Simona Halep, favorita nr. 1 de la Indian Wells

Simona Halep a avut emoţii cu Petra Martić


Simona Halep a eliminat-o în sferturile de finală de la Indian Wells pe Petra Martić şi s-a calificat în semifinalele turneului. Românca (locul 1 WTA) a jucat trei seturi cu jucătoarea croată (locul 51 WTA), câştigând cu scorul de 6-4, 6-7, 6-3. Petra Martić a condus-o pe Simona Halep cu scorul de 3-1 în setul decisiv, însă liderul mondial a avut o revenire de senzaţie, calificându-se în semifinale. Partida a durat 2 ore și 24 de minute.


Simona Halep: "A fost foarte greu să joc astăzi din cauza vântului, dar şi din cauza stilului de joc al adversarei, care a reușit să alterneze foarte bine mingile și să lovească foarte agresiv. Nu ştiu cum am câştigat, dar am câştigat! Am fost puţin frustrată din cauza vântului, mingea se mişca mereu. Am refuzat să pierd şi am luptat până la final, de asta sunt aici. Am vrut să fiu doar un fan la meciul surorilor Williams şi să văd cum e să faci parte din acest public minunat. Sunt o mare fană a surorilor Williams. Această atmosferă de la Indian Wells e foarte frumoasă. Mă simt foarte bine și sper să joc cât mai mulți ani aici".


Naomi Osaka, adversara din semifinale


Simona Halep va juca vineri în semifinalele turneului de la Indian Wells cu japoneza Naomi Osaka (locul 44 WTA). Aceasta a reuşit să o elimine în sferturile de finală pe cehoaica Karolína Plíšková (locul 5 WTA) cu scorul de 6-2, 6-3. Pentru japoneza în vârstă de 20 de ani victoria cu Karolína Plíšková a fost cea mai importantă din carieră, iar calificarea în semifinalele turneuluide la Indian Wells este cea mai bună performanță a sa de când a devenit profesionistă.


Parcursul Simonei Halep la Indian Wells


În turul al-II-lea de la Indian Wells, românca Simona Halep a eliminat-o pe Kristýna Plíšková (Cehia) cu scorul de 6-4, 6-4, în turul al-III-lea pe Caroline Dolehide (SUA) cu scorul de 1-6, 7-6, 6-2 iar înturul -IV- pe Wang Qiang (China) cu scorul de 7-5, 6-1. Naomi Osaka le-a eliminat în turul I pe Maria Sharapova (Rusia) cu scorul de 6-4, 6-4, înn turul al-II-lea pe Agnieszka Radwańska (Polonia) cu scorul de 6-3, 6-2, în turul al-III-lea pe Sachia Vickery (SUA) cu scorul de 6-3, 6-3 iar înturul -IV- pe Maria Sakkari (Grecia) cu scorul de 6-1, 5-7, 6-1.


Cotele Betano pentru meciurile de la Indian Wells


Sferturi  de finală


Simona Halep
Petra Martić
6-4
6-7
7-3
Naomi Osaka
Karolína Plíšková
6-2
6-3

Venus Williams
Carla Suárez Navarro
1.57
2.35

Angelique Kerber
Daria Kasatkina
1.55
2.40


Semifinale


Simona Halep
Naomi  Osaka
1.44
2.75


Favoritele de la Indian Wells, conform Betano


Simona Halep
2.40
Angelique Kerber
3.75
Naomi Osaka
5.00
Venus Williams
10.00
Daria Kasatkina
12.00
Carla Suárez Navarro
22.00


Pariază acum pe meciul Simonei Halep la Indian Wells!