Simona Halep vs. Samantha Stosur la Roland Garros

Parcursul foarte bun al Simonei Halep la Roland Garros continua. Pana acum, jucatoarea din Romania nu a pierdut decat un singur set, iar jocul ei este suficient de bun cat sa ne dea sperante pentru o accedere in finala. Desigur, pana atunci, Simona va fi nevoita sa treaca de australianca Stosur, iar meciul cu siguranta nu va fi unul dificil.

 

Desigur, totul ne da de inteles ca Simona este favorita in acest meci. Romanca este jucatoarea mai bine clasata, are un avantaj psihologic in fata adversarei sale (dupa victoria din meciul direct din cadrul turneului de la Madrid, pe care l-a si castigat) si nu a mai pierdut un meci in fata acesteia din 2012.

 

Insa la acest nivel, lucrurile se pot schimba extrem de rapid, iar orice greseala ar putea sa o coste enorm. Fara indoiala, Stosur este o jucatoare de exceptie, pentru care infrangerea din ultimul meci nu reprezinta altceva decat o motivatie in plus.

 

Pariere

 

Avand in vedere tot ce s-a intamplat si stilul de joc al celor doua participante, este de asteptat ca Samantha Stosur sa fie extrem de agresiva in primul set. Din fericire, Simona este capabila sa faca fata presiunii si, dupa parerea mea, va reusi sa castige meciul in trei seturi. Cel mai probabil, vom avea de-a face cu o partida extrem de dsputata, iar daca vrei sa mizezi pe victoria Simonei, poti beneficia de cota de 1.14 oferita de NetBet.