Sloturile Hacksaw Gaming sunt acum la Superbet Cazino

Hacksaw Gaming este unul dintre cei mai inovativi furnizoru de jocuri de noroc si ale caror sloturi sunt jucate tot mai des de pasionatii de pacanele. Acum o pot face si din Romania, prin prisma parteneriatului dintre furnizor si Superbet Romania.

"Construim jocuri de masa si jocuri de pacanele cu cele mai mari premii din lume. Oferim platforma noastra securizata de gaming celor mai mari marci si guverne din lumea jocurilor de noroc online". - Aceasta este deviza Hacksaw Gaming, cel mai nou partener pe care Superbet Romania il are.

Nu sunt la primul acord, insa parteneriatul nou va aduce pe platforma operatorului roman de cazino online mai multe jocuri pentru zona Europa de Est. Include primul val de jocuri de cazino ce vor fi integrate pana la sfarsitul lunii septembrie, inclusiv sloturi care au convins jucatorii, cum ar fi Joker Bombs si Wanted Dead.

Treptat, pana la finalul anului, daca iti faci cont la Superbet, o sa gasesti tot mai multe sloturi din portofoliul Hacksaw Gaming. Este un parteneriat pe care Gabrielle Star, reprezentantul furnizorului l-a salutat si a spus ca brandul este foarte incantat sa aduca jocurile sale in Romania si in Europa de Est prin intermediul Superbet:

"Speram ca noii nostru jucatori se vor bucura de portofoliul de jocuri si asteptam cu nerabdare sa lansam si mai mult continut in viitorul apropiat".

Cine este Superbet Cazino

Prima companie romaneasca premiata 3 ani la rand la Central and Eastern European Gaming Conference cu titlul de cel mai bun operator de pariuri sportive din Europa de Est si Centrala. Fondat in anul 2008, Superbet iti ofera o gama variata de produse din lumea jocurilor de noroc, indeosebi pacanele online si treptat a devenit liderul pietei de retail din Romania, unde detine si peste 1.200 de agentii stradale.

Printre numeroasele titluri ale jocurilor de pacanele, Superbet iti ofera si foarte multe bonusuri: la prima depunere, de ziua de nastere, de vechime, cat si promotii zilnice. Zeci de loterii internationale si foarte multe jackpot-uri pe care poti sa le castigi daca alegi aceasta platforma. In Romania activeaza in baza licentei numarul L1160659W000328, valabila in perioada 01.09.2016 – 31.08.2026.

Orice slot ai juca, nu uita sa nu mizezi mai multi bani decat iti permiti sa pierzi.