Strategii la ruleta - Sistemul Fibonacci

Ruleta este unul dintre cele mai populare jocuri de noroc si este nelipsit din oferta cazinourilor online din Romania. ceea ce le-a permis matematicienilor ca de-a lungul timpului sa puna la punct anumite strategii prin care castigurile sa fie constante. O parte dintre strategii au fost de succes si continua sa fie utilizate constant si in zilele noastre.

Cine nu ar vrea sa castige constant la jocuri de noroc? Ruleta, dincolo de un joc de noroc este si un joc de matematica si strategie, iar acest lucru inseamna ca sansele de castig pot creste urmand anumite strategii bine stabilite. Una dintre cele de succes este Fibonacci, bazata pe sistemul cu acelasi nume.

Sistemul Fibonacci - una dintre cele mai populare strategii la ruleta

Strategia Fibonacci este una dintre cele mai cunoscute din intreaga lume, iar respectand regulile ei cu strictete vei putea obtine castiguri constante. Se bazeaza pe sistemul lui Fibonacci si este usor de invatat si de pus in aplicare. Spre deosebire de alte strategii, calculele sunt putin mai complicate si profitul este in stransa legatura cu momentul la care pariul plasat devine castigator. Profitul este mai mare pe masura pariul casigator este prins la o cota mai mare.

Cum functioneaza

In ceea ce priveste ruleta, sistemul Fibonacci functioneaza dupa un sir infinit si de obicei folosit in matematica: 1-1-2-3-5-8-13-21-34-55-89-144-233-377-610-987. Nu este nevoie sa incepi sa pariezi de la 1 RON, ci poti incepe sa plasezi un pariu cu orice suma, important este sa respecti logica secventei de numere. Recomandat ar fi ca primul pariu sa fie efectuat cu cea mai mica suma permisa pentru a putea testa strategia.

De regula, este folosit pentru pariurile pare, cum ar fi rosu sau negru, sau 1-18/19-36, cu sanse de 50% de castig. Numerele secventei anterioare iti indica cat trebuie sa mizezi pentru fiecare pariu. Spre exemplu, primul pariu se face cu 1 leu, dupa care iti maresti pariul pana la urmatorul castig. In cel mai rau caz pierzi ce pierzi si printr-un eventual castig ajungi la zero. Datorita sistemului, daca sase sau sapte pariuri din zece efectuate sunt pierzatoare, cu doar trei pariuri castigatoare ai ocazia sa iesi in profit.

Daca primul pariu plasat este castigator, recomandat este sa reiei schema de la 1. Daca pariul tau este castigator la oricare dintre fazele progresiei, muta-te cu doua numere inapoi si pariaza suma din dreptul secventei. Actiunea aceasta este repetitiva pana ce ajungi la inceput si ai obtinut profitul dorit.