Sloturi de top lansate in 2020

Lumea de casino este una spectaculoasa, iar jocurile ca la aparate sunt cele dau o pata de culoare datorita multitudiniii lor si a temelor interesante.

Anul care tocmai sta sa se incheie a fost unul activ din punctul de vedere al producatorilor de sloturi video. Acestia au lucrat intens pentru a readuce la viata sloturi clasice, fie au lansat sloturi cu teme deja cunoscute. Astfel, mii de jocuri ca la aparate au inundat piata de jocuri de noroc din lumea intreaga, iar o parte dintre aceste sloturi  fac parte din oferta cazinourilor online licentiate din Romania si castiga la capitolul popularitate. 

Hellcatraz

Un slot cu potential, Hellcatraz este produsul providerului Relax Gaming. A fost lansat pe 5 mai 2020, iar tema principala este inchisoarea Alcatraz situata in Golful San Francisco. S-au facut filme despre aceasta inchisoare si au aparut tot felul de mituri pe care producatorul a incercat sa le puna pe tapet si le-a transformat in simboluri aducatoare de castiguri.

Prin grafica si muzica specifica, Hellcatraz este un slot care iti poate aduce aminte de copilaria anilor 90. Slotul beneficiaza de pana la 46.656 de linii de plata si ofera un castig maxim de 51.840 X miza, disponibil exclusiv in timpul functiei speciale. Are RTP 96.46%, iar volatilitatea este ridicata. 

The Dog House Megaways

A prins foarte repede la public, poate si datorita promovarii lui de catre cei mai cunoscuti streameri de cazino. The Dog House Megaways este un slot care poarta amprenta Pragmatic Play, un producator in plina ascensiune si este varianta moderna a primei versiuni lansate in 2013. A fost lansat pe 17 iulie 2020 si beneficiaza de extensia Megaways.

Astfel, pe langa grafica moderna si multitudinea de linii de plata ce pot ajunge pana la 117.649, The Dog House Megaways are RTP 96.56%, volatilitate ridicata si iti poate aduce un castig maxim de pana la 12.305 X miza. Slotul dispune de functie speciala, dar spre dezamagirea anumitor jucatori ea nu este redeclansabila. 

Peaky Blinders

Peaky Blinders este unul dintre cele mai urmarite seriale din Anglia. Actiunea are loc imediat dupa Primul Razboi Mondial,  si ii are drept protagonisti pe cei din familia Shelby. Thomas, Elizabeth sau Arthur Shelby Jr. sunt trei dintre personajele principale ale serialului si trei dintre simbolurile slotului cu acelasi anume.

Jocul ca la aparate Peaky Blinders a aparut pe piata de jocuri cazino pe 27 august 2020. Lansat de providerul Pragmatic Play, acesta are parte de muzica ambientala specifica temei, cat si de volatilitate medie-ridicata. In total sunt cinci role pe care apar trei simboluri, ce pot sa ofere castiguri in 20 de modalitati diferite. Castigul maxim obtinut poate ajunge pana la 2.022 X miza, iar miza poate varia intre 0.20 RON si 100 RON pe fiecare rotire.