Skywind Group: Furnizor de top jocuri cazino online

Exista mereu loc in industria de jocuri de noroc pentru furnizori care sa aduca ceva nou pe piata de sloturi video. Este ceea ce si providerul de jocuri de cazino online Skywind Group a stiut sa speculeze. 

Skywind Group - informatii generale

Din 2012 si pana in prezent a reusit sa impresioneze datorita unui portofoliu ce cuprinde peste 200 de jocuri. In tot acest timp s-a dezvoltat de la un an la altul si a ajuns sa aiba peste 600 de angajati, cat si noua birouri deschise pe toate continentele. Peste 250 de clienti folosesc serviciile sale si are 7 licente. 

Skywind Group a fost fondat in anul 2012 de catre un grup de oameni respectati in industria jocurilor de noroc si cu experienta in furnizarea de jocuri premium pentru ramura iGaming.

De-a lungul timpului a tot crescut si a ajuns la peste 200 de video sloturi furnizate, avand si servicii de Live Casino de inalta performanta ce ofera o experienta completa. Peste 600 de angajati lucraza in birourile Skywind localizate in: Marea Britanie, Ucraina, Malta, Romania, Belarus, Cipru, Filipine si Australia.

Vasta experienta a oamenilor care sunt capabili sa decida ce se intampla cu serviciile Playtech a permis ca furnizorul sa obtina nenumarate premii de seama in industria jocurilor de noroc. Astfel, anul 2020 a fost unul de cotitura, dar pentru Playtech a fost in sensul bun, deoarece a primit urmatoarele premii:

 • Finalist la Gala Global Regulatory Awards 2020
 • Cei Sapte Magnifici a fost ales unul dintre cele mai interesante sloturi ale anului 2020.
 • Cea mai interesanta ascensiune a furnizorilor de pacanele la GIA 2020.
 • Furnizorul cu cea mai buna inovatie in materie de sloturi, in anul 2020 la EGT Awards 2020.

Cele mai cunoscute trei sloturi de la Skywind Group sunt:

Big Top Bonanza Megaways

Furnizorul de pacanele online Skywind Group are pana acum o legatura interesanta cu Megaways, un motor pe care il foloseste pentru diferite sloturi. Asa cum ii spune si din titlu, Big Top Bonanza Megaways este unul dintre ele si vine cu cateva surprize care sa-ti starneasca curiozitatea si astfel sa iasa in evidenta datorita acestor aspecte.

 • Tema pe care jocul se axeaza este Circul si viata din spatele cortinei.
 • Slotul este unul care vine la pachet si cu functie speciala, cat si cu multiplicatori in jocul de baza. Skywind Group a decis lansarea acestui slot in data de 30 martie 2022 .
 • Volatilitatea este medie, in timp ce RTP-ul ajunge la 96.5%. Se joaca dupa o schema cu sase role si opt randuri, avand la dispozitie 200.704 modalitati de plata diferite.

Chilli Festival

Lansat in data de 01.12.2017, Chilli Festival de invita sa faci cunostinta cu lumea picanta si castigurile iuti ce pot ajunge pana la 1.056 x miza. Te poti bucura de functiile speciale ale jocului ce iti pot aduce pana la 60 de jocuri gratuite. Tot ce trebuie sa faci este sa obtii noua simboluri Scatter si iti vei poate alege una dintre cele trei modalitati de activare a functiei speciale, dupa cum urmeaza:

 • 60 rotiri gratuite unde toti ardeii portocalii sunt Wild, simbol care inlocuieste toate celelalte simboluri.
 • 32 rotiri gratuite unde toti ardeiii portocalii si verzi sunt simbol Wild.
 • 20 rotiri gratuite unde toti ardeii rosii, verzi si portocalii sunt simbol Wild.

Ecranul de joc reprezinta imaginea unei piete din Mexic, viu colorata si asta pentru ca ardeiul ute este unul dintre ingredientele preferate ale mexicanilor. Pentru tine poate sa fie si un simbol aducator de castiguri unul si unul.

Egypt Cash

Disponibil la cele mai populare cazino-uri online din Romania, Egypt Cash este un joc de pacanele care te intampina cu volatilitate ridicata si 30 de linii de plata diferite.

 • A fost lansat la data de 1 septembrie 2018, cu RTP 96.07% si o schema din cinci role si trei randuri. Exista si un castig mare ce poate ajunge pana la 800 X miza. Daca stai sa te gandesti ca poti juca pana la cateva sute de lei per rotire, atunci si castigul maxim poate fi pe masura.

Tema slotului este interesanta si reprezinta Egiptul Antic. Nu este singuru slot care abordeaza aceasta tema, insa jucatorii se bucura de mitologie si de simboluri aducatoare de premii mici, medii si mari.

Exista si functii speciale care pot fi activate datorita simbolului Scatter si unde poti alege daca vrei rotiri gratuite sau premii in bani. Oricum ar fi, jucatorul iese castigator, deoarece in schimbul rotirilor gratuite poate alege un premiu misterios.

Oare reuseste Skywind Group sa lanseze sloturi menite sa concureze cu cele mai populare din Romania? Eamane de vazut, iar iubitorii de jocuri online asteapta cu infrigurare noile sloturi. Incearca sloturile acestui furnizor si joaca responsabil la cazino online!