Swansea - Burnley. Ponturile zilei

Dupa o mica pauza de cateva zile in care nu am mai scris nimic si nu am oferit nici macar un pont, revin cu un pariu pe care-l pot cataloga ca fiind curajos.

Proaspat adus la carma lui Swansea, fostul antrenor secund sub Carlo Ancelotti de la Real si Bayern, Paul Clement, a reusit sa faca echipa din Tara Galiilor sa se redreseze partial si sa scape din zona rosie. Cel putin temporar. Cu 3 victorii in ultimele 5 meciuri si 2 victorii in ultimele 2 meciuri de acasa, o vad pe Swansea pornind ca favorita in meciul de Sambata din Premier League.
 


In acest moment, Swansea se afla la 2 puncte de zona retrogradabila si urmareste o victorie impotriva unei echipe slabe in deplasare, echipa ce a obtinut doar 2 puncte departe de casa in acest sezon. Burney si-a obtinut punctele din acest sezon de Premier League aproape exclusiv pe teren propriu, din deplasari intorcandu-se doar cu 2 puncte, unul din ele chiar etapa trecuta, pe terenul celor de la Hull Tigers.

Swansea nu are nicio indisponibilitate majora. Personal, am ales sa mizez pe victoria echipei gazda, mai ales avand in vedere cota atractiva pe care victoria lor o are.

Pont: Swansea castiga (2.00 @ Fortuna)
 / Swansea castiga la 0 (3.10 @ Fortuna)