Synot: un provider cu traditie in jocurile cazino online

Synot este un furnizor de jocuri de cazino online din Cehia care a reusit  sa isi extinda afacerea in peste 20 de tari, acolo unde se pot juca sloturile lansate sub emblema sa.

Synot - informatii generale

Synot nu este deloc o firma recent aparuta, desi la cazinourile online din Romania a intrat destul de tarziu, insa se mandreste ca are o experienta de peste 27 de ani in industria jocurilor de noroc. Este reglementat de Autoritatea de Jocuri din Malta si a inceput acum sa lucreze si la loterii pe care le-a implementat in Cehia. Faptul ca este o afacere de succes i-a permis intr-un timp sa sponsorizeze prima liga de fotbal din Cehia, aceasta numindu-se chiar Synot, dupa numele furnizorului de pacanele online si numai.

Stie foarte bine care ii este locul in industrie, insa a reusit sa impresioneze prin faptul ca a lansat 14 jocuri de pacanele online intr-un singur an. Considerata cu adevarat o performanta, acest talent a dat nastere unor sloturi precum Simply The Best 81, unul dintre sloturile de baza ale acestui furnizor.  

Si-a facut aparitia si la ICE Totally Gaming din 2019, o gala organizata in domeniul jocurilor de noroc si care s-a desfasurat in 2019. Tot in acel an a reusit sa obtina certificarea din partea Portugaliei si din partea autoritatilor daneze.

Datorita seriozitatii a reusit sa obtina un loc si pe piata malteza. La doar trei luni dupa ce a patruns pe aceasta piata, Synot Games a fost premiata.

I-a fost acordat premiul de excelenta Malta iGaming 2019 pentru cea mai buna firma in ascensiune din domeniul jocurilor de noroc. 2019 a fost anul de gratie al Synot Games, o firma care atunci a si semnat o serie de parteneriate cu mai multe cazinouri online si off-line din lume.

Zeus Wild Thunder

Asa cum sugereaza si numele, Zeus Wild Thunder este bazat pe mitul puternicului Zeus.

 • Ecranul de joc este grandios din aproape toate punctele de vedere. In departare se vede un cer albastru stralucitor si temple in stil grecesc antic.
 • Atractiv este jocul si cand vine vorba despre tableul de plati, respectiv sume considerabile. Intr-adevar, ai nevoie de simbolul de top, insa si functia speciale iti poate aduce remuneratie pe masura. Cele mai multe dintre simboluri aduc plati mici, dar sunt si simboluri cu plati mari.
 • Cele mai mici plati sunt acordate pentru diferite obiecte din perioada Egiptului Antic care da si tema slotului Zeus Wild Thunder al furnizorului Synot.
 • Simbolurile considerate de top si pe care vrei sa le vezi pe ecranul de joc sunt trei personaje din mitologia greaca: Zeus, Hera si Afrodita.
 • Slotul a fost lansat la inceputul anului 2022 si dispune de RTP 96%, cat si de volatilitate scazuta-medie. Cel mai mare castig ce poate fi acordat ajunge pana la 1.000 X miza. In total sunt 40 de linii de plata diferite, iar intreaga actiune este purtata pe cinci role X patru randuri.

Fruiti XX

Probabil ca nu iti doresti sa joci un slot complicat si care sa te puna in dificultate.

 • Fruiti XX vine in intampinarea fanilor Synot si este un slot clasic prin definitie, cu cinci role si douazeci de linii de plata diferite. El iese in evidenta atat datorita graficii stralucitoare, cat si a caracteristicilor sale excelente.
 • Daca pui si coloana sonora care este una la fel de interesanta, atunci poti spune ca este un slot putin dramatic pentru un joc de pacanele online cu fruncte. Fundalul este reprezentat de un fum verde care este intr-o permanenta miscare, schimbandu-si culoare de cate ori castigi pentru a se potrivi cu simbolurile care genereaza platile.
 • Asta inseamna ca se face rosu atunci cand pe ecran sunt stivuiti septarii, fie se face portocaliu cand sunt stivuite portocalele.
 • Cu alte cuvinte, Synot iti ofera un slot interesant Fruiti XX inca din 15 aprilie 2019, atunci cand a fost lansat cu volatilitate scazuta-medie.
 • RTP-ul este de 95.79%, iar cel mai mare castig oferit ajunge pana la 1.000 X miza. Mizele sunt si ele diferite, de la cativa bani si pana la cateva sute de lei, iar actiunea se poarta pe cinci role si patru randuri, unde castigurile sunt oferite in 40 de modalitati diferite.
depunere minima 50 RON
500 FS
Pariaza

Book of Secrets

Din serie sloturilor cu zece linii de plata, Book of Secrets iti prezinta povestea unui slot adaptat din sotul Book of Ra ce apartine furnizorului Novomatic.

Din punct de vedere al graficii este aproape identic cu Book of Ra. Slotul Book of Secrets iti prezinta o grafica interesanta, iar eroina principala ar putea sa nu fie pe gustul tuturor. Per total slotul este unul care vine la pachet si cu functie speciala redeclansabila. Respectiv iti sunt oferite rotiri gratuite.

 • Slotul a aparut pentru prima oara in data de 1 februarie 2018, iar de atunc si pana in prezent a devenit destul de popular pentru un slot de pacanele online ce apartine furnizorului Synot.
 • Volatilitatea este ridicata, RTP-ul 96.05%, iar cel mai mult poti castiga intr-o singura rotire completa pana la 110.000 X miza.
 • Fiecare pariu in parte poate fi de la cativa bani si pana la cateva sute de lei. De asemenea, platile sunt in functie de miza folosita, insa se pot face in zece modalitati diferite.
 • Totodata, toate sloturile acestui furnizor pot fi jucate atat in varianta clasica, dar si pe telefonul mobil indiferent de sistemul lor de operare. Exista aplicatii ale cazino-urilor online care iti permit sa accesezi usor fiecare slot.