Super-cotă la Winmasters pentru România în partida de sâmbătă cu Belgia. "Tricolorii" au 7.10 la victorie! Joc de Predicții pentru toată lumea!

Cel de-al doilea meci al României de la EURO 2024 poate aduce un câștig considerabil dacă "tricolorii" profită de forma proastă a belgienilor! Cota pentru victoria echipei nosatre e 7.10 la Winmasters, agenție care vă oferă și un bonus de 100% din valoarea prmei depuneri, până la 600 de lei. 

Câștigi 5 lei și 5 freespins cu fiecare gol al României

Dacă ai cont la Winmasters și ai efectuat o depunere în ultimele 15 zile, atunci vei primi câte 5 lei și 5 freespins pentru fiecare gol al României. Deja, Winmasters a plătit utilizatorilor săi 100.000 de lei după victoria "tricolorilor" cu 3-0 în fața Ucrainei!

Atitudinea potrivită ne-a adus 3 puncte cu Ucraina

Elevii lui Edi Iordănescu au surprins plăcut la debutul în grupa E prin entuziasmul, încrederea și determinarea pe care le-au arătat. În cele din urmă, acestea au făcut diferența, iar calificarea în optimile de finală pare mai aproape ca niciodată. Cei care mizează pe un nou succes al "tricolorilor" beneficiază de o cotă de 7.10 la Winmasters, iar pariul „România câștigă oricare dintre reprize” are cota 3.25. 

În partida de debut, Belgia a pierdut cu 0-1 în fața Slovaciei.

Vedeta noastră este ECHIPA! Cota 2.77 pentru a nu pierde cu Belgia

Uniți într-o singură suflare, românii din teren și cei din tribune au obținut contra Ucrainei cea mai categorică victorie din istoria participărilor noastre la turneele finale (13 la număr). Iar încrederea a fost atât de mare încât, tot în premieră, am reușit să înscriem de două ori din afara careului de 16 metri! 

Aproape toți cei din teren s-au remarcat și este greu să lăudăm prestația lui Nicolae Stanciu fără a vorbi și de intervențiile defensive de excepție ale lui Drăgușin, ori să apreciem pasele decisive ale lui Man fără a-l menționa pe Drăguș, vârful nostru care s-a dovedit atât de inspirat. Practic, contra Ucrainei, vedeta României a fost echipa!

Cei care mizează pe faptul că România nu pierde (X2) în fața Belgiei au la dispoziție o cotă de 2.77 la Winmasters. 

Alte cote de top Winmasters pentru Belgia vs. România

Iată câteva idei pentru ceea ce ar putea reuși "tricolorii" în meciul cu Belgia: 

  • Șutează de minim 3 ori pe poartă: cota 1.55
  • Marchează din penalty: cota 10.00
  • Înscriu în ambele reprize: cota 6.70
  • Au minimum 3 cornere: cota 1.55
  • Marchează: cota 1.69
  • Drăguș înscrie: cota 5.00
  • Stanciu înscrie: cota 6.00
  • Man dă o pasă de gol: cota 6.30

Poți să prezici scorurile? Câștigi o parte din premiul de 22.000 lei

Dacă ai deja cont la Winmasters, atunci poți să participi în promoția EUROMASTERS, în care premiile totale sunt de 22.000 lei. Ceea ce trebuie să faci e să oferi pleiosticurile tale cu scorurile partidelor de la EURO 2024 și, dacă te clasezi între primii 50 de utilizatori, vei obține partea ta din cei 22.000 de lei.