Spania vs. Franța: Cote excelente la Winmasters pentru puține goluri în meci și o cotă de top pentru 0-0!

Spania a eliminat Germania și a ajuns în semifinalele Campionatului European, acolo unde urmează să întâlnească Franța, una dintre cele mai inestetice selecționate de la turneul final.

Două „sferturi” foarte diferite

Ibericii au trecut și peste cel mai greu hop de până acum, învingând țara gazdă, Germania. La finalul timpului regulamentar, scorul a fost egal, 1-1, iar în minutul 119 Merino a adus victoria și calificarea în semifinale. 

 • Victorie Spania – 2.65
 • Egal – 2.95
 • Victorie Franța - 3.15

De partea cealaltă, Franța a eliminat Portugalia la loviturile de departajare, însă „Les Bleus” au dezamăgit încă o dată în privința jocului ofensiv. La finalul minutelor de prelungire, scorul a fost egal, 0-0. Dacă meciurile de până acum ale Spaniei au fost spectaculoase, „cocoșii galici” nu s-au ridicat în niciun moment la nivelul valorii individuale a jucătorilor. Ba, mai mult, confruntarea cu Portugalia a fost considerată drept cea mai urâtă partidă de la EURO 2024. Cei care mizează că se vor înscrie sub 2.5 goluri au la dispoziție o cotă de 1.54 în oferta Winmasters:

 • Spania vs. Franța, sub 2.5 goluri – 1.54
 • Spania vs. Franța, sub 1.5 goluri – 2.60
 • Franța nu marchează – 2.52
 • Franța marchează – 1.50

Spania are și minusuri

Întâlnirea cu Germania a creionat mai bine portretul selecționatei conduse Luis de la Fuente. Anterior, ibericii traversaseră cele patru partide fără prea mari emoții, fiind ajutați de buna organizare tactică și de startul favorabil cu Croația (3-0).  Italia nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, iar Albania și Georgia au avut dezavantajul unei clare inferiorități valorice. 

 • Spania se califică în finală – 1.80
 • Spania câștigă turneul – 2.92

Dar lucrurile s-au schimbat în mod semnificativ în meciul cu gazdele turneului. În fața unei echipe care a avut o atitudine pozitivă, curajoasă, Spania a avut unele ezitări, iar jocul său nu a mai avut aceeași cursivitate. În plus, merită menționat și faptul că selecționerul de la Fuente a greșit atunci când și-a înlocuit prea repede vedetele din atac, încercând să mențină avantajul de un gol pe care îl luase după reușita lui Dani Olmo din minutul 51. Între minutele 63 și 80, acesta i-a scos pe Yamal, Nico Williams și Morata, iar golul egalizator al nemților, venit în minutul 89, a pus echipa iberică într-o postură dificilă.

Record de ineficiență pentru Franța

De la startul EURO 2024, trupa lui Deschamps a marcat doar trei goluri. Două dintre acestea au fost, de fapt, autogoluri, iar cel de-al treilea a venit din lovitură de la 11 metri. Este pentru prima oară în istoria Campionatelor Europene când o echipă dispută cinci meciuri în același turneu fără să înscrie din acțiune. Winmasters propune o cotă excelentă pentru 0-0, 6.40!

 • Franța se califică în finală – 2.06
 • Franța câștigă turneul – 3.80

Iar lipsa de productivitate din atac nu e o întâmplare ori particularitate. Adevărul e că „Les Bleus” au fost lipsiți de imaginație în toate partidele, iar limbajul corporal indică o determinare scăzută. Foarte adesea, în jocul pozițional, fotbaliștii francezi merg la pas pe teren, fără să se implice prea mult. 

Meciurile cu cele mai bune cote, cele cu marjă 0%

Cotele cu marjă de 0% sunt acelea la care casele de pariuri nu își adjudecă niciun procentaj din cote. Practic, ca să dăm un exemplu ușor de înțeles, e ca un fel de „scutire de comision”, în sensul că agenția nu câștigă nimic pariurile pe rezultatul final și câștigătorul partidei. Asta înseamnă că respectivele cote sunt cele mai bune posibil de pe piață.

Premii zilnice excepționale cu Calendarul EUROMASTERS! 

Winmasters vă oferă zilnic promoții speciale, pe care le găsiți în Calendarul EUROMASTERS. Intrați în contul dumneavoastră și verificați care sunt premiile oferite. Fie că e vorba de concursul de predicții, de freebet-uri (75, 100 sau 125 RON), merită să fiți pe fază pentru că nu aveți nimic de pierdut.