Super cote pentru meciul dintre Atletico Madrid si Real Madrid

Sambata avem parte de multe meciuri tari in campionatele din Europa, printre ele numarandu-se si cel dintre Atletico Madrid si Real Madrid.
 
Prima casa de pariuri care ofera o promotie nu doar pentru aceasta partida, ci si pentru acest weekend, este 888sport. Aceasta ne surprinde cu doua cote marite pentru victoria fiecareia dintre cele doua formatii, de promotie putand beneficia primii 1 000 jucatori care se vor inregistra la aceasta casa pariuri online si vor plasa un pariu pe victoria uneia dintre echipe. Nu este necesar ca la inregistrare sa utilizati un cod promotional; veti fi automat eligibil la promotie daca veti fi printre primii 1 000 inregistrati. Cum doar utilizatorii romani beneficiaza de aceasta promotie, ne indoim ca in prima sau chiar in primele doua zile va fi atins acest numar.
 

Dupa cum puteti banui, doar primul pariu plasat pe victoria uneia dintre echipe este eligibil pentru aceste super cote pentru meciul dintre Atletico Madrid si Real Madrid. Cota normala pentru ca gazdele sa se impuna este 2.5, cea marita fiind 8.00. De cealalta parte, cota normala pentru victoria oaspetilor este 2.9, pe cand cea marita este 11.0. Miza maxima pentru care puteti beneficia de cotele marite este 50 lei. Puteti plasa un pariu cu o miza mai mare, insa doar 50 lei se vor calcula la cota marita, restul mizei inmultindu-se cu acea cota normala. Un simplu calcul ne spune ca, daca veti beneficia la maxim de aceasta promotie, pariind 50 lei, veti castiga 400 lei daca ati mizat pe victoria lui Atletico, iar aceasta s-a impus, sau  550 lei daca mizati ca Real va obtine toate cele 3 puncte, aceasta plecand victorioasa de pe Vicente Calderon. Partea si mai buna este ca veti beneficia in continuare de bonusul de bun venit al casei de pariuri 888sport.
 

Castigul va fi acordat sub forma de bonus, in maxim 72 ore de la incheierea derby-ului madrilen. Bonusul trebuie rulat de 10 ori la cote minime totale de 2.00, indiferent ca vorbim despre bilete simple sau compuse. Aveti 60 zile la dispozitie pentru a-l rula.
 
Pentru a va oferi o mana de ajutor, sa spunem ca Real Madrid a marcat cel putin 3 goluri in 6 din precedentele 7 partide, in vreme ce Atletico Madrid a suferit doua infrangeri in ultimele 4 meciuri. In schimb, Real nu a castigat in precedentele 5 deplasari de pe Vicente Calderon, insa, avand in vedere forma recenta a echipei, opinam ca acum o va face. Cu siguranta acest meci va aparea zilele urmatoare pe biletul zilei, de acolo putand culege mai multe informatii.

 Sursa feat: www.ronaldo7.net