Spania Primera: Espanyol - Athletic Bilbao

Echipa antrenata de tehnicianul roman Constantin Galca se afla intr-o perioada productiva, aratand o forma buna de joc, dupa ce in ultimele cinci partide disputate a reusit sa castige trei dintre acestea, un rezultat de egalitate si o infrangere, este drept in compania unor echipe din jumatatea inferioara a clasamentului, insa chiar si asa, acest lucru reprezinta faptul ca munca depusa de tehnicianul roman a inceput sa dea roade, iar echipa practica un joc foarte dezinvolt si spectaculos.

In clasamentul partidelor disputate pe teren propriu, Espanyol se situeaza la jumatate, cu 6 victorii, 4 egaluri si 4 infrangeri, si cu un golaveraj de 13 goluri marcate si 21 primite.

 

 

De partea cealalta, Bilbao putem spune ca are un sezon foarte bun, reusind sa isi faca fanii fericiti, dupa ce saptamana trecuta i-au eliminat pe Valencia si s-au calificat in sferturile Europa League, urmand a intalni o noua echipa spaniola, Sevilla, iar in campionat sunt in top 6 in prezent, la 6 puncte distanta de locul ce asigura participarea in viitorul sezon de Liga Campionilor.

Bilbao a surprins in acest sezon, practicand un joc foarte frumos si spectaculos, fiind de altfel echipa cu cele mai multe goluri marcate, dupa granzii Barcelona si Real Madrid, cu 47 de goluri in cele 29 de etape disputate pana acum.

Bascii sunt intr-o forma foarte buna de joc inaintea acestui meci, reusind 4 victorii consecutive, in timp ce in clasamentul general al meciurilor disputate in deplasare se afla pe locul 4, dupa 6 victorii reusite, 2 egaluri si 7 infrangeri, cu un golaveraj de 19 goluri marcate si 24 primite.

 

Ma astept la un meci spectaculos si deschis in aceasta dupa-amiaza, in care ambele echipe isi vor dori sa inscrie.

 

Predictie: ambele echipe marcheaza; Cota: 1.83 la NetBet