Super cote pentru un super meci din semifinalele Cupa Angliei

Manchester United are 3 obiective în acest final de sezon, să termine pe locul 4 în Premier League, ca să poată juca în Liga Campionilor, să câştige Europa League şi Cupa Angliei. "The Red Devils" s-au calificat în semifinalele FA Cup după ce le-a eliminat pe Wolverhampton Wanderers, Tranmere Rovers, Derby County şi Norwich City.

Chelsea are aceleaşi obiective ca Manchester United, însă stă un pic mai bine în clasament. "The Blues" vor şi ei să câştige Europa League şi Cupa Angliei. Ei s-au calificat în semifinalele FA Cup după ce au trecut de Nottingham Forest, Hull City, FC Liverpool şi Leicester City.

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote foarte atrăgătoare pentru a putea paria pe semifinala din Cupa Angliei. Mai exact, ai cota 12.00 pentru o victorie a lui Manchester United şi cota 17.00 pentru un succes a lui Chelsea.

Cum profiți de cotele mărite de la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până duminică, 18 iulie, ora 20:00;
  • Pariază pe victoria lui Manchester United sau a lui Chelsea, la cota de 12.00, respectiv 17.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Ce faci dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe Manchester United şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 300 lei;
  • Dacă pariezi pe Chelsea şi aceasta câştigă pe "Old Trafford", vei obţine în cont pariuri gratuite de 17.00 x 25 lei = 425 lei;
  • Primesti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub forma de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile.
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată.

Echipa antrenată de Ole Gunnar Solskjær a câştigat ultima dată Cupa Angliei, în 2016, după ce a învins-o în finală cu 2-1 după prelungiri pe Crystal Palace. Echipa antrenată de Frank Lampard a cucerit ultimul trofeu în 2018, după ce a bătut-o în finală cu 1-0 pe... Manchester United. Acum aceasta are ocazia să îşi ia revanşa în faţa londonezilor. Pentru această semifinală de vis ai o super promoţie pe 888 Sport. E timpul să profiţi de promoţiile excelente oferite de 888 Sport în acesastă lună fierbinte!