbet - legalbet.ro  

Derbyuri europene in weekendul 11-12 decembrie - Porto vs Braga (12 decembrie, 22:30)

Ultimul derby al acestui weekend vine din Portugalia si se va desfasura intre Porto si Braga. Ultima oara Porto a castigat titlul in urma cu doua sezoane. Editia trecuta s-a clasat pe pozitia a doua, in vreme ce Braga a terminat pe 4. Acum Porto este lider, la egalitate de puncte cu Sporting Lisabona, iar Braga ocupa pozitia a patra.

O singura victorie a obtinut Braga in precedentele 16 intalniri directe din campionat disputate in deplasare. Se intampla in urma cu doua sezoane, cand invingea cu 2-1, dupa ce Porto rata doua penalty-uri. Sezonul trecut Porto se impunea cu 3-1, dupa ce Braga deschisese scorul. Acum Porto este favorita, cota la victorie fiind 1.43 Logoul casei de pariuri Netbet - legalbet.ro pe cand Braga are cota 6.25 Logoul casei de pariuri Netbet - legalbet.ro