Tara Galilor are sanse impotriva Belgiei

Dupa o serie de performante foarte bune, Tara Galilor trebuie sa dea tot ce poate in meciul cu Belgia. Desigur, trebuie sa tinem cont de faptul ca echipa condusa de Gareth Bale nu a reusit sa practice cel mai bun joc al sau in ultimul meci, cu Irlanda de Nord, insa a reusit sa se califice fara prea mari probleme in sferturi.

 

Insa atunci cand pariezi pe Tara Galilor trebuie sa tii cont de doua lucruri foarte importante. In primul rand, echipa a primit pana acum goluri atat de la Anglia, cat si de la Slovacia. Apararea nu este cea mai buna de la acest turneu final, insa reuseste, de cele mai multe ori, sa-si faca treaba. In al doilea rand, nu avem cum sa ignoram dependenta uriasa de Gareth Bale. Fara jucatorul lui Real Madrid, Ramsey sau Vokes nu ar reusi sa creeze atat de multe ocazii periculoase.

 

In ceea ce priveste Belgia, nu trebuie sa ne grabim sa-i laudam pe elevii lui Marc Wilmots. Au reusit, intr-adevar, sa invinga Ungaria cu scorul de 4-0 in partida precedenta, insa nu trebuie sa uitam victoria usturatoare pe care le-a aplicat-o Italia, singura echipa de valoare pe care au intalnit-o pana acum.

 

Cu toate acestea, un lucru este clar: belegienii au o forta ofensiva remarcabila, pe care doar o aparare organizata precum cea a lui Antonia Conte o poate stopa. Va reusi Chris Coleman acelasi lucru?

 

Pariere

 

Tara Galilor are o cota extrem de buna, iar in cazul in care esti pregatit sa mizezi pe faptul ca se va califica in semifinale, poti beneficia de o cota de 5.35 la NetBet.