Simona Halep o intalneste pe Isabella Shinikova la Bucuresti

Sunt putine lucruri pe care le putem spune despre Simona Halep si pe care nu le stiti deja. Este favorita certa in acest meci, fiind cea de-a cincea jucatoare a lumii in prezent, in timp de rivala ei este situata pe locul 156.

 

Simona a reusit sa-si elimine fara prea mari probleme adversarele de pana acum, insa toata lumea asteapta de la ea un titlu Grand Slam. La un moment dat, credeam ca acesta ar putea fi obtinut chiar la Wimbledon, insa Angelique Kerber ne-a dat planurile peste cap. Astfel, in acest an, Simonei nu-i mai ramane decat US Open pentru a incerca sa-si demonstreze valoarea uriasa.

 

De cealalta parte, Isabella Shinikova nu a reusit sa castige niciun turneu important, insa s-a impus la 6 turnee de dimensiuni mici. Jucatoarea din Bulgaria nu a mai intalnit-o pe Simona Halep pana acum.

 

Pariere

 

Simona Halep este in mod clar clar jucatoarea mai buna, motiv pentru care NetBet ii ofera doar o cota de 1.04. Insa in ultimul meci de la Bucuresti, ea a avut nevoie de 3 seturi pentru a merge mai departe. In cazul in care mizezi pe faptul ca meciul se va termina cu victoria Simonei dupa 3 seturi, poti beneficia de o cota de 5.35.