Sub privirile Cristinei Neagu, CSM Bucuresti a fost surclasata de Metz!

CSM Bucuresti a suferit o infrangere la cinci goluri, scor 31-26, si are sanse infime acum sa ajunga in "Final Four-ul" Ligii Campionilor.

Partida a avut loc in Sala Dinamo, iar cei 2.500 de spectatori au creat o atmosfera superba. Frantuzoaicele au inceput in forta meciul si la un moment dau au condus cu 6-0. Tigroaicele au revenit, au egalat, dar la pauza scorul a fost 11-14. Repriza secunda a fost dominata de Metz, iar CSM n-a avut nicio sansa de a egala.

Imediat dupa meci, Iulia Curea s-a plans de maniera de arbitraj: "Nu sunt dezamagita de echipa, dar parca am jucat in deplasare in acest meci. Cine trebuie sa inteleaga, intelege. Le multumesc fanilor care au venit si ne-au incurajat. Nu despre fani este vorba, nu pot sa zic mai multe. Noi, sportivii, nu putem spune prea multe. Dar am avea ce sa spunem."

Dupa aceasta infrangere, soarta calificarii este decisa in proportie de 95%. In Liga Campionilor, pe teren propriu, Metz n-a pierdut niciun meci, iar in aceste conditii, sansele sunt extrem de mici.

Pentru mine e clar ca CSM Bucuresti este dependenta de Cristina Neagu. Aceasta se antreneaza din greu pentru a reveni pe teren, pentru ca "tigroaicele" au suferit rau in lipsa ei, atat in campionat cat si in Liga Campionilor. 

Returul are loc pe 13 aprilie, de la ora 21:00.

PS: Pontul nostru (Cota 2.95) oferit pentru acest meci este castigator.