Sparge oul de Paste si descopera ce premiu ai castigat

In aceasta perioada multe case online prezinta cateva promotii de Paste, printre acestea numarandu-se si Netbet. Promotia se gaseste in sectiunea de Cazino, desfasurandu-se zilnic, pana la 1 mai, in urma acesteia putand castiga diverse premii.

Descopera in fiecare zi cate un premiu >>>

5cc32af9badc3_1556294393.jpg

Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili toti clientii Netbet care au efectuat cel putin o depunere pe platforma de Cazino. Daca esti client nou trebuie doar sa depui la Netbet Cazino, insa nu prin Skrill sau Neteller si vei putea beneficia de promotie. Daca stii ca depozitul tau precedent a fost efectuat prin Skrill sau Neteller efectueaza altul alegand o alta metoda de plata. Apoi trebuie doar sa selectezi promotia numita concludent “Paste Fericit”, dupa care alege un ou pentru a afla premiul pe care l-ai castigat, premiu ce poate lua forma unor rotiri gratuite, unor bani bonus, unor bani cash sau chiar unor obiecte, toti jucatorii avand sanse egale la oricare categorie de premii.

Despre recompense

Vei castiga premii zilnice cu ocazia Sarbatorilor de Paste pana pe 1 mai, inclusiv. Premiile ramase neutilizate, bonusurile si rotirile gratuite vor fi sterse in data de 8 mai. Bonusurile si rundele gratuite vor fi creditate automat in cont si sunt valabile timp de 7 zile de la data creditarii. Bonusurile trebuie rulate de 40 ori inainte de a fi convertite in bani reali. Castigatorii premiilor fizice vor fi contactati prin mail pentru a intra in posesia lor. Acestea pot fi schimbate in bani la 80% din valoarea lor.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Netbet creeaza-ti unul aici
  • Daca nu ai un depozit la Netbet Cazino efectueaza unul, insa ai grija sa nu fie prin Skrill sau Neteller
  • Selecteaza promotia numita “Paste Fericit” si apasa in fiecare zi pe cate un ou
  • Promotia se desfasoara zilnic, pana pe 1 mai
  • Poti castiga rotiri gratuite, bani bonus, bani cash sau chiar premii fizice
  • Bonusurile trebuie rulate de 40 ori intr-un interval de 7 zile

Descopera in fiecare zi cate un premiu >>>