Sorana Carstea o intalneste pe Elina Svitolina la Roland Garros

Sorana Carstea va avea parte de un prim meci farte dificil la Paris, impotriva Elinei Svitolina, una dintre cele mai interesante tinere jucatoare care s-au remarcat pe scena mondiala in ultima perioada. Carstea, in prezent, este situata pe locul 99 in clasamentul WTA, in timp ce Svitolina ocupa locul 20.

 

Astfel, este cat se poate de clar ca jucatoarea din Ucraina are prima sansa in acest meci, insa nu trebuie sa o scoatem din calcul pe romanca. Intr-adevar, Sorana a fost depasita de Simona Halep, Irina Begu si Monica Niculescu in ultima perioada, insa ramane o jucatoare de valoare.

 

In acest an, Sorana a reusit sa castige turneul de la Bertioga, din Brazilia, dotat cu premii in valoare de 25.000 de dolari. De cealalta parte, Elina Svitolina a reusit sa se impuna la Kuala Lumpur, acolo unde a invins-o in finala pe Eugenie Bouchard.

 

Pariere

 

In ciuda diferentei dintre cele doua in clasamentul WTA, cotele caselor de pariuri din Romania nu par a fi extrem de diferite. La Unibet, de exemplu, veti beneficia de o cota de 1.78 daca pariati pe victoria Svitolinei, si de o cota de 2.02, daca sunteti de parere ca Sorana se va impune. Meciul se va juca luni de la ora 12:00.